Blaise: Så løver, så er der 2. advent op til jer fra Pips og jeg. 🎄💚 (2023-12-10 08:03:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Jasper Bell
  • Chaiya Paithoon
  • TechWiz Developer
  • Noah Einar Johannesdottir
  • Clarissa Sprout
  • Klaramarie Thomsen
454 aktive brugere
0 online brugere

Årets Stjerne og Lektie 89


Årets Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Endnu et skoleår er overstået! Vi takker for en masse skønne lektier, og glæder os til at se jer igen efter ferien!
Årets stjerne | Alle elever som har modtager karakteren fremragende, har automatisk fået 1 stjerne. Har læreren eller lærerassistenten bedømt, at den fortjener ekstra hyldest modtog den i stedet 3 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Andrea.
Serenboomer
7 stjerner
Malus
87 stjerner
Adam / Anita / Seth / Theozilla
10 stjerner
Yderligere stjernemodtagere på årgang 89:
- Nolan, 5 stjerner
- Levi, 5 stjerne
- Eoin, 4 stjerner
Præmier for årets stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for årets lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Årets lektie | Hver vundne lektie i løbet af året er automatisk nomineret til årets lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af årets lektie.
Seth
Uge 1
Anita
Uge 8
Anita
Uge 5
Anita | 7. årgang | FMMK | Uge 8
Anita åbnede øjnene, og gjorde et forsøg på at orientere sig. Det gik op for hende at hun lå i en seng. På hospitaltsfløjen. Ved siden af sad Yosef, kammeraten fra Ravenclaw. “Hvor længe var jeg væk?” spurgte hun ham. “Et par timer” meddelte han og tøvede en anelse: "Du har været igennem en del på det seneste, det undre mig ikke at din krop stod af på den måde. Thatcher, med din tilstand og epilepsien… Sygeplejersken mener du bør holde dig fra denne transportmulighed. I hvert fald indtil at du er stabil igen.” Anita sukkede magtesløst. Frustreret over endnu engang at blive begrænset af sin diagnose. Betød det, at hun aldrig ville kunne transferere sig igen? Yosef kom igen på banen: “Jeg giver lige sygeplejersken besked om at du er vågen. Så må hun vurdere om du kan udskrives, eller om du skal blive til i morgen”. Anita fnøs straks “Come on, hvornår har jeg nogensinde overnattet her, bare fordi jeg havde et anfald?” mumlede hun irritabelt. Yosef sendte hende et alvorligt blik “Hvornår har du nogensinde været væk i flere timer efter?”. Anita overgav sig modvilligt, da hun ikke orkede at modsige hans pointe.

Et par timer tidligere:


Anita stod over for Professor Crawford der skulle til at guide hende igennem hendes første forsøg på Spektral Transferens. Crawford rømmede sig og guidede hende med en fast stemme: "Okay, Thatcher, forestil dig, hvordan du glider ud af din fysiske form og ind i den spektrale dimension. Lad energien lede dig gennem den lysende intethed, indtil du når dit ønskede sted. Vær ikke bange, men vær også opmærksom på dine grænser og lyt til din krop."
Anita nikkede og tog et par dybe indåndinger for at berolige sig selv og blive i stand til at fokusere sit sind og visualisere sin destination, som i dag var biblioteket.

Så lukkede hun øjnene og begyndte at udføre transferensen. Der opstod en urolig snurren i kroppen, mens hun trådte ind i den spektrale dimension og begyndte at bevæge sig mod biblioteket. Men undervejs begyndte kontrollen at glide væk fra hende, og det var et under at hun nåede at lande med kroppen intakt, inden bevidstheden forsvandt og hun kollapsede på bibliotekets hårde trægulv. Kramperne greb fat om hver eneste muskel i hendes krop. De varede et par minutter, men hun mærkede det knapt.
Yderligere UL-vindere på årgang 89:
- Malus, Uge 2
- Theozilla, Uge 4
- Seth, Uge 7

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 02/06/2023 23:05 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!