• Villa: PUFFERE - Der mangles Quidditch spillere i en ekstrem grad.. tag kontakt til Lucy.. kom og hjælp dit kollegie - det kræver ikke det hele store. (24/02/2020 17:26)
  • Timothee: Overvejet du en ældre bruger? Så giv endelig lyd, jeg søger en til at spille Til søster på 25 år. Og ellers er de mange relationer, stadig velkomne!^^ (25/02/2020 21:16)
Husk mig
  • Jordan McManaman
  • Neco Elliott
  • Harvey Jones
  • Smillaapostoli Apostoli
  • Amira Noura Rose
  • Quentin Delgado Valentine
589 aktive brugere
19 online brugere
online på chatten

Pokaloverrækkelse År 69


TJEK OGSÅ FØLGENDE NYHEDER:

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE, ÅR 69
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
Kære allesammen,

Vi håber at I er kommet godt igennem julen og ind i det nye år. Til de af jer der i øjeblikket sidder og sveder over eksaminer, ønsker vi held og lykke og til alle ønsker vi bare en god januar!

Endnu et HS år er gået og det er blevet tid til at hædre kollegierne for de point de har indsamlet, samt den elev på Hogwarts, der har indsamlet flest point.

Vi kan se tilbage på et år med lidt mere begrænset aktivitet end normalt på grund af ovennævnte højtider, der selvfølgelig har taget tid og fokus, akkurat som de burde. Som en konsekvens heraf, er der ikke indsamlet helt så mange kollegiepoint som normalt, men ikke desto mindre skal alle pointindsamlere stadig hyldes for deres flotte indsats.
Det samme gælder vinderne af Ugens Lektie, hvor særligt Daniel som vinder af Årets Lektie kan fremhæves. Med hele 93 stjerner fortjener Killian ligeledes en applaus for vinde Årets Stjerne for andet år i træk. I år med mere end dobbelt så mange stjerner som sidste år!


I det nye år 70, vil vi som altid opfordre til at gøre en indsats for dit kollegium. Om det måtte være med lektierne, som quidditchspiller, eller ved at være aktiv på kollegieopslagstavlen. Giv den hele armen, så du hjælper med at skabe aktivitet omkring dit kollegium.

Og mange tak til alle for at bidrage til et rigtig godt år. Med de ord bevæger vi os til kåringen af vinderne af kollegiepokalen og elevpokalen:

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 69 ER
GRYFFINDOR

 

For tredje år i træk, hiver de gæve løver hos Gryffindor kollegiepokalen hjem til sin plads på gaminhylden i tårnet. Med 1689 point har de ikke indsamlet helt så mange point som sidste år, men alligevel nok til at de hiver pokalen sikkert i hus. Giv dem et stort bifald for deres indsats og flid i løbet af skoleåret! Sølvpokalen skal til gengæld skifte plads og i år helt ned i krypten, hvor Slytherin med 1050 point hiver den hjem og dermed kommer stærkt igen fra deres fjerdeplads sidste år!

Tredjepladsen går, for femte år i træk, til de kvikke - men måske lidt sløve - ørne, der har indsamlet 775 point til Ravenclaw i år. Sidst, men ikke mindst, har vi Hufflepuff der med 625 point ender på en flot fjerdeplads!

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke herfra! Det har været en fornøjelse at følge med.

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 69 ER
Killian Delaney

 

Udover det imponerende antal stjerner, Killian har formået at indsamle, har han også formået at fastholde sit greb om Elevpokalen, der for andet år i træk ender hos ham. I år 69 har han indsamlet svimlende 652 point og altså hele 150 point mere end sidste år. Han fortjener en ordentlig klapsalve for sin indsats med lektierne. Killian er netop påbegyndt sit 3. år på Hogwarts og dermed har han rig mulighed for at nå at vinde pokalen endnu en gang.Han skal i hvert fald have ros for sin fantastisk flotte indsats både som vinder af elevpokalen og vinder af Årets Stjerne! Vi ønsker ham stort tillykke.

 

Giv ham en stor klapsalve!

 

Tak for et fortryllende år 69 med håbet om et år 70, der overgår det tidligere på alle tænkelige måder!  

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, Overhoveder og Professorer


Tilføjet af Illyra | Skrevet: 20/01/2020 14:25 | Kategori: Generelt


Selim | 20/01/2020 16:58

For fanden, Killian! Godt klaret og tillykke..! Det er kun velfortjent efter al det hårde arbejde ;)
Og selvfølgelig også stort tillykke og godt klaret til hele Gryffindor!

Killian | 20/01/2020 20:11

Tak Selim!! xD

Jeg er så stolt af at være en del af Gryffindor! Quidditch pokalen og Kollegiepokalen! Det er så fedt, virkelig et team-arbejde! Og vores Top 20 var fyldt <3 I love it!! GO GO GRYFFINDOR!!

https://i.skyrock.net/9898/87929898/pics/3171193475_1_10_fzzrtssX.gif

Lawrence | 20/01/2020 22:16

For dælen, Killian! Godt gået med alle de point!

Illyra | 20/01/2020 22:36

Før vi kommer for langt ind i det nye år, kan jeg afsløre at der er 1 måneds VIW på højkant til vinderen af elevpokalen.

Killian har allerede fået de første 12 point, så I må hellere i gang, hvis I skal vælte ham af pinden ;)

Killian | 21/01/2020 13:10

Neeej, ingen må vælte mig!! Jeg går efter rekorden med at vinde elevpokalen alle 7 år i træk xD

Og tak Lawrence :)

Calla | 21/01/2020 20:54

Hvis blot jeg havde tid ... *drømmer mig tilbage til dengang jeg havde tid*

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!