David: Nu ikke så kedelig rektor (2024-09-19 17:31:00)
Loraine: Man må ikke stjæle husalferne! (2024-09-19 17:21:00)
Saranna: Hvis nogen skulle have lyst til at prøve og stjæle en husalf med mig senest i næste uge, så vil jeg gerne emne det. (2024-09-19 15:28:00)
Silas: Husk nu at lave en lektie og sende en nominering til UL til mig i en ugle! Vi vil så gerne læse jeres gode historier. (2024-09-19 13:42:00)
Raven: Så kan I finde nye ikke-korrekturlæste artikler på biblioteket - husk at kontakte mig hvis I opdager en fejl eller opfinder noget fedt! (2024-09-18 20:03:00)
Erica: Kan du bruge en seer fremtidig seer til noget? Så smid mig en ugle ;) (2024-09-18 19:12:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Francesca Finnegan
  • Stewart Manning
  • Rhysand Dubois Angouleme
  • Mae Hamilton
  • Nicholas Thatcher
  • Xavier Cassovary
511 aktive brugere
25 online brugere

Nyt fra professorstaben + professorer søges


Husk også at se: Hædring af teammedlemmer
 

NYT FRA PROFESSORSTABEN + PROFESSORER SØGES

 

 

Kære alle,

 

Der har været ivrig snak i baglandet over det sidste stykke tid - I ved allerede at vi har fået et nyt system til ugens lektie, som der kan læses om HER, og nu er vi også klar til at fortælle jer om nye rammer for fag og professorer:

 

Fremover er det muligt for professorerne at bruge en eller flere NPC’ere til at varetage deres fagområder. Det skyldes at det har været svært at få det til realistisk at hænge sammen, at man opholder sig flere steder samtidig - for eksempel kan der være lang pendlertid, når man skal uddanne nye magizoologer rundt omkring i verden, og samtidig befinde på Hogwarts med et spændende pensum til eleverne i hverdagene.

Hvis professorerne benytter NPC’ere til uddannelse eller Hogwarts-fag vil det være tydeligt markeret i deres jobfaner og/eller i indledningerne til fagene, så I ikke skal være i tvivl, hvis I vil inkludere professor eller NPC i jeres skriverier.

 

Vi har samtidig kigget og rokeret lidt i vores sammensætninger af fag, og hvilke uddannelser vi tilbyder. Her vil vi gerne understrege, at ønsker man at lege med en uddannelse indenfor et særligt område, så vil vi strække os meget langt for, at det kommer til at ske. Så selvom nogle områder måske ikke længere har en fremhævet uddannelse, så betyder det altså ikke, at den er forsvundet. Man kan altid henvende sig til en professor eller til Morgan, hvis man har ønsker.

 

Den nye opsætning af fag ser således ud:

Aurorstudiet og Forsvar Mod Mørkets Kræfter - Sigrid
Magizoologi og Magiske Dyrs Pasning og Pleje -
Aberdeen
Healerstudiet, Botanik og Eliksir - Jude
Magiske Spil og Sportsgrene, Flyvning og Quidditch - Aslak
Forvandling og Besværgelser - Isaac
Astrologi og Spådom - Florence

Tryllestavsvidenskab - lærerløst

Ministerieuddannelsen og Magiens Historie - ledig
Journalistuddannelsen og Mugglerstudier - ledig

 

Efter Raven stoppede som professor i besværgelser, har vi vurderet, at faget har så mange overlap med forvandling, at det giver mening at slå de to fag sammen. Så ønsker man at blive ekstra ferm med sine trylleord og sin tryllestav, så er det nu blot Isaac, man skal henvende sig til.

 

Florence har gennemgået hele pensummet til astronomi og fordelt vægten, så det karakterudviklende er mere i fokus end det videnskabelige stjernekiggeri. Derfor er faget blevet omdøbt til astrologi.

 

Den skarpe læser vil nok også opdage, at der figurerer en HELT NY uddannelse på listen! Ja, den er god nok - efter en længere pause, er vi blevet enige om, at det er blevet tid til at bringe journalistuddannelsen tilbage på menukortet 🤩 vi håber det betyder, at der bliver masser af lange ører og skarpe penne til at dække det blomstrende politiske landskab, der spreder sig på siden. Journalistuddannelsen kommer til at stå sammen med mugglerstudier, som derfor har fået en skilsmisse fra ministerieuddannelsen og magiens historie.

 

Opsummering:

  • Professorerne kan fremover bruge NPC’ere til ingame at varetage deres job
  • Forvandling og besværgelser er blevet slået sammen under den samme professor
  • Astronomi har skiftet navn til astrologi
  • Mugglerstudier er blevet skilt fra magiens historie og ministerieuddannelsen for at blive slået sammen med journalistuddannelsen i stedet

 

Og SÅ skal vi have halet to nye professorer ind i vores skønne ansattestab!

 

 

JOURNALISTUDDANNELSEN OG MUGGLERSTUDIER

 

Og hvem bedre til at beskrive den nye uddannelse end vores helt egen avis-papa, Jonathan:

 

Vi har brug for nogen til at fodre os med nyheder, pynte på sandheden eller tage nogle billeder som siger mere end de skrevne ord. Derfor har vi i høj grad brug for nogen til at strukturere journalistuddannelsen. På den måde sørger du for at hjælpe andre karakterer med at være nysgerrig, undrende og ikke mindst stille alle de rigtige spørgsmål til alle dem, der hader det men også dem, der lever af det og elsker det.

Som journalistansvarlig har du den vigtige og fantastiske opgave at hjælpe studerende igennem deres uddannelsesforløb ved at kaste de studerende ud i opgaver og eventyrer som de kan berette alverdens facts om. Du sørger for at have et overblik over de forskellige retninger som uddannelsen kan gå i, samt hvilke jobmuligheder der er. Men frygt ej! De studerende har også en masse ideer og tiltag, som du kan tage med i planlægningen. Sammen har I den unikke mulighed for at skabe noget stort – at skabe historier.

 

Ved siden af journalistuddannelsen bliver man også ansvarlig for mugglerstudier.

 

 

MINISTERIEUDDANNELSEN OG MAGIENS HISTORIE

 

Da Ernest desværre har forladt staben, søger vi også en ny til at overtage ministerieuddannelsen og magiens historie. Her har vi et ønske om, at den nye professorer vil omfavne sidens politiske aspekt og engagere sig i ministervalg, partier og græsrodsbevægelser som en del af ministeriet og den nyere magis historie.

 

 

Professorjobbet indebærer:

  • Ingame aktivitet, synlighed og engagement indenfor sit felt
  • Kommunikation med elever og studerende
  • Ansvaret for at lektioner og eksamener er fejlfri og opdaterede
  • Deltagelse i ansattestabens snakke og diskussioner

 

For at komme i betragtning til en af de ledige stillinger, skal du sende en ugle til Morgan med en ansøgning, hvor du redegører for, hvad du kan bidrage med stillingen.

Der er åbent for ansøgninger til og med onsdag den 25. september.


Tilføjet af Morgan | Skrevet: 17/09/2024 23:18 | Kategori: Generelt


Saranna | 18/09/2024 13:54

Virkelig spændende tiltag! Held og lykke til alle ansøgere! :D

Marlie-june | 18/09/2024 16:44

Glæder mig til at jeg kan komme igang med ministerie uddannelsen :D

Loraine | 18/09/2024 18:01

Spændende 👏🏻

Isaac | 18/09/2024 19:52

Hvor er det kæmpefedt altså! Alt er nice. Søg jobsene, spil dit spil, leg med hinaanden, udvikl din karakter, hiv fat i os, så vi kan lege med dig/jer og hjælpe dig/jer i den retning du/i ønsker!

Sygt godt opsummeret mht. alt, der er foregået i kulissen, Morgan! 🤩

Blaine | 18/09/2024 21:17

Fantastisk!

Gad vide hvem, der skal uddanne vores fremtidige ministerkandidater og lære eleverne om de foregående?

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!