• Celine Riddle
  • Celin Riddle
  • Zelin Riddle
  • Celina Dybdahl
  • Levi Smith
  • Henry Winsley
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 5, 95


UGENS LEKTIE
Uge 5
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Casimir, Magiske Dyrs Pasning og Pleje, (6. årgang)
Hvorfor professorerne havde det med at tage dem med på tur imens det forsat var køligt viste Casimir ikke. Dog glædede hun sig til denne udflugt ud til et dragereservat, varmt tøj var taget på og hun lyttede interesseret med som klassen fik givet instruktioner, om hvordan de skulle forholde sig i nærheden af dragerne.

Det havde alligevel føltes som om det tog lang tid før de endelig fik lov til at gå rundt og se de forskellige drager, men Casimir var klar og havde taget sin tegne blok med sig, så hun kunne tegne de forskellige drager og derfor huske deres udsende endnu mere.Casimir gik meget op i magiske væsner, og det var ikke hemmeligt og de fleste viste hvor mange timer hun bruge i skolens reservat. Så det var ikke kommet bag på nogen at hun var begejstret for den udflugt de var på.

Lige så snart de fik grøn lys til at gå på opdagelse var Casimir hurtigt væk fra de andre, imens hun gik rundt og så på de forskellige drager. Hun havde lagt sig en plan, for imens hun kunne lære noget om dragerne kunne hun også se nærmere på dem, og måske endelig perfektioner hendes Draconifors forvandling, som hun havde forsøgt at perfektioner siden hendes 4. år.Inden længe havde hun fundet sig en drage som hun fandt yderst smuk, det var ikke den mest specielle men alligevel synes der var noget smuk over den. Casimir så på et skilt ved buret hvor der stod at det var en Hebridernes Sorte Race. Det var måske også derfor lige den drage drog hendes opmærksomhed, da den netop havde klare lilla øjne, og lilla var netop hendes ynglings farve.

Casimir tog lidt afstand til buret, for at sikre sig at hun ikke kom noget til, og gav sig så til at tegne den, og særligt den flagermusse vinger gjorder hun sig ekstra umage med, da det trods alt var vingerne hun havde bøvlet mest med i hendes forvandling. Hun var en stræber inden tvivl om det, men det lå også på nogle punkter i hendes familie at man skulle arbejde for det man gerne ville opnå, men hun var godt klar over det nok ikke var i den grad som hun gjorder det som de mente.Tiden var fløjet afsted og pludselig var professoren kommet hen for at infomere hende om at det var ved at være tid til at tage tilbage på skolen. Casimir var først utilfreds over det, men fik kigget på sin tegning, og rigtigt nok var den blevet færdig, og den smuk sort drage med skarpe kammen ned af ryggen og en hale der lignede lidt en pil, og selvfølgelig dens smukke vinger var tegnet. Casimir smilede lidt som hun så sin fine tegning, for så at samle sine ting og følge med professoren.

Det var ikke drager som hun ønskede at arbejde med i fremtiden, men hun var glad for at have fået lov til at se dragerne, og hendes begejstring var høj selv da de forstod reservatet, men lige den begejstring havde handlet om at hun måske endelig kunne formå at få sin forvandling perfekt når de ville være tilbage på skolen.
Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
pladsen = 12 points og 50 galleoner
pladsen = 8 points og 30 galleoner
pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
pladsen = 12 points og 14 galleoner
pladsen = 10 points og 12 galleoner
pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 5
Theo
24 stjerner
Olive
46 stjerner
Casimir
13 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 26/06/2024 16:21 | Kategori: Generelt


Silas | 27/06/2024 19:05

Nu også med rigtig frisure til Theo og Olive.

Tak for alle lektierne! Og tillykke til alle!

Casimir | 27/06/2024 22:21

Godt gået alle sammen, fantastisk at læse alle de lektier som der var

Manoel | 02/07/2024 23:27

Hvor er I nogle seje lektielavere! Og især tillykke til Casimir med ugens lektie!!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!