Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
12 online brugere

Lærer i Botanik søges


 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 

På det sidste har vi haft en del udskiftninger i lærerstaben. På nuværende tidspunkt har vi en ledig stilling som lærer i Botanik, som derfor nu kan blive din!

Elsker du at få jord under neglene og brænder du for at videregive din kærlighed for planterne? Drømmer du om med god samvittighed at kunne sætte eleverne til at omplante skrigende mandraker, at udvinde pus fra bobutuben eller kæmpe med en djvæleslyngel? Foretrækker du at kunne sætte andre til at gøde dine planter med dragemøg, så du selv slipper for lugten? Alt dette og meget mere til er der rig mulighed for som lærer i Botanik! Makker eleverne ikke ret, kan du tilmed sætte dem til at nærstudere slagpoplen udenfor. Som lærer i botanik bliver det samtidig din opgave at overbevise de skeptiske elever om, hvor vigtigt faget er i magikersamfundet - her kan det være relevant at fremhæve, hvordan planterne er afgørende i eliksiropskrifter eller andre begrundelser, du finder passende!
 

Krav til dig som ansat
 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye og vi anbefaler, at du ikke laver RPG til dine lektioner, hvis du laver nye.

- Ingame-aktivitet og lektieretning er altså dine vigtigste opgaver som lærer.

 


 

Er stillingen lige dig?
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra med følgende:
 
 
Ansøgning i form af en Interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat. Du skal nævne, hvis din ansættelse medfører ønske om karakterskift og hvad dette skift indebærer (navn, alder osv.). 
Ansøgningsfrist d. 7/3-2021 kl. 23:59

Tilføjet af Illyra | Skrevet: 26/02/2021 07:56 | Kategori: Job


Evelyn | 26/02/2021 15:09

Held og lykke til alle ansøgere!
https://media2.giphy.com/media/RlZDhWuDxTOyBaHl8T/giphy-downsized-large.gif

Timothee | 26/02/2021 21:03

Søg søg søg! :D

Killian | 03/03/2021 21:26

Jeg synes virkelig folk skal søge! Det er så sjovt at være lærer og Botanik er et herligt fag :)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!