Jonathan: Okay guys, avisen har i høj grad brug for din hjælp. Jeg ved knap nok, hvem jeg skal række ud til, for jeg husker ikke første del af året 95. Send hjælp 🗞️ (2024-07-26 11:19:00)
Raven: FEEDBACK OPSLAG: Vi vil rigtig gerne høre din feedback, se opslaget under kollegie opslag - Der er en lille point belønning at hente ved at deltage! (2024-07-25 15:48:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Lyle Jones
  • Phyllida Osric Kassiani
  • Celine Riddle
  • Celin Riddle
  • Zelin Riddle
  • Celina Dybdahl
495 aktive brugere
4 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 1.89


Kære studerende på Hogwarts og udgåede studerende!

Jeg har været så heldig, at jeg måtte stå for at lave opslaget her i dag, da Andrea overbookede sig selv! LA teamet har fået en masse dejlige lektier ind i løbet af ugen! Det er jeg sikker på, at de er vældigt taknemmelige for! Jeg er også sikker på, at de vil være lige så taknemmelige, hvis der kom lige så mange her i uge 2, så fat i fjerpennene og kom i gang med at skrive! ;-)
 

2. plads

Serenboomer

7 stjerner

1. plads

Malus

30 stjerner

3. plads

Seth

5 stjerner

Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.

Præmierne for ugens stjerne er følgende:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie er følgende:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner

Stjernemodtagere i uge 1:
Malus
Serenboomer
Seth

Nominerede i uge 1:
Malus, FMMK
Malus, Forvandling
Serenboomer, Besværgelser
Malus, Besværgelser
Malus, MDPoP
Malus, MH
Seth, MS
Malus, MS
Malus, Flyvning
Serenboomer, Botanik
Malus, Botanik
Malus, Eliksir
Malus, Astronomi
Serenboomer, Astronomi





 

 

Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.

2. plads

Malus

Flyvning

1. plads

Seth

MS

3. plads

Serenboomer

Besværgelser

Uddrag af ugens lektie | Ugens Lektie, årgang 89
”Okay okay okay, men forstår I ikke hvor vildt det er?” Seths stemme skar sig gennem til vennerne, der alle havde brugt tiden på at klage over regnvejret, og det faktum at de ikke kunne bruge magi til at frastøde den. ”Vi skal til koncert, en vaskeægte koncert. Og så endda midt i skoletiden.” Modsat de andre, stod han og trippede af spænding fremfor irritation. På en eller anden måde havde Hogwarts fået arrangeret, at deres andetårselever skulle til koncert i Edinburgh, og med ingen ringere end Bears in trees. Okay, så der var sikkert ikke mange andre der kendte dem. Det var uden tvivl også kun på grund af morens kærlighed til muggleelektronik, at Seth selv anede hvem de var. Han havde fundet dem på det fantastisk Youtube, som hun i sommerferien havde præsenteret ham for. De var et spøjst band, men sangene var ret fede, så da han fandt ud af, at det var dem de skulle høre, havde han ikke kunne dy sig fra sit jubelsudbrud. Lidt flovt, men sådan var det....


Ude i højre side kan I se det trofæ, vinderen af Årets Lektie vil modtage. Det er tegnet af Maison. —>

 

Tilføjet af Sierra | Skrevet: 06/04/2023 22:16 | Kategori: Lærerstaben


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!