• Tinsley Fowler
  • Amayah Mariano Losa
  • Chris Lawrence
  • Felix Scott Henderson
  • Naomi Lawrence
  • Wilbur Doyle
705 aktive brugere
3 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 2.86


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Endnu en fantastisk uge, med massere af fantastiske lektier! Vi er gevaldigt taknemmelige, for de mange lektier, som I har sendt os. Nu får I lige en uge til at hvile fjerpennene, før det går løs igen. Vi ses efter jul!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Aslak
21 stjerner
Timmy
28 stjerner
Elliott
22 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 1:
- Marlowe, 15 stjerner
- Margot, 10 stjerne
- Bernice, 3 stjerner
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Jonah
Flyvning
Marlowe
Besværgelser
Margot
FMMK
Marlowe | 4. årgang | Besværgelser
"Depulso!"
"Depulso!"
"DEPULSO!"

Skrivepulte, stole, blækhuse og skoletasker fløj om ørerne på dem, og larmen fyldte det højtloftede lokale, så det blev nødvendigt at råbe formularen højere og højere, for at føle den kunne virke. Med en højde på to meter og tredive, var Marlowe en skydeskive sammenlignet med de andre og de havde søgt tilflugt bag det væltede kateder, mens de spejdede efter en forhindring at skubbe af vejen, som ikke allerede var i brug.
"Kaotisk, hva'" pustede Aslak og kastede sig ned ved siden af dem. Marlowe ville skyde på, at han var ansvarlig for at have sprængt halvdelen af klasselokalets inventar over i modsat ende. "Mhm," svarede de en smule reserveret, mens de observerede ham ud af øjenkrogen.

"Depulso!"
Professor Cox skoletaske kolliderede med tavlen, men før hun kunne nå at se, hvem der var synderen, havde Aslak dukket sig ned bag skjulet igen. Marlowe måbede af hans dumdristighed. Det kunne sikkert give en frygtelig ballade, hvis Cox havde opdaget ham. De pegedede diskret sin stav bagud mod katederet der skjulte dem, og hviskede "depulso", så det skøjtede væk og Aslak faldt ned på ryggen.
"Hey!" råbte han og satte sig op. Marlowe grinede og rejste sig, hvilket resulterede i at de blev ramt i nakken af en fjerpen.

"STOP!" lød det med magisk forstærket stemme over kaosset. Eleverne frøs midt i deres bevægelser og kiggede på professor Cox, der havde stillet sig op på en stol. "Læg stavene fra jer!" kommanderede hun.

De få der stod i nærheden af en skrivepult, lagde stavene på dér. Resten puttede dem i lommerne eller smed dem simpelthen på gulvet.
"Hvad kan I bruge den her besværgelse til?" spurgte professoren og sænkede sin stav fra strubehovedet, nu da der var stille i lokalet. Grace rakte hånden op.
"Til at skubbe til ting," sagde hun.
"Eller folk," blev der hvisket og en fnisen brød ud.
"At bruge den til at skubbe til folk ville være et misbrug af magien," kom det formanende fra professoren. "Men den er praktisk til at skubbe ting. Når I har lidt bedre styr på den -" hun kiggede ud over slagmarken af ting, der var blevet "skubbet til". "- kan I måske endda bruge den lidt mere målrettet." Hun lagde tryk på det sidste ord. Marlowe forestillede sig at bruge den til at smække med døren, når mor var uretfærdig. Eller til at skubbe morfars kuffert med værktøj for ham, så han ikke skulle bære den med sine korte arme.
"Til næste gang, skal I have øvet jer i besværgelsen, så I kan skubbe et blækhus i en lige linje, uden at det vælter," sagde Cox og trådte ned fra stolen. "Og ryd så op efter jer, før I går til frokost."
Yderligere nominerede lektier i uge 1:
- Aslak, Astronomi
- Aslak, Besværgelser
- Aslak, Forvandling
- Aslak, Magiens Historie
- Aslak, Mugglerstudier
- Bernice, Magiens Historie
- Elliott, Besværgelser
- Elliott, Botanik
- Elliott, Eliksir
- Elliott, Flyvning
- Elliott, Magiens Historie
- Margot, Botanik
- Marlowe, Forvandling
- Marlowe, MDPoP
- Timmy, Besværgelser
- Timmy, MDPoP
- Timmy, Mugglerstudier
- Timmy, FMMK
- Timmy, Botanik
- Timmy, Magiens Historie

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 15/09/2022 00:05 | Kategori: Hogwarts


Margot | 15/09/2022 09:09

Vanvittigt hold på tavlen denne uge!

Marlowe | 16/09/2022 19:45

https://i.gifer.com/embedded/download/31mz.gif

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!