• Anthea Chatzi
  • Alyciana Cheynie Miracles
  • Gweneth Sayer
  • Nicole Cromwell
  • Oscar BAUM
  • Lyra Lighter
494 aktive brugere
8 online brugere

Pokaloverrækkelse År 82


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 82
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,
 

På vegne af hele Lærerstaben, vil vi gerne takke jer for et forrygende år. Det er nemlig på tide at mindes Årgang 82 og glæde os over Årgang 83!

 

Årgang 82 var et år med rift om både Kollegiepokalen og Elevpokalen. Men lad os ikke glemme, at vi også havde en fantastisk Event-uge stablet på benene af Maeve og Gregory! Og lige i slutspurten udskrives der tilmed også Ministervalg - så hvis ikke vi har haft hænderne fyldt med gode lektier, så har der været så meget andet at glædes over.

 

Vi må heller ikke glemme vores trofaste lektie-skrivere, som i den grad også fortjener en hyldest. Reyna Harper Thompson hylder vi for at have skrevet årets lektie, mens Curtis Anaoki Kemp løber med årets stjerne-titlen, idet han formåede at samle intet mindre end 40 stjerner sammen i årets løb.

 

I det nye år vil vi kunne følge spændt med i Ministervalget! Desuden er det blevet besluttet, at såfremt man deltager i Fordelingsceremonien på 1. Årgang, belønnes dette med 16 point - hvad der svarer til en Fremragende-lektie! Derfor vil der være rig mulighed for at hente point til både sig selv og til sit kollegie på Årgang 83, hvad enten det er via Quidditch, lektier, eller deltage aktivt i legene og konkurrencerne på ens respektive kollegie og meget mere. Lad os klø på i Årgang 83, og råbe højere end vi nogensinde har gjort.

 

Et stort tak skal lydes til alle jer, der har bidraget til et fantastisk år. Vi understreger også en dyb taknemmelighed for jeres store omsorg ift. forlængelse af året.

 

Og nu skal vi til det opslaget handler om. Nemlig Pokaloverrækkelsen for Årgang 82: 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 82 ER
RAVENCLAW

 

Ravenclaw løber med deres 1948 points afsted sejren igen i år. Hufflepuff følger i hælene, og sikre en flot og meget velfortjent andenplads med deres 1647 point. 

På en pæn tredjeplads ligger  Gryffindor efter at have gjort en flot indsats med deres 1591 points. Til slut finder vi de smidige slanger, fra Slytherin der kæmpede sig til flotte 1234 point.

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres flotte indsats!

 

 


 

Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 82 ER
Claudia Molterees

 

På Årgang 82 skifter Elevpokalen ejermand endnu engang,og denne gang går den til en dygtig Gryffindor-elev! Med flotte 422 point vinder Claudia den skinnende og populære Elevpokal! Hvilken indsats! Claudia har haft en fantastisk Årgang 82 og giver den gas med titler som både Vejleder, Anfører og Målmand for Gryffindor. Hun har kæmpet for denne pokal og derfor er det meget velfortjent med flere stjerner og gode lektier, at hun overtager pokalen. Claudia har et sidste år til at kunne klø på, og vi glæder os til at se, hvad dette nye år bringer hende. Men et stort tillykke skal lyde til Claudia for dette flotte resultat og meget velfortjent, at denne Elevpokal ender i hendes hænder.

 

Tillykke, Claudia!

 

 

På vegne af hele Lærerstaben siger vi tak for at fantastisk år fyldt med gode lektier og kamp til stregen om pokalerne. Vi håber på endnu en fortryllende Årgang 83!

 

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, og Overhoveder


Tilføjet af Peyton | Skrevet: 01/02/2022 21:45 | Kategori: Generelt


Piper | 01/02/2022 23:21

Stort tillykke, Claudia og ørnebasser <3

Salka | 02/02/2022 09:31

Tillykke til Ravenclaw og Claudia! Men jeg siger dig, Pips, Hufflepuff kommer stærkt efter jer i år! ;)

Piper | 04/02/2022 14:18

Lad os nu se, Salka ;D

Avery | 05/02/2022 09:59

Tillykke til Ravenclaw med huspokalen!
Hvor er det et vildt resultant, Claudia! Tillykke med elevpokalen!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!