Saranna: Jeg søger en der vil drikke polyjuice og sweettalke Cat det er som om jeg dummer mig hele tiden (2024-10-17 21:23:00)
Bartholomew: Emner vil blive besvaret snarest! (2024-10-17 20:23:00)
Casimir: Åårh Loraine ministeren, er da godt i gang med at drikke på sit kontor og lade som om han laver noget vigtigt🤣 (2024-10-17 14:17:00)
Loraine: Hvad laver vores Minister i en krisetid? Ja, jeg spørger bare. (2024-10-17 11:45:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Elmer Stowe
  • Octavian Vincent
  • Atticus Nazario
  • Noreen Gisler
  • Anariya LeDeFleur
  • Elio Thorne
518 aktive brugere
10 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 1, 97


UGENS LEKTIE
Uge 1
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
EVE, Magizoologi, (dimitteret)
Når man stod for foden af pyramiderne så de næsten uendelige ud når man kiggede op. Som om de smeltede sammen med himlen. Det befolkede område var blevet ryddet for muggler turister, da en sfinks havde vist sig et sted i området. Det havde taget aurorene et par timer, og hun var glad for at det ikke havde været hendes opgave. Margery og hende havde blot skulle lokalisere sfinksen og vente på at området var mugglerfrit, så de kunne gå videre med deres del af opgaven.

For Eve var det surrealistisk nok at være rejst til Egypten, men at møde en sfinks måtte næsten være højdepunktet for turen. Egypten havde aldrig rigtig været på hendes bucketliste, men det havde lidt ændret sig efter at hun havde mødt William, som var vokset op der. Han havde især været ivrig for at tage hende med, så hun kunne møde hans magizoologsøster. Uventet var det i allerhøjeste grad, at en besøg hos svigerfamilien var endt i en magizoolog ekspedition og en mulighed for at komme med Margery på arbejde. Selvom hendes ekspertise udelukkende var i drager, havde Margery alligevel fået Eve overtalt til at tage med da man havde tilkaldt hende.

Svigerinden fortalte at det var hverdagskost for hende at håndtere sfinkser, selvom nogle var mere stædige end andre. Margery havde forskellige tilgange, alt efter hvad det var for en sfinks hun stod overfor. Eve stod i baggrunden en meter fra Margery imens hun forsøgte at diskutere med sfinksen, fremfor at vride hjernen for den gåde som sfinksen havde givet hende. "Hvad går op og ned, men bevæger sig ikke?" gentog sfinksen bare køligt, uden at rokke sig en centimeter. Margery trådte hen til Eve der godt havde overhørt det forgæves forsøg på at overtale sfinksen. "Nogen idéer?" spurgte hun Eve der kiggede determineret på sin svigerinde og derefter kneb hun øjnene sammen og rettede dem mod sfinksen. Hjernen skulle vrides et øjeblik, men efter et par sekunder fandt hun løsningen i sin erindring. "Svaret er: en trappe" sagde hun højt så sfinksen kunne høre det, og takkede mentalt den hjernevrider bog hun havde givet sin datter i fødselsdagsgave, for at have lært hende samtlige gåder udenad.

Sfinksen prustede, utilfreds over at den nu skulle flytte sig. Men den lod sig dog flytte til et mindre mugglerbefolket område. "De er simpelthen umulige. Hvor er jeg glad for at du tog med i dag" ytrede Margery på deres vej tilbage. "Jeg takker for tilliden. Det var en oplevelse jeg sent vil glemme" skyndte Eve at indvende. Hun var nu glad nok for, at det ikke lige var dét hendes hverdag gik ud på. Der ville hun alligevel foretrække dragerne.
UGENS STJERNE
Uge 1
EVE
15 stjerner
ILIANA
31 stjerner
SARANNA
3 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 17/10/2024 16:07 | Kategori: Generelt


Isaac | 17/10/2024 22:36

Fedt Eve! Godt at sætte spot på, at uddannelserne også kan lave lektier og uddanne sig på den måde.
Tillykke til jer alle selvfølgelig :)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!