• Villa: PUFFERE - Der mangles Quidditch spillere i en ekstrem grad.. tag kontakt til Lucy.. kom og hjælp dit kollegie - det kræver ikke det hele store. (24/02/2020 17:26)
  • Timothee: Overvejet du en ældre bruger? Så giv endelig lyd, jeg søger en til at spille Til søster på 25 år. Og ellers er de mange relationer, stadig velkomne!^^ (25/02/2020 21:16)
  • Aine: Boom!! Undertegnede blev nævnt på Tripadvisor - så er man en dygtig lille arbejder!! :D #happylittlemunchkin #celebrationcookieinorder #nomnom (25/02/2020 22:44)
Husk mig
  • Jordan McManaman
  • Neco Elliott
  • Harvey Jones
  • Smillaapostoli Apostoli
  • Amira Noura Rose
  • Quentin Delgado Valentine
589 aktive brugere
8 online brugere
online på chatten

Årets Studerende


ÅRETS STUDERENDE ÅRGANG 69

Savannah Cavanough, Ministerie-uddannelsen

 

Det kan være tørt at konstant skulle dykke ned i tørre love og regler, forstå grundlaget for dem og deres betydning for vores samfund. Ikke desto mindre, formår Savannah gang på gang at få dette til at fremstå spændende og, ret og slet, nemt. Hun har gennem skoleåret deltaget aktiv i form af lektieafleveringer, hvor den altså ikke får for lidt. Her trækker hun på erfaringer fra både hendes private liv såvel som hendes professionelle liv, hvor hun er uddannet obliviator i specialstyrken, og formår at parre disse erfaringer med de love der skal dykkes ned i til de respektive lektier. Savannahs fantastiske engagement i lektiebesvarelser, aktivitet og den aktive kommunikation der konstant er mellem hende selv og uddannelseslederen, gør at hun er en fabelagtig studerende, som i den grad vil savnes, når hun om et år er færdiguddannet.

Savannah modtager titlen som Årets Studerende år 69, samt 500 galleoner. Stort tillykke!

 

Tidligere vindere af Årets Studerende:

Årgang 55: Kate, Healeruddannelsen

Årgang 56: Callum, Journalistuddannelsen

Årgang 57: Iggy, Magizoologuddannelsen

Årgang 58: Narella, Obliviatoruddannelsen

Årgang 59: Nikolas, Quidditchuddannelsen

Årgang 60: Teralyn, Healeruddannelsen

Årgang 61: Madeleine, Auroruddannelsen

Årgang 62: Jade, Magiske Medier uddanelsen

Årgang 63: Ainsley, Magiske Medier uddannelsen

Årgang 64: Maude, Magizoologuddannelsen

Årgang 65: Gwendoline, Magiske spil og sportsgrene uddannelsen

Årgang 66: Eaton, Magiske spil og sportsgrene uddannelsen

Årgang 67: Laurel, Magizoologuddannelsen

Årgang 68: Maude, Magizoologuddannelsen

Årgang 69: Savannah, Ministerieuddannelsen

 

UDDANNELSERNE

Hvis din bruger er gradueret fra Hogwarts (eller anden magisk grunduddannelse), har du mulighed for at tilmelde dig en af sidens seks videregående uddannelser. Her gennemgår du et forløb tilrettelagt af uddannelseslederen, der skal klæde dig på til de udfordringer, der ligger inden for de respektive fag. Der er stor vægt på karakterudvikling, og det er en fremragende mulighed for at udfolde sin kreativitet.

For at blive optaget på en uddannelse, skal du kontakte uddannelseslederen: han eller hun vil sørge for at uddannelsen bliver både spændende og relevant for dig.

Ønsker du at gå andre veje, som ikke ligger under de seks faste uddannelser, er det en mulighed at snakke med mig (Morgan) eller en uddannelsesleder om alternativer. Der kan laves særlige forløb som tilpasses dine behov og ønsker i et samarbejde mellem flere uddannelsesledere.  

 

 

Søges

Magiske Medier

Laurel Charlesworth

Magizoolog

Franciscus Thurlow

Healer

Verla Cribbe

Ministerie

Samuel King

Magiske spil og sportsgrene

Kendra Hayashi

Auror

 

 

JOBKOORDINERING

På din profil er der er en kolonne, der hedder “IG job” og kan udfyldes med det job, som din karakter besidder ingame. Det er uddannelseslederne der står for koordineringen af IG jobs, så går du med en lille magisk iværksætterdrøm i maven, eller har du ønske om at vaske op på Den Utætte Kedel, er det en af dem, du skal kontakte. Koordineringen består i, at det bliver vurderet om det er et realistisk job for din karakter: passer det med alder, baggrund og erfaring. Vi vurderer også om det er et job, der kræver en eller form for uddannelse, og til sidst at det ikke går på kompromis med andre brugeres muligheder. Det gør vi selvfølgelig først og fremmest for at sikre universets realisme, men også for at jobbene bliver delt fair ud mellem brugerne på siden. Det nytter ikke noget at Den Utætte Kedel pludseligt drukner i opvaskere. Af samme grund vil vi gerne have en beskrivelse af hvad jobbet går ud på, hvordan du vil bruge det IG, og hvad der ellers kan være relevant at vide, når du ansøger.


Tilføjet af Kendra | Skrevet: 18/01/2020 15:36 | Kategori: Generelt


Melvin | 18/01/2020 15:55

Stort tillykke :)

Maude | 18/01/2020 16:41

Stort tillykke, Savannah! :D

Savannah | 18/01/2020 17:54

Woow :O Tusind Tak :D

Thea | 18/01/2020 22:00

Tillykke Savannah! :D

Elias | 20/01/2020 22:59

Det er min mor! :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!