Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
5 online brugere

Pokaloverrækkelse År 78


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 78
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

Årgang 78 er netop afsluttet og desværre har det været et år, hvor vores professorer og lærerassistenter nærmest har været arbejdsløse. Vi håber, I har lyst til at sende en masse lektier af sted efter dem i dette skoleår, så de ikke skal kede sig alt for meget på lærerværelset - de får så mange skøre idéer, når de keder sig!

Den lave lektiemængde har betydet, at skoleåret ikke er fløjet lige så meget af sted, som det plejer. Vi håber dog alligevel, at I har klaret eksaminerne godt og er klar til at tage en ordentligt tørn nu, hvor årgang 79 er på dagsordenen.
Selvom antallet af lektier ikke har været stort, skal vi dog alligevel lige mindes resultaterne fra det gamle skoleår, før vi tager hul på det nye. Med 68 stjerner er Adora den dygtige vinder af Årets Stjerne, mens Maxwell vinder Årets Lektie for sin lektie i spådom. Både de to videre, men også alle andre lektielavere, fortjener en stor klapsalve for deres indsats!


I det nye år 79, vil vi som altid opfordre til at gøre en indsats for dit kollegium. Om det måtte være med lektierne, som quidditchspiller, eller ved at være aktiv på kollegieopslagstavlen. Der vil fortsat være point at hente, som løn gennem stillingerne på siden, men det er absolut lektierne der giver det største afkast på den konto, så vi vil stærkt anbefale at man fordyber sig i studierne og laver sine lektier. Giv den hele armen, så du hjælper med at skabe aktivitet omkring dit kollegium og med at hive kollegiepokalen i hus.

Der skal lyde et stort tak til alle, for at bidrage til et rigtig godt år. Med de ord bevæger vi os til kåringen af vinderne af kollegiepokalen og elevpokalen:

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 78 ER
GRYFFINDOR

 

For andet år i træk snupper Gryffindor guldpokalen for næsen af de andre kollegier. Med 2974 kan de kalde sig sikre vindere og pokalen får dermed endnu et år på kaminhylden i opholdsstuen. På en fantastisk flot andenplads har vi de kvikke ørne fra Ravenclaw, der med 2419 point hiver sølvpokalen i hus. Dermed har de bevist, at de ikke hører til på den fjerdeplads, de sidste år endte på. Begge kollegier fortjener et ordentligt bifald for deres indsats!

Med 1574 point hiver Hufflepuff bronzepokalen i hus og sikrer sig dermed en 3. plads i kampen om pokalen som følge af en brav indsats. Til slut skal vi nævne de stolte slanger hos Slytherin som også har gjort det fantastisk godt med deres 1127 point! Alle har ydet et stort stykke arbejde, så klap jer selv på skulderen!

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 78 ER
ADORA WRIGHT

 

På årgang 78 har der ikke været lige så tæt løb omkring Elevpokalen som sidste årgang. Med 484 point, snupper Adora den for næsen af alle de andre elever. Med sine mange point må Adora siges, at have haft stor indflydelse på at Gryffindor løb med kollegiepokalen - og foruden de mange point har vi også kunnet hædre hende som vinder af Årets Stjerne. Adora har endnu mange år tilbage på skolen og derfor bliver det spændende at se, om hun kan gentage successen næste år - eller om kampen bliver tæt endnu en gang. Adoras enorme indsats fortjener i den grad respekt!

 

Giv hende en stor klapsalve!

 

Tak for et fortryllende år 78 med håbet om et år 79, der overgår det tidligere på alle tænkelige måder!  

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, Overhoveder og Professorer


Tilføjet af Illyra | Skrevet: 07/06/2021 13:49 | Kategori: Generelt


Kyrt | 08/06/2021 07:25

Stort tillykke Adora! :D

Lejra | 08/06/2021 21:26

Hvor er I alle bare seje! Stort tillykke til Adora og Gryffindor :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!