Nicola: Hej! Overvejer du HEALER uddannelsen? Jeg står i hvert fald klar til at lege og plotte med dig - og vil hjertens gerne hjælpe dig i mål! Tag fat i Naomi, så vi kan få dig i gang! (2024-02-24 17:04:00)
Naomi: Skal du ikke være healer? Eller måske eliksirmester?... Meld dig ind på healeruddannelsen til årgang 94, og vær med til at teste et nyt tiltag! :D (2024-02-23 21:58:00)
Raven: Ravenclaw! Awarden er oppe, der er vanvittigt mange nominerede så lav en kop te, og få stemt! (2024-02-23 19:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Flick Marque Blackbird
  • Nicola Bishop
  • Abigail Leone
  • Jisoo Sinclair
  • Philip Klysner
  • Fatima Hamill Pemberton
473 aktive brugere
0 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 7.87


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Vi nærmer os årets ende - både her på HS, og ude i den virkelige verden - og det kan så sandeligt ses i lektiearkivet. Lad os samme aftale, at vores nytårsfortsæt bliver at få lavet en masse brandgode lektier i det nye år. Godt nytår ønskes fra lærerassistentteamet - vi ses i 2023!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
GraceAnn
6 stjerner
Marlowe
20 stjerner
Pamela
10 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 7:
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Marlowe
FMMK
GraceAnn
MDPoP
Pamela
Healer
GraceAnn | 1. årgang | MDPoP
GraceAnn sad og smilede for sig selv da hun selv havde en der sad og kiggede op på hende fra hendes lomme. Hendes far havde fundet den da han havde været en tur i skoven hvor hans kollega havde træer som skulle bruges til tryllestave. Buetrullen lever nemlig i dem og hendes far havde fortalt hende at de blev kaldt for træet skytsånder. Trulle som hun havde opkaldt den var blevet mobbet af de andre Buetruller fordi den åbenbart ikke var så stor. Så da hendes far havde stået ved træet var den hoppet over på ham og han besluttede sig for at tage den med sig.
Buetruller blev normalt Max 25 cm og var grønne og lignede lidt kviste fra et træ. Trulle var Max 15 cm så ikke så stor som de andre. De elsker trælus eller feæg og dem kan man distrahere dem med hvis man skal bruge en gren fra det træ de lever i.
Da hendes far var kommet hjem havde han vist GraceAnn den og hun elskede den fra første øjekast og den var hos hende altid. Den var også rigtig rar at have med hvis der skulle dirkes en lås op, det var de super gode til. Normalt levede de i små flokke så i første omgang havde de tænkt at finde en anden flok til Trulle, men den ville bare ikke slippe hende når hun prøvede at sætte den over til de andre flokke, så hun besluttede sig for at den kunne blive hos hende så længe den gerne ville.
Sjovt nok betød den meget for hende selvom den jo ikke var et kæledyr som de andre hun havde, men den betød alligevel meget for hende.
Hun kiggede lidt ned på den og tegnede den ind i hendes lektie så hendes professor kunne se den. Trulle hoppede lidt rundt imens hun tegnede den og blev færdig med sin lektie. Hun rullede sin lektie sammen med sin tegning og gik op med den til hendes professor.
Yderligere udvalgte lektier i uge 7:
- Marlowe, MDPoP
- GraceAnn, Mugglerstudier

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 30/12/2022 23:17 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!