• Anthea Chatzi
  • Alyciana Cheynie Miracles
  • Gweneth Sayer
  • Nicole Cromwell
  • Oscar BAUM
  • Lyra Lighter
494 aktive brugere
11 online brugere

Lærerassistenter søges!


Nyheder fra Lærerassistentteamet
Lærerassistenter søges!
Kære studerende på Hogwartsschool.dk,
Endnu engang står vi på Lærerassistentteamet med et problem, i og med at vi er i stærkt undertal. Derfor søger vi nu med lys og lygte efter kompetente, lektie- og retteglade mennesker, som har lyst til at prøve sine kræfter af på Lærerassistentteamet!
Som lærerassistent har du til opgave at rette lektier i dit eget fag, stemme og udvælge lektier til ugens lektie og hjæle sine kollegaer, skulle det hele brænde på - og så har man desuden helt eksklusivt lov til at deltage i debatter, der vedrører sidens lektie- og rette system! Alt sammen er super hyggeligt!

Hvis du kunne tænke dig at blive lærerassistent, skal du sende en ansøgning til mig, Andrea, hvor du kommer ind på følgende:
- Din interesse i at blive en del af teamet.
- Hvilket fag du kunne tænke dig at blive lærerassistent i.
- Din erfaring indenfor lektie- og rettesystemet.
- En fiktiv feedback til lektien nedenfor.

Lektien: (scroll)
Introduktion
Goddag og velkommen til anden årgang!
Vi skal på hele anden årgang have om universet, og derfor starter vi i dag op på emnet, ved at have om Mælkevejen. Skrivestilen er fri.
Denne lektions spørgsmål: "Hvad er mælkevejen og hvorfor er mælkevejen vigtig?"
Jeg håber at se en lektie fra dig!
Professor i Astronomi

Elevens lektie:
Astronomi var en af de få fag, hvor Cynthias magiske baggrund ikke gav hende et forspring, i forhold til vennen Charles. Hendes forældre var begge healere, så der var ingen af dem der havde fortalt hende om universet, og hvad der ellers falder indenfor faget.
”I dag skal vi snakke om, hvad vi ved om mælkevejen!” annoncerede professor Bateman, da eleverne havde fundet sig til rette i astronomilokalet. Cynthia var i forvejen træt efter den foregående lektion i magiens historie, og havde ikke megen lyst til at snakke om galakser nu. Charles derimod sad med en iver, der fik ham til at ligne en der lige havde drukket en vitamix eliksir i én mundfuld.
Professoren var knap blevet færdig med at forklare lektionen, før Charles vendte sig mod Cynthia og udbrød: ”Endelig!” Cynthia, der ikke havde den fjerneste anelse om, hvad han mente, stirrede bare forvirret på ham. ”Mælkevejen! Det har jeg lært om i skolen! Altså mugglerskolen!” han lød helt begejstret over, at der endelig var et emne i deres pensum som også fandtes i ’hans verden’. Cynthia nikkede blot til det. Hun havde selv gået på Silver Oak, og der havde hun altså ikke hørt om denne vej af mælk...
”Så fortæl mig, hvad du ved!” opfordrede Cynthia, en smule kommanderende.
”Jo.. ja, øhhh... Mælkevejen er navnet på den galakse vi bor i” startede han ud, ”altså, hvor vores solsystem er”. Han holdte en kort pause, imens han stirrede på væggen et sted bag hende. ”Den er.. æhh... synlig, her fra Jorden!” han pegede på en af stjernekikkerterne i lokalet og fortsatte ”den ligner vist et slags bånd af lys”.
”Godt, perfekt!” Cynthia nikkede anerkendende og skrev tingene han havde sagt ned på pergamentet hun havde liggende foran sig.
Da Charles tilsyneladende ikke havde mere paratviden i ærmet, slog de op i deres bog og læste.
Mælkevejen er den galakse der huser vores solsystem. Det estimeres at Mælkevejen har en diameter på omkring 100.000 lysår, og rummer omkring 10 milliarder potentielt beboelige planeter. Set fra jorden, ligner Mælkevejs-galaksen et bånd af lys på nattehimlet, og det er her fra, hvor inspirationen til navnet kommer fra.
Cynthia sad fordybet i teksten, og noterede fra tid til anden noget, som hun fandt vigtigt.
”Godt så, om en uge skal I have skrevet en stil omkring Mælkevejen! Jeg forventer minimun en halv side fra alle!” annoncerede professoren bestemt, før han lod eleverne forlade lokalet.
”Helt erligt...” jamrede Charles stille. Cynthia klagede ikke, for hun nød at lave lektier, når altså emnet var spændende.


Ledige fag:
- Astronomi/Astronom
- Besværgelser/Besværgelsersmester
- Flyvning/Magiske Spil og Sportsgrene
- Forvandling/Forvandlingsmester
- Magiske dyrs pasning og pleje/Magizoolog
- Tryllestavsvidenskab/Tryllestavsmager
Spørgsmål kan sendes til Andrea.
Andrea Bianchi
Teamleder for Lærerassistenterne

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 01/03/2023 14:13 | Kategori: Hogwarts


Eliza | 01/03/2023 16:06

Søøøøøg :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!