Lyle: Lyle's skolebøger endte i toilettet i starten af oktober, join gerne hvis du vil hjælpe med at fiske dem op xD - https://hogwartsschool.dk/forum/id/26129 (2024-09-07 18:18:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • troldehytten severinsen
  • Todi Morrison
  • Melanie Hansen
  • Mayla Velvela
  • Emi Gyldenblik
  • Bibbe Gyldenblik
506 aktive brugere
1 online brugere

Giv en hånd med


Giv en hånd med


Hej alle sammen!
Sidder du med lidt info i ærmet, eller måske lidt ekstra tid du ikke ved hvad du skal bruge på her i ferien? Så kunne siden godt bruge din hjælp!
LA teamet
LA teamet er dem der retter alle de lektier I sender ind. Det er et stort arbejde, og de kan altid bruge en hjælpende hånd! Skriv til Silas for at høre hvad jobbet indebærer.
FA teamet
Overhovederne har et FA team, hvor vi forsøger at planlægge hvad der skal ske af sjov både IG men også på opslagstavlen. Sidder du med en genial ide, så kontakt dit overhoved for at være med!
Biblioteket
Jeg (Raven) har nu opdateret biblioteket! Det vil sige at det er helt klar til nyt indhold, men jeg har simpelthen brug for hjælp. Gennem tiden på siden er der oprettet mange spændende steder, ting og grupper. Alle er en del af sidens historie, og derfor vil jeg super gerne have det ind så alle kan læse om det. Så derfor beder jeg nu om hjælp.

SIDDER DU INDE MED VIDEN?
Ved du noget om disse ting, så vil jeg derfor rigtig gerne høre fra dig. Du er velkommen til at smide en ugle efter mig, men hvis ikke du vil "afsløre" dig selv, har jeg også oprettet en lille forms i bunden, hvor du kan fortælle hvad du ved uden at der bliver koblet et brugernavn på. Dog betyder dette at jeg ikke kan stille opklarende spørgsmål og derfor kan informationen ende med at være mangelfuld i sidste ende. Men alt er bedre end intet!

Følgende emner søges info om:
Band: Underground Ghosts
Band: Sunset Curve
Avis: Veritaserum
Genstand: Mindevender
Genstand: Magisk Fjerpen
Genstand: Perceptions Amulet
Genstand: Magisk Malerpensel
Sted: Fwooperville (Ikke reservatet)
Sted: Silver Oak
Sted: Maeve Landsbyen
Sted: Atraxia
Sted: Aranea Akademiet
Sted: The Blue Moon
Gruppe: Healere uden grænser (H.U.G.)

Hvis du ikke vil have dit nuværende brugernavn indblandet i noget, kan du benytte denne forms!
GOOGLE FORMS

Tilføjet af Raven | Skrevet: 17/07/2024 11:04 | Kategori: Generelt


Eliza | 17/07/2024 13:28

Det er alle super hyggelige jobs! :D

Som LA får man virkelig indblikket i folks karakterer og finder ud af hvad det er folk kan lide, hvordan deres karakterer er og hvad der sker i karakterernes liv.
På FA teamet får I virkelig en oplevelse af at være en del af et team der kan lave en masse til siden, det er super fedt at være en del af og hvis ikke man vil stå for det så deltag i det mindste i opslag og aktiviteter, de gør meget for at holde liv. :D
Bib er bare fantastisk! Hvad end man elsker at skrive eller bare har gode idéer, så er det et sted hvor alle informationer kan flettes ind og vi vil så gerne høre fra jer! :D

Raven | 17/07/2024 14:25

Det er simpelthen fantastisk at høre Eliza!

Loraine | 17/07/2024 17:35

💚

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!