Silas: Husk at lave en eller to lektie - og sende din nominering til UL til mig i en ugle ;) (2024-09-15 11:35:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Stewart Manning
  • Rhysand Dubois Angouleme
  • Mae Hamilton
  • Nicholas Thatcher
  • Xavier Cassovary
  • troldehytten severinsen
510 aktive brugere
17 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 4, 96


UGENS LEKTIE
Uge 4
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
ILIANA, Eliksir, (1. årgang)
Det var høj klar solskin da Iliana sammen med resten af klassen forlod skolen for at tage ud og finde ingredienser til deres skoleopgave. De begyndte i samlet flok, men efterhånden som eleverne fandt noget de synes var interessant, forlod de den store gruppe. De havde dog alle fået formaninger om ikke at gå ind i den forbudte skov. Men Iliana synes hun kunne se at der var nogle elever fra Slytherin der alligevel gik i den retning med det samme. Til sidst var der kun 3 elever tilbage og Iliana besluttede sig for at tage stien til højre da de tre elever nåede til det sidste sted hvor stierne delte sig lige før den forbudte skov.

Hun gik et lille stykke af stien til hun nåede en stor træstamme der lå ved siden af stien. Hun kravlede over den for at se om hun kunne finde nogle spændende planter bag ved den. Først kunne hun ikke se nogen planter, men pludselig spottede hun nogle små gule blomster der stod ved enden af træstammen. Da hun kom derhen og bøjede sig ned over dem, kunne hun straks dufte hvilken plante der var tale om. Det var ingefær. Hun gravede forsigtig i jorden for ikke at ødelægge de spæde rødder. Da hun havde fået rødderne fri, børstede hun dem forsigtig fri for jord og smagte lige på et lille stykke af en af rødderne. Den havde en skarp smag, uden at være ubehagelig. Hun lagde dem forsigtig ned i kurven og gik lidt længere hen for at se på nogle planter.

Det puslede til højre for hende og hun nåede lige at råbe en advarsel før en af de andre elever der var på vej over træstammen ville være trådt ned i hendes kurv. Drengen undskyldte og sagde at han ikke havde set hende og at han ikke håbede at han havde trådt i noget som hun havde samlet eller var ved at samle. Iliana sagde at det havde han ikke og spurgte så hvad han havde fået samlet. Han viste en næsten tom kurv og sagde at han havde svært ved at finde nogle spændene planter.

Iliana sagde at de kunne hjælpes ad og hun ville vise ham hvor hun havde fundet nogle af sine egne planter. David, som drengen hed, blev glad for hendes hjælp og snart fik de fyldt flere planter i begge kurve. Hun rettede sig op og kaldte David hen til sig. Der var ingen tvivl om hvad dette var for en plante, for der duftede stærkt af pebermynte da hun nænsomt rørte ved en af de små rosa blade der sad på de lange rødlige stængler. Hun klippede nogle stængler af og gik endnu et lille stykke videre. Hun skulle helst ikke gå for langt, for hun var nu meget tæt på grænsen til den forbudte skov.

Da hun rettede sig op og vendte sig mod skoven, kunne hun se et stort areal der var dækket med gule og hvide bellis. Hun gik nærmere og udsete sig de flotteste blomster. Hun vidste at hun både skulle have blomster og rødder med tilbage. Rødderne kunne jo bruges til eliksirfremstilling af blandet skrumpedrikken. Hun kunne huske at blomsten havde flere navne, bl.a. Tusindfryd.

Iliana stod nu lige på kanten af den forbudte skov og kikkede på nogle underlige vækster der groede i skovbunden. De lignede forvoksede snegle og lugtede forfærdeligt. Men Iliana holdt sig på afstand, for hun vidste godt hvad planten var. Det var Bobutuber og dem skulle hun ikke have noget at gøre med. Hun havde set hvordan resultatet blev ved berøring med saften fra disse planter. Så hun vendte om og begyndt at gå tilbage mod slottet. David ville hen at samle nogen, men hun holdt ham tilbage og sagde at det var en plante de nok skulle holde sig fra.

På vej tilbage til slottet kom eleverne fra alle mulige retning, nogle med overfyldte kurve, andre med næsten helt tomme kurve. Iliana var glad for det hun havde fået samlet og hun faldt snart i snak med flere af de andre elever.
UGENS STJERNE
Uge 4
MAKAYLA
10 stjerner
ILIANA
35 stjerner
SARANNA
6 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 29/08/2024 18:21 | Kategori: Generelt


Casimir | 29/08/2024 18:22

Wuhuu så godt gået med lektierne alle sammen, har været så fedt

Neleh | 29/08/2024 18:31

Fantastiske lektier!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!