Salka: Hufflepuff: Grævlingegøgl 056 bliver lidt forsinket denne uge og kommer ud i morgen! (2022-11-30 21:05:00)
Saga: VIGTIGT - ANG STATUSANSØGNINGER OG SPØRGSMÅL, KONTAKT MIG FREMOVER - VIGTIGT (2022-11-29 21:19:00)
Elliott: Emner for svar senest denne uge (2022-11-29 13:40:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Aleksander Kirill Velvela
  • Frea Godfrey
  • Marcus Mikkelsen
  • Valentino Claudia Giovanni
  • GraceAnn Green
  • Kyler Black
639 aktive brugere
3 online brugere

Årets Stjerne og Lektie 86


Årets Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Endnu en årgang har nået sin ende, og vi siger tak for et supergodt lektieår! Vi håber meget på at se mindst lige så mange på næste årgang. På gensyn!
Årets stjerne | Alle elever som har modtager karakteren fremragende, har automatisk fået 1 stjerne. Har læreren eller lærerassistenten bedømt, at den fortjener ekstra hyldest modtog den i stedet 3 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Andrea.
Marlowe
61 stjerner
Aslak
165 stjerner
Timmy
134 stjerner
Yderligere stjernemodtagere på årgang 86:
- Margot, 48 stjerner
- Elliott, 44 stjerner
- Corentine, 30 stjerner
- Sabbil, 14 stjerner
- Alex, 13 stjerner
- Angel, 5 stjerner
- Zhuki, 5 stjerner
- Bernice, 4 stjerner
Præmier for årets stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for årets lektie:
1. pladsen = 12 points, 14 galleoner og trofæ
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Årets lektie | Hver vundne lektie i løbet af året er automatisk nomineret til årets lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af årets lektie.
Marlowe, uge 2
Besværgelser
Corentine, uge 8
Eliksir
Aslak, uge 1
Forvandling
Corentine | 4. årgang | Eliksir
"I skal i par brygge en blodurteliksir," begyndte professor Arcana lektionen, hvilket satte gang i vild aktivitet blandt de fjortenårige, der alle kæmpede for at nå den makker, de helst ville have. "Jeg har lavet parrene," blev der indskudt til manges frustration. Corentine skævede bekymret over Imogen. Hvor ville det ligne hendes held, at de blev sat sammen endnu en gang. Listen blev læst op i et roligt tempo med blandede reaktioner af glædesudbrud og brokkeri. Ikke Imogen, ikke Imogen, ikke Imogen, håbede hun i sit indre. "Dempsey og Blanc". I tankerne hamrede hun hovedet i bordet. Måske Thurlow havde været at foretrække, fremfor den dreng, hun ikke længere rigtig turde se i øjnene. Den dreng, der engang havde været hendes ven. Og en tæt en af slagsen.

"Hej," fik hun alligevel sagt med en brummen som svar. Anspændt åbnede hun bogen, bladrede frem til den rigtige side. Nervøsiteten fik kun ordene på siden til at danse endnu lystigere. Det kostede en del anstrengelser ikke at prøve at fange bogstaverne med fingrene. "Vi skal i hvert fald bruge blodurt," lød det spagt fra hende. Ville ikke rigtig indrømme, hvorfor hun ikke bare kunne læse ingredienslisten op. Et mistroisk blik blev sendt i hendes retning, og hun skyndte sig afsted mod lærerbordet for at hente blodurten. Gifte var ikke sådan til at spøge med, så det var med en vis forsigtighed, at hun samlede urten op. At blive forgiftet var ikke lige på formiddagens program. Som hun vendte tilbage til bordet bemærkede hun, at Aslak havde stillet op med kedel, skærebræt og morter. Uden et ord gik han op efter resten af ingredienserne. Hun hakkede sig tøvende gennem opskriften. Begyndte forsigtigt at snitte blodurten, der skulle tilsættes først, hvorefter eliksiren skulle hvile i en ti minutters tid.

Det var et overraskende velfungerende makkerpar for den rungende tavshed. En halv time inde i lektionen var de kommet igennem de første fem trin med en eliksir, der havde en mørk, rødlig farve og en lidt tyktflydende konsistens ala den, der blev beskrevet i bogen. Det begyndte først at gå galt, da Aslak rakte hende en håndfuld doxy æg. Et splitsekund mødtes deres fingre. Fuldstændig instinktivt trak hun hånden til sig og æggene endte på bordet fremfor i eliksiren. "Jeg bider ikke, at du ved det," blev der brummet, og hun ville helst af alt bare synke i jorden. I stedet gav hun sig til at rydde op.

Stemningen blev gradvist mere anspændt derfra. Som en sten, der rullede ned af en bakke. Eliksiren gled lidt i baggrund. Hun havde lyst til at sige undskyld. Forklare ham at hun jo godt vidste, at han ikke bed. Sige, hvor meget hun savnede ham. I stedet bed hun blot indersiden af kinden. Lod som om alt gik, som det skulle. Fik rørt en gang for lidt rundt og ikke rigtig most nogle bær. Alligevel var hun også pænt sikker på, at hans eliksirarbejde heller ikke ligefrem var fremragende i øjeblikket. Ved slutningen af timen sad de inde med en rosa grødlignende masse, der på ingen måde matchede bogens beskrivelse om en blodlignende, honningagtig drik. Øjnene hvilede stift på Aslak, som han ved timens afslutning slyngede tasken over skulderen og forlod lokalet uden et ord. For helvede, hvor ville hun gerne gå efter ham.

I stedet lagde hun forsigtigt bogen i tasken, fangede Chantelle og gik afsted. "Skal vi ikke sætte os i forvandlingsgården?" foreslog hun. Der kunne Aslak da umuligt befinde sig.
Yderligere kårede lektier på årgang 86:
- Aslak, uge 4, Spådom
- Margot, uge 5, FMMK
- Margot, uge 7, Botanik

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 03/11/2022 00:03 | Kategori: Hogwarts


Margot | 03/11/2022 16:42

Round of applause! Kæmpe cadeau til alle stjernemodtagere, og i særdeleshed den vanvittige indsats fra årgangen. Veri awsum.

Marlowe | 03/11/2022 21:43

Aslak og Timmy, I er for vilde! Tillykke med årets lektie, Corentine :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!