Theo: Skal vi, lærer hinanden at kende til Raven besværglesesklub? ;) (2024-05-24 13:39:00)
Raven: Jeg har fået 2 tilmeldinger til elevernes udgave af besværgelsesklubben. Er der ikke flere der skal være med? Udgåede? Emnerne kommer op i morgen, jeg håber i vil lege med os! (2024-05-24 11:05:00)
Casimir: Hey folkens skoleåret er startet, skal i ikke lige være super kreative i en lektie, eller måske overveje om La er lige det Team der passer til jer💛 (2024-05-23 22:36:00)
Jude: Jude kunne godt trænge til nogle nye spændende relationer. Skriv for interesse! :D (2024-05-23 22:21:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Ronan Ward
  • Elwyn Tristan Bellis
  • Eris Odell
  • Erica Leonora Rosewood
  • Cherie Eden Perrie
  • Tenshi Hikaru Bushida
493 aktive brugere
1 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 4.90


Ugens Stjerne og Lektie
M. prof. Eliza Picanto
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Denne januar måned har I vist haft for travlt med at lave sneboldkampene til at kunne nå jeres lektier. Vi håber, at det betyder I vil arbejde dobbelt så hårdt når foråret kommer!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Elev
Antal stjerner
Anna
10 stjerner
Casimir
3 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 4:
-
-
-
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Anna
Besværgelser
Anna
Mugglerstudier
Casimir
Mugglerstudier
Anna | 1. årgang | Mugglerstudier
Gråvejr, en søvnløs nat og mandag var de tre hovedingredienser til en rigtig elendig dag. Havde det ikke været for den ene fritime, som de netop havde haft, var det ikke sikkert, at Anna ville klare sig igennem dagen uden at drætte udmattet om på gulvet. Hun havde kun lige med nød og næppe fået samlet kræfterne til at bevæge sig ned til lokalet hvor de havde mugglerstudier, og havde fortrukket at kollapse i en stol bagerst i lokalet og sove timen igennem, men det var tydeligvis ikke det, som professor Jarvis havde i sinde at lade hende gøre.

I klasselokalet var borde og stole blevet skubbet til side, for at gøre plads til en enorm bunke af blandet tøj - angiveligt fra glemmekassen på en tilfældig mugglerskole. Professor Jarvis - en halvgammel mand iklædt en lidt for stram, lyserød fodboldtrøje - bad eleverne sammensætte et sæt, der var passendende til hverdagsbrug. Flere af eleverne så det ikke som nogen kompleks opgave, heriblandt Anna. Halvdelen af hendes familie var mugglere, og indtil for et halvt år siden havde hun levet i mugglerverdenen og gået på en kommuneskole for mugglere. Vennen Cyril havde ligeledes udstedt et overlegent pfffft da opgaven var blevet stille. Han var selv barn af mugglere, og fortrak at være i mugglertøj frem for de obligatoriske kapper.

Annas to sovesalsmakkere så tværtimod ud til at være meget i tvivl om, hvordan de skulle løse opgaven. Madelin var fuldblods og Marjoria var halvblods, men havde stort set ikke besøgt mugglerverdenen i løbet af sin barndom. De var begge gået hen til bunken og taget hver sin neonfarvede t-shirt.

”Ej, væk med dem.” kommanderede Anna, i det hun rev de hæslige trøjer væk. ”I skal finde noget mere neutralt, mugglere hader opmærksomhed. Her!” hun kastede en sort trøje til dem begge. De havde ingen indvendinger, så Anna ledte videre efter noget der passede til. Til Madelin fandt hun et par grå cowboybukser og et sort læderbælte. Marjoria fik et par sorte bukser, der vist engang havde hørt til et jakkesæt, men som havde mistet sin jakke. Da de begge var forsynet med tøj, sendte hun dem ud til omklædning, imens hun selv gik på jagt efter noget.

At vælge tøj mindede hende om dengang hun giv i folkeskole. Modsat Hogwarts, var der ingen uniformer, så hver morgen skulle man sætte tid af til at sammensætte et outfit. Ofte skulle man også tage stilling til, om ens tøj passede til vejret. I det sydlige England regnede det ofte, så hendes grønne regnjakke var tit i brug, uanset årstiden. Hun forsøgte at finde et sæt, det nogenlunde passede til vejret i dag, en mandag i januar. Hun fandt en grøn sweater nederst i bunken, som havde et hvidt, blomstret mønster, som hun hurtigt forelskede sig i. Nogle grå bukser, magen til dem hun havde givet Madelin, havde hun fundet øverst. De passede nok fint, hvis man foldede sweaterens underkant lidt op. Så gik hun ud for at skifte med de andre.
Yderligere udvalgte lektier i uge 4:
-
-
-

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 05/07/2023 22:12 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!