• Celine Riddle
  • Celin Riddle
  • Zelin Riddle
  • Celina Dybdahl
  • Levi Smith
  • Henry Winsley
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 4, 95


UGENS LEKTIE
Uge 4
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Casimir, FMMK, (6. årgang)
Tiden var gået så stærkt, det var ikke til at fatte hun var i gang med hendes 6. år på Hogwarts. Det var fortsat en daglig kamp for hende at få topkarakter i de forskellige fag, men hendes stræben efter viden hjalp hende til at ligge timerne i gøre sig umage i hvert fag, også selvom det ikke var alle fag hun gik lige så meget op i. Fmmk var en af de fag, som hun havde det ambivalent i, trods det var hun mødt begejstret op til dagens lektion, for hun viste hun ville kunne lære noget nyt.

Begejstringen var dog hurtigt forsvunden da professor Haugen, præsenterede besværgelsen de skulle arbejde med. John var som sædvanligt allerede i gang med at tage notater, og da han var færdig kiggede han på Casimir som stadig stod ligbleg fra da professoren præsenterede opgaven. “ Er du klar til at give et forsøg med besværgelsen?” Spurgte han, Casimir rystede panisk på hovedet, imens hun ikke viste hvad hun skulle gøre af sig selv.

Everte Statum var for hende nærmest en af de forbudte besværgelser, netop fordi det var den der var blevet brugt på hende da Magica havde kidnappet Jasmin, da de gik på deres andet år. Casimir havde følt hun var kommet nogenlunde over hendes traume fra den gang, men det hele dukkede op, som de var blevet bedt om at udføre den besværgelse som trods alt sendte hende på hospitaltsfløjen i sin tid.

Tårerne trillede ustyrligt ned af hendes kinder, “ John jeg kan ikke det her, jeg er ikke klar” kom det fra Casimir med stemmen tydelig fyldt med gråd, så man ikke havde behøvet se på hende for at vide hun stod og græd. John var gået helt hen til hende, og lage sine arme om hende så han omfavnede hende det et stort kram. Casimir fandt lidt ro af at være i krammet og efter lidt tid snøftede hun kort, “ Hvad skal jeg gøre?, professor Haugen bliver sikkert sur hvis ikke jeg har lavet et eller andet i hendes undervisning” spurgte hun imens hun snøftede med jævne mellemrum.

John havde lettet krammet lidt så de nemmere havde kunnet snakke, “ Hvis du ved det faktuelle ved besværgelsen, så kan du altid lære den senere når du er klar. Ved du det faktuelle?” spurgte han til sidst, Casimir nikkede blot, hun havde ikke haft behov for at lære meget om den, da hun huskede effekten som var det sket dagen før, “ Mener jeg husker det hele, den får modstanderen til at snuble og påføre en skarp smerte, og den har et orange lys” Svarede Casimir, inden hun begyndte at hulke. Der var ikke så meget John kunne gøre for at hun fik det bedre, men han viste at hun blev mere rolig når han var nærværende.
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 4
Artemis
10 stjerner
Theo
18 stjerner
Casimir
5 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 20/06/2024 20:18 | Kategori: Generelt


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!