Naomi: *Woop woop* Tillykke twin P!!! Lidt for gamle, ja. Puh. (2024-04-17 11:31:00)
Flynn: Tillykke til en af mine favorit emnepartnere! Med dig er der sgu altid sikret et spændende emne!!! Jeg håber du får en nice dag værdig en med dit level af amazingness ❤️❤️ (2024-04-17 10:09:00)
Piper: TILLYKKE TIL MIN BIRTHDAY TWIN, NAOMI, VI ER BLEVET GAMLE 🩷⭐️ (2024-04-17 07:21:00)
Nova: Det er farligt at kede sig så meget - min hjerne er jo overladt til sin egen kreativitet! Send hjælp! (2024-04-16 14:01:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
484 aktive brugere
1 online brugere

Nye tiltag, ny ansat og nye ansvar


Nye tiltag, ny ansat og nye ansvar
 
Fortalt om gennem wall of text...

Kære alle

Siden udvikler sig, og det betyder at vi ansatte sætter os ned, og spekulerer over hvordan vi kan lave tiltag som støtter op om udviklingen.

Vi laver løbende ændringer på siden af samme grund og i denne omgang drejer det sig om ændringer i ansvaret placeret hos Admins, Teamledere og Uddannelsesledere.


1. Statusansøgninger til magiske evne-statusser og genstande skal fremover sendes til Illyra som er leder af plotenheden. Hidtil har opgaven ligget hos Tristan, men fordi interessen for området er stigende og hans opgaver er mange, uddelegeres ansvaret. Statusser er tæt knyttet til plot- og karakterudvikling, hvorfor vi finder det naturligt at opgaven placeres der. Det betyder samtidig at Tristan kan få bedre tid til at håndtere andre af sidens behov.

2. Tracy skal fremover stå for dobbeltbruger-registeringen samt for oprydning i hvem der har for mange og hvem der er inaktive. Det er et job som er forbundet med hendes arbejde som leder af inkvisitorteamet. Dobbeltbruger-registreringer skal derfor sendes til hende og hun vil være den som kontakter dig, hvis du har for mange brugere og skal slette nogle af dem. Det er fortsat en regel, at man maksimalt må have 8 brugere på siden.

3. Det er et faktum at vi på siden har en tilgang i den voksne karaktergruppe og det betyder at universet har måtte blive større.
Fra kun at give mulighed for at gå på Hogwarts, til muligheden for at tage en videregående uddannelse og til nu, hvor vi vil have mere system i den arbejdende brugergruppe, med jobs fra medhjælperstillinger, til positioner i ministeriet.

Vi har over lang tid givet jobstatusser ud, men vil gerne gøre mere for at give en større sammenhæng til denne del af siden.
Det sker nu, ved ansættelsen af en koordinator under Uddannelsesleder-kategorien.
Koordinatoren skal være tovholder for det projekt som TU'erne er fælles om; nemlig at få bedre system med de jobs man som voksen magiker kan have.
Tiltaget skal ikke ses som en kontrol af hvad din voksne karakter foretager sig. Det er ikke et krav at man får sin stilling registreret og får en status på sin profil, det er et tilbud. Der vil være stillinger, som kræver koordinering og her kommer både koordinatoren og de øvrige på TU-teamet ind i billedet.

Et eksempel på sådan en stilling vil være Vice-minister for magi. Det er en stilling, som man vil kunne søge om at få til sin karakter, men fordi det er en højt rangeret stilling i samfundet, er det vigtigt at der bliver koordineret ordentligt, gennem samarbejde med minister og andre ansatte, så vi kan skabe et godt RPG miljø på siden, med overensstemmelse.

Det betyder at man fremover skal kontakte koordinatoren med en idé til et job man gerne vil have. Hidtil har I henvendt jer til Admins, Tristan og Matthew. Vi har modtaget mange gode idéer gennem tiden. Som regel har vi sagt ja og det er også meningen, at det fortsat skal være enkelt at få sin karakter til at have et bestemt job. Det er imidlertid en god idé, når man fremover sender sin ugle til koordinatoren, at skrive en forklaring på hvad man gerne vil opnå med jobbet og hvordan man forestiller sig at bestride det. Det giver et super godt grundlag for dialog.

Koordinatoren vil tage forslaget op til debat med resten at TU'erne og hvis de har spørgsmål, vil koordinatoren skrive til dig for at få idéen uddybet og hjælpe dig med at arbejde videre på den. Hvad vi gerne vil opnå er, at få skabt et overblik. Der vil komme en offentlig liste over jobbesiddende, som man som bruger kan tilgå, så man kan se hvem der har hvilket job. Den liste er det koordinatorens opgave at opdatere. Samtidig vil det give TU'erne et indblik i hvilke stillinger der er stor interesse for og en baggrund for at vurdere om der eventuelt skal oprettes nye uddannelser på baggrund af interessen.

Koordinatoren vi har valgt til denne opgave er Nicholas. Stillingen er udviklet på baggrund af et behov vi administratorer har vurderet og valget er faldet på Nicholas, fordi han over en længere periode har udvist særlig interesse for området samt den fornødne forståelse for det. Vi håber I vil byde ham velkommen, da han og teamet har en stor opgave foran sig.

Opsummeret:
Illyra står fremover for statusansøgninger.
Tracy skal skrives til, hvis man opretter dobbeltbrugere.
Nicholas. bliver koordinator og vejleder for in game jobs. Se ham som en kreativ ven i systemet der kan hjælpe en på vej.

Vi håber I vil tage imod disse tiltag med åbenhed. De nye ansatte skal naturligvis også have et par øjeblikke til at falde på plads og finde ud af hvordan problematikkerne gribes an, men vi er positive og tror på det vil bringe rigtig mange gode ting med sig.


Kærlig Hilsen,
Matthew og Tristan


Tilføjet af Matthew | Skrevet: 17/02/2018 23:18 | Kategori: Generelt


Eadan | 17/02/2018 23:21

Fedt fedt fedt, stort tillykke alle tre :D

Alistair | 17/02/2018 23:23

Det hele giver rigtig god mening, fedt at få spredt opgaverne ud på lidt flere folk og valget af de ansvarlige virker meget naturligt og fornuftig i forhold til deres nuværende jobs :)

Zeke | 17/02/2018 23:24

Udlicitering - it works! Fedt nok!

Therese | 17/02/2018 23:25

Spændende!

Daphne | 17/02/2018 23:27

Der er i hvert fald ingen tvivl for mit vedkommende til hvem der har fået nye ansvar giver så meget mere mening. Det har I uden tvivl fået placeret rigtig godt.
- Og tillykke til Nicholas, som også lige fik æren af at forvirre mig i et ganske kort øjeblik indtil jeg tjekkede brugerlisten ud eftersom at jeg troede at den kære Tristan var blevet sit yngre jeg igen. xD

Genevieve | 17/02/2018 23:54

Stort tillykke til jer alle tre, og sikke nogle fede tiltag! < 3

Anemone | 18/02/2018 09:48

Tillykke i tre og god idé at dele opgaverne mere ud :)

Tristan | 18/02/2018 10:40

ALLE DEM DER HAR SENDT STATUS ANSØGNINGER TIL MIG SKAL IKKE SENDE TIL ILLYRA. VI SØRGER SELV FOR AFSLUTNING OG OVERLEVERING. BE PATIENT!!

Fall | 18/02/2018 12:44

Tillykke til jer tre!- Er helt enig med Anemone!

Madeleine | 18/02/2018 21:59

Tillykke til alle 3! :D Og her enig med både Anemone og Fall! ;D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!