• Anthea Chatzi
  • Alyciana Cheynie Miracles
  • Gweneth Sayer
  • Nicole Cromwell
  • Oscar BAUM
  • Lyra Lighter
494 aktive brugere
10 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 2.90


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Julen er endnu engang over os, og I får dermed en kort pause fra lektieskriverierne. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Calvin
3 stjerner
Casimir
32 stjerner
Anna / Nola
5 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 2:
-
-
-
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Calvin
Magiens Historie
Nola
MDPoP
Anna
Astronomi
Nola | 7. årgang | MDPoP
I den dunkle, svagt oplyste sovesal sad pigerne samlet i en rundkreds, indhyllet i tykke dyner, der omfavnede dem og holdt kulden fra døren på afstand. Efter en kaotisk dag længtes Rocky efter ingenting andet end at synke ned i en dyb søvn, en søvn så dyb, at intet kunne vække hende fra den – ikke engang lyden af en acromantula, der klikkede med sine klør. "Jeg vil sove," gabte Rocky, med øjenlåg, der føltes tungere end siderne i hendes tryllestavsmagerbog med sine to tusinde sider. Situationen blev ikke bedre, da Madeleine erklærede, at det var tid til hendes "fuldmåne-historie", som hun plejede at fortælle hver gang fuldmånen svævede højt på den sorte himmel. Rocky kunne ikke klare Madeleines historier, som aldrig var skræmmende, men hun og de andre piger havde ingen stemme i dette. De måtte udholde de næste fem minutter i selskab med Madeleine og hendes tryllestav, der kastede en dyster skygge under hendes hage for at gøre oplevelsen mere skræmmende. Det var til at grine af.
”For præcis fjorten uger siden var min fætter fanget i en grotte i Grækenland en nat, hvor der–” begyndte Madeleine, før Rocky afbrød hende: ”Hvem er din fætter?”
”Evan. OG i denne grotte var der absolut ingen udve–”
”Du har ikke en fætter, der hedder Evan,” fortsatte Rocky, der kæmpede sig med at holde sig vågen. Havde det ikke været for Anna, ville Madeleine bestemt kastet sig over Rocky med sine lange, sortmalede negle. ”Som jeg sagde, Rocky, var Evan fanget der i mange timer. I den kolde grotte kunne han høre lyde. Ikke småbitte lyde eller høje skrig, men brummen. Lidt længere væk, i en mørk indgang, som Evan absolut ikke ville nærme sig, kom lydene fra. Den stakkels Evan troede, han ville dø den nat. Men som I nok ved, studerer Evan magizoolo–”
Rocky afbrød endnu en gang: ”du har stadig ikke en fæ–“ men hun kom ikke længere, da Moniza advarede hende med sine store øjne. ” Så vidste han, at han måtte undersøge det, for hvad hvis det var en lille pygmæpuffel fanget i grotten.” Rocky havde lyst til at grine over, hvor latterligt historiens retning tog. ”Men så han så? Det farligste væsen hidtil i den magiske verden! Og sjældent! Ingen magiker kan bekæmpe dette væsen," fortsatte Madeleine uanfægtet, "og søde Evan fik øje på de hvide øjne, der stirrede tilbage på ham. Langsomt blev resten af det gigantiske hybridvæsen afsløret: dets majestætiske løvehoved, gedekroppen og den lange, dragelignende hale."
Rocky gav endnu et højlydt gab for at understrege sin kedsomhed, ”Ja, ja, vi ved godt det er en kimære med klassifikationen XXXXX. Uha, hvor er den farlig!” sagde hun sarkastisk. Madeleine valgte at ignorere hende. ”Evan kunne lige nænne et stort æg nær kimæren, som Rocky såååå fint nævnte, og I ved netop, hvor værdifuld dét æg er.” Anna og Moniza nikkede bekræftende i den uhyggelige atmosfære de var i, som Rocky bestemt ikke kunne være en del af. "Kom nu, Madeleine," sagde Rocky med en let lattermild tone, "det var nok den mest børnevenlige gyserhistorie, jeg nogensinde har hørt - faktisk hører den ikke engang til i børnekategorien."
”Jeg var ikke engang færdig?!” udbrød Madeleine indignerede. Rocky kunne ikke klare flere af Madeleines fuldmåne-historier mere, så hun krøb ind under dynen i sin seng. Pludselig huskede hun, at hun havde en opgave, der skulle afleveres i morgen. Nå, pyt med det.
Yderligere udvalgte lektier i uge 2:
- Casimir, Magiens Historie
-
-

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 21/06/2023 23:56 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!