August: Jeg er begyndt at læse Shadow & Bone. Jeg tror ikke, jeg bliver okay efter det her... (2022-01-29 00:04:00)
Iggy: Vivian Wilson er ikke kun en driftig forretningskvinde; nu er hun gudhjælpemig også politiker. Wonders never cease. (Husk I kan indsende opstillingserklæringer indtil og med den 29.!) (2022-01-28 15:56:00)
Vivian: Stil hellere op til ministerposten - I risikerer at jeg tager den, hvis I lader ham der skvatfiguren blive siddende. (2022-01-28 14:51:00)
Maeve: Drømmer du om at blive landets næste minister? Så husk, at det er senest d. 29. du skal indsende din opstillingserklæring til Saga! (2022-01-28 14:33:00)
Leo: Professor Cuthbert Binns Død: 18. Århundrede Overrasker folk i badene Thats a bit nasty... (2022-01-27 17:54:00)
Prudence: Skal vi ikke have en relation? (2022-01-27 15:07:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Mary Lou Sachs
  • Aron Einarsson
  • Lucas Bowen
  • Sage Camille Van der Aart
  • Camilo Juaquin
  • magicboy world
587 aktive brugere
7 online brugere

Pokaloverrækkelse År 72


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 72
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

Vi håber at I nyder sommeren, selvom vejret ikke just bærer præg af at der er tale om sommerferie og ikke efterårsferie. Men det betyder jo at der er masser af grunde til at bruge tiden indenfor på lektier og emner herinde!

Endnu et HS år er gået og det er blevet tid til at hædre kollegierne for de point de har indsamlet, samt den elev på Hogwarts, der har indsamlet flest point.

Dette skoleår føles næsten som om det er fløjet afsted. Før vi så os om, var endnu en eksamen i gang og også den er nu overstået. Vi håber I har klaret dem godt og er klar til endnu en tørn, hvor årgang 73 er på dagsordenen.
Før vi tager hul på det nye skoleår, skal vi imidlertid mindes resultaterne fra det gamle! Vinderen af Årets Lektie blev Elias og med 129 stjerner vandt Selim Årets Stjerne. De fortjener begge en stor applaus.


I det nye år 73, vil vi som altid opfordre til at gøre en indsats for dit kollegium. Om det måtte være med lektierne, som quidditchspiller, eller ved at være aktiv på kollegieopslagstavlen. Giv den hele armen, så du hjælper med at skabe aktivitet omkring dit kollegium.

Og mange tak til alle for at bidrage til et rigtig godt år. Med de ord bevæger vi os til kåringen af vinderne af kollegiepokalen og elevpokalen:

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 72 ER
SLYTHERIN

 

For første gang i seks år skifter kollegiepokalen hænder. Med hele 1659 point hiver Slytherin pokalen sikkert hjem og det næste år befinder den sig derfor på kaminhylden i krypten. Giv dem et stort bifald for deres indsats og flid i løbet af skoleåret! På en 2. plads finder vi vinderne fra de sidste fem år. Med 1507 point sikrer Gryffindor sig sølvpokalen.

Tredjepladsen og fjerdepladsen fordeler sig præcis som sidste år. Tredjepladsen - og dermed bronzepokalen - går til Hufflepuff, der med 1088 point har understreget at de ikke var klar til at opgive dén plads. Sidst, men ikke mindst, har vi Ravenclaw, der med 772 point ender på en flot fjerdeplads.

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke herfra! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 72 ER
Selim Cavanough-Thomas

 

Selvom Gryffindor ikke har formået at holde fast på guldpokalen, skal vi igen i år hylde en Gryffindorelev som absolut topscorer på pointfronten. Selim har i løbet af sit andet år på Hogwarts formået at indsamle svimlende 688 point og sikrer sig dermed elevpokalen for andet år i træk. Udover at have imponeret med mængden af point, løb Selim også med titlen som årets stjerne. Han fortjener en ordentlig klapsalve for sin indsats med lektierne. Efter at have sikret sig sejren hele to gange i løbet af sine to første skoleår, er vi spændte på at se, om Selim formår at drive det endnu længere eller om han næste år får endnu mere kamp til stregen, end Slytherins topscorer har givet ham i år. Han skal i hvert fald have ros for sin fantastisk flotte indsats både som vinder af elevpokalen og vinder af Årets Stjerne! Vi ønsker ham stort tillykke.

 

Giv ham en stor klapsalve!

 

Tak for et fortryllende år 72 med håbet om et år 73, der overgår det tidligere på alle tænkelige måder!  

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, Overhoveder og Professorer


Tilføjet af Illyra | Skrevet: 06/07/2020 23:19 | Kategori: Generelt


Calandra | 06/07/2020 23:26

Jeg er så stolt. < 3
Stort tillykke til Selim - og alle, der har hjulpet sit kollegie! :-D

Phillip | 07/07/2020 13:07

Jeg er også super stolt af jer Slytheriner! I er bare fantastiske, hip hurra for jer!
Og Selim... Selim, Selim, Selim. Det menneskelige Gyldne Lyn xD Du er bare så god jo, stort tillykke med den velfortjente elev-pokal!

Savannah | 07/07/2020 19:43

Det er min søn :D Jeg kunne ikke være mere stolt ;)

Lejra | 07/07/2020 20:42

Selim da, du gør det igen! Men det giver nu også mening med de lektier du indsender :P.
Selvom vi kom på en 4. plads Ørne, har I nu gjort det godt <3. Men lad os vise de andre kollegier, at vi vinder i år, ikke? ;P

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!