• Timothee: Overvejet du en ældre bruger? Så giv endelig lyd, jeg søger en til at spille Til søster på 25 år. Og ellers er de mange relationer, stadig velkomne!^^ (25/02/2020 21:16)
  • Villa: PUFFERE - Der mangles Quidditch spillere i en ekstrem grad.. tag kontakt til Lucy.. kom og hjælp dit kollegie - det kræver ikke det hele store. (24/02/2020 17:26)
Husk mig
  • Jordan McManaman
  • Neco Elliott
  • Harvey Jones
  • Smillaapostoli Apostoli
  • Amira Noura Rose
  • Quentin Delgado Valentine
589 aktive brugere
25 online brugere
online på chatten

Ledige stillinger i lærerstaben


 

 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Vi har i denne omgang hele 4 stillinger på bud til en ansøgningsrunde. Det drejer sig om henholdsvis lærer i Forvandling og Eliksir, samt overovedposterne for Ravenclaw og Gryffindor. I lærerstaben har vi nemlig måtte sige farvel og tak for denne gang til Eliyah og Aaryn, som begge har gjort et kæmpe stykke arbejde med deres kollegier. Vi håber at se lige så stærke ildsjælge overtage. Samtidig har Astrid søgt nye udfordringer i et nyt fag og en ny karakter og vil fremover kendes som Adrianna, professor i Besværgelser.

Har du tålmodighed til at følge opskrifter til punkt og prikke? Har du en forkærlighed for besynderlige ingredienser som salamanderblod, fevinger og igler? Så er eliksir netop faget for dig. Bliver du lærer i dette fag, får du lov til at guide eleverne igennem det store arsenal af eliksirer med hver sin effekt. Det bliver din opgave at lære eleverne, hvilke eliksirer der kan være til gavn for dem og hvilke de skal holde sig langt fra. Det er et fag der kræver fordybelse, men som også indeholder mange spændende hemmeligheder.

Eller er det i stedet det forvandlingskunstens mange muligheder, der tænder lyset i dine øjne? Brænder du for at underviser eleverne på Hogwarts i, hvordan de mestrer tryllestavens bevægelser, samt forvandlingens trylleord? Vil du vise dem, at de kan være langt mere og andet end blot sig selv og har muligheden for at forandre virkeligheden med blot et trylleslag? Kundskab i forvandling er en af magiens mest fascinerende arter. Det kan nu blive dig der tager Hogwarts' elever med på rejsen mod dygtiggørelse i faget.

Brænder dit hjerte for Hogwarts og dets elever, men ikke blot for et bestemt fag, er muligheden for at kaste sig over opgaven med overhovedjobbet kærkommen. Du vil skulle stå i spidsen for enten løveflokken eller ørneredden og i den forbindelse lede dine elever til de bedst mulige resultater i quidditchturneringen og kollegieturneringen. Men det er ikke kun resultaterne i kollegiernes indbyrdes konkurrencer, der bør ligge dig på sinde. Som Overhoved er det nemlig også din pligt at skabe mulighed for sammenhold og trivsel for dit kollegiums elever. En udfordring som er både givende og meningsfuld.
 
Stadig nyt:

Fremover kommer vi ikke til at forvente af lærerne at de ændrer alle lektionerne, når de bliver ansat. Hvis en lærer virkelig brænder for det, må de selvfølgelig gerne, men det er ikke et krav. Samtidig vil vi stærkt opfordre til at nyansatte undlader at skrive RPG til deres lektioner, for erfaring fortæller os at det både er den mest tidskrævende del af jobbet, og samtidig den del af lektionen mange elever skipper for at komme hurtigere til lektien.

En af lærernes vigtigste opgaver vil fra nu af i stedet være at være synlig in game; og at have det sjovt med det. Uanset om det bliver i form af emner om eftersidninger, lektioner, ekstraundervisning, lærermøder eller noget helt fjerde. Vi stiller ikke specifikke krav, men vi håber at vi i fællesskab kan få Hogwarts til at emme af aktivitet.

Lektieretningen vil fortsat være lærernes ansvar i samarbejde med lærerassistenterne.

 

 
Krav til dig som ansat
 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye, men det er tilladt, hvis du brænder for det.

 

Krav til dig som Overhoved

- Du skal være aktiv og kunne gå forrest for dit kollegie, og dette kan indflydes af bl.a. aktiviteter, plots, konkurrencer, spil m.v., som den bærende ingrediens til et stærkt sammenhold på kollegiet.

- Du skal kunne lægge et opslag op ugentligt. Du bestemmer selv hvad indholdet skal være og om du selv laver det, eller engagerer teammedlemmer til opgaven.

- Du skal have et aktivt Quidditchhold, aktivt Aktivitetsteam (FA / PR-team) og et aktivt Vejlederteam. Disse tre grupper skal du være tovholder for, og du har til ansvar at ansætte samt fyre de deltagende.
 


 

Er en af stillingerne lige dig?
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra, hvis du søger som lærer eller til Matthew, hvis du søger som overhoved, med følgende:
 
 
Ansøgning i form af en Interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat. Du skal nævne, hvis din ansættelse medfører ønske om karakterskift og hvad dette skift indebærer (navn, alder osv.). 
Ansøgningsfrist d. 4/1 kl. 23:59
 
 

Tilføjet af Illyra | Skrevet: 23/12/2019 07:22 | Kategori: Job


Laurel | 23/12/2019 09:08

Overhoved jobbet er noget som dejligt et job! Hvis du har en interesse i det, måske du er i tvivl, så giv det et skud alligevel ! Du kan snakke med hele kollegiets brugere og hjælpe dem alle med at blive set, hørt og bare shine. Du bliver prikken over i’et!<3

Brandon | 23/12/2019 09:13

Havde jeg måtte være både q dommer og overhoved på samme tid kunne jeg godt have fundet på at søge til g overhoved.

Lejra | 23/12/2019 10:26

Kom og leg med os <3

Lucy | 23/12/2019 11:02

ej det jeg ked af Eliyah var en god eliksir lære, hvordan kan det være han er gået af posten ? :(

Killian | 23/12/2019 11:39

God vind til alle!!! <3
Aaryn, jeg kommer til at savne dig som overhovede!!

Held og lykke til alle der søger!!

Elias | 23/12/2019 12:15

Held og lykke til alle der prøver lykken ;)

Kathleen | 23/12/2019 16:41

Held og lykke folkens, til hvad i end skal :)

Aaron | 24/12/2019 00:37

Eliyah var også et nice overhoved. Det er en skam du går af. Men held og lykke til dem der vil ansøge! :)

Eliyah | 24/12/2019 10:15

Hvor er i søde! Søg søg :D det er et nice job!! :D

Daphne | 27/12/2019 11:33

Er det kun hos mig som ikke kan se billederne i opslaget?

Killian | 27/12/2019 13:28

Jeg kan heller ikke Daphne ;p

Eliyah | 27/12/2019 15:08

Kunne lige i starten, men det er som om de ikke virker nu :O

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!