• Bernice Zariyah Darcey
  • Joel Jarvis
  • Seth Keaton
  • Mateo Granville Spindlewheel
  • Cyrena Fae Hook
  • Bonnie Whittle
653 aktive brugere
1 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 2.87


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Beklager forsinkelsen! Det første halvår af denne årgang er overstået, og I har haft en uges juleferie til at få hvilet jeres hjerner, før I igen skal tilbage på skolebænken. Vi glæder os til en masse lektier i til foråret!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Marie
42 stjerner
Naina
48 stjerner
Pamela/Marlowe
15 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 1:
- Zhuki, 11 stjerner
- Mátheo, 10 stjerner
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Marlowe
MDPoP
Pamela
Healer
Zhuki
FMMK
Pamela | Studerende | Healer
Det dybe efterårsmørke havde lagt sig tungt over den lille havn, som ellers kun var oplyst af nogle fine, gamle lygter og lyset fra kutterne, der lå til kaj. I aften var det anderledes - der svævede adskillige lyskugler over en af broerne, og gav udsyn for holdet af healere, der var blevet akut tilkaldt til stedet. En af dem var Pamela, der havde dækket en tilkaldevagt for en kollega, og var blevet alarmeret af sit armbåndsur under en ensom aftensmad derhjemme.

Det drejede sig om en ulykke, hvor tre personer var faldet i vandet, da landgangsbroen til deres fiskekutter knækkede under dem. Det kunne have været ganske harmløst, men den ene af de tre mænd havde slået sig bevidstløs på vejen ned, og hans kammerater kunne ikke få liv i ham selv. De sad nu som forhutlede skikkelser under bunker og tæpper et stykke fra kajen og afgav forklaring til de to aurorer, der var troppet op kort efter holdet af healere.

Pamela lagde kinden ned til mandens mund, for at tjekke om han åndede ud, mens hendes kollega tjekkede hans puls. "Der er ikke noget åndedrag," sagde hun og begyndte at trække det våde tøj væk fra hans bryst. "Starter hjertemassage."
Mens Pamela rytmisk trykkede hånden mod mandens bryst flyttede hendes kollega sig op til hans hoved og gjorde klar til at give ham kunstigt åndedræt. "Staying alive, staying alive," mumlede hun under sit åndedræt for at holde rytmen. Tredive tryk. "Nu." Pamela fjernede hænderne og holdt øje med hans bryst mens kollegaen gav kunstigt åndedræt. Det hævede sig og faldt ned igen en enkelt gang. "Fortsætter hjertemassage."

Hendes venstre håndflade var placeret på midten af hans bryst og med højre hånd pressede hun den nedad for at starte blodcirkulationen. 30 tryk mere, efterfulgt af kunstigt åndedræt. Tredje gang løftede brystkassen sig en gang mere, og både Pamela og hendes kollega kravlede væk, for at gøre plads til at overhealeren kunne få fat i det åndedrag de havde skabt.
Hun placerede sin tryllestav på han bryst, samme sted som Pamela havde givet hjertemassage og bevægede læberne. Brystet sænkede sig. Så hævede det sig igen. Manden kom langsomt tilbage. "Aflåst sideleje!" kommanderede hun og Pamela skyndte sig fremad igen for at assistere med at få manden om på siden. Han begyndte at hoste vand op. "Velkommen tilbage," sagde hun forpustet og hjalp ham med at trække hovedet lidt tilbage, så luftvejen var mere fri. Hendes kollega var allerede på vej tilbage med tæpper til ham og overhealeren noterede hændelsforløbet til rapporten. Hun kunne se at hans kammerater strakte hals og gav dem en tommel op.

"Macmillan, gå over giv aurorerne og hans venner besked. Han har en del vand i lungerne, så vi skal have ham med tilbage, men han er udenfor livsfare."
Yderligere udvalgte lektier i uge 1:
- Marie, Mugglerstudier
- Marlowe, Botaik

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 28/11/2022 22:49 | Kategori: Hogwarts


Pamela | 01/12/2022 21:40

Så ung og yndig på de billeder! Mange tak ☺️

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!