• Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
484 aktive brugere
0 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 7.88


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Jeg, Andrea, er tilbage efter en længere periode. Glæder mig til igen at læse alle jeres brandgode lektier! Vi nærmer os årets afslutning, så det er tid til at få skrevet sine sidste lektier, hvis man skal sikre sit kollegie pokalen, så se at få fundet jeres fjerpenne frem!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Navn
Antal stjerner
Elmore
35 stjerner
Wallace
18 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 7:
-
-
-
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Wallace
Eliksir
Wallace
Mugglerstudier
Elmore
FMMK
Wallace | 6. rgang | Mugglerstudier
3! 2! 1! Startsignalet lød og lyden af de små motorer satte i gang. Med en reaktionsevne som den angriber, han nu var, pressede Wallace speederen i bund og susede fremad. Placeringen helt til højre for banen gav ham en nogenlunde position til det første sving på banen, som han i testløbet havde memoreret. Han hev rettet mod højre og mærkede, hvordan det lille motordrevne køretøj reagerede få millisekunder efter.

Banen havde virket for lille til de 10 Gokarts, da de havde startet. Som runderne blev til flere, blev mellemrummet mellem kørerne dog større. Hjelmene dækkede for, hvem de forskellige konkurrenter var. Han vidste eksempelvis ikke, hvor Aslak var på banen og nøj hvor han i det mindste godt gad at slå Montrose medspilleren. Måske også Corentine. Måske hun ikke var lige så hurtig på asfaltbanen som i luften. Alligevel vidste han, at de alle tre helt sikkert var blandt de førende. Det var to yderst tydelige grupper: De som elskede farten og de som hadede tanken om at køre galt. Quidditchspillerne og dermed Wallace var ikke-overraskende i den første kategori. Den, hvor chancen for et par blå mærker ikke skræmte dem fra lige at tage det næste sving i lidt for meget fart. Heller skræmte det Wallace at bruge en smule beskidte tricks. Som han næsten nåede op på siden af den forankørende, drejede Wallace rettet en smule mod modstanderen og mærkede, hvordan maskinerne ramte hinanden i et lille bump. Det var først da konkurrenten lagde an til at give igen, at Wallace hamrede bremsen i bund og så til, mens personen ukontrolleret kørte mod banens barriere. Ups. Selvom Wallace fik en konkurrent ud, kostede det ham. Inden farten igen, nåede to andre dog at overhale og han måtte på ny målsatte at indhente de forankørende.

Var det ikke for flaget, der viste at næste runde var sidste, havde Wallace gættet på at de stadig havde mange runder endnu. Men nej. Sidste omgang blev sat annonceret og koncentrationen skærpedes yderligere for at nå den eftertragtede førsteplads.

En plads Wallace næsten nåede. Smilende trak han hjelmen af hovedet. Nok var han ikke kommet først, men af at det var første gang, var han ikke ked af at tabe til en Mugglerfødt, der allerede ved Professorens snak om dagens aktivitet havde blæret sig med at have prøvet det mange gange før. I det mindste havde han ikke tabt til hverken Aslak og Corentine og det skulle de nok høre for et par gange.. Bare i de næste par uger.
Yderligere udvalgte lektier i uge 7:
-
-
-

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 12/03/2023 23:54 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!