• Celine Riddle
  • Celin Riddle
  • Zelin Riddle
  • Celina Dybdahl
  • Levi Smith
  • Henry Winsley
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 2, 95


UGENS LEKTIE
Uge 2
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Casimir, MDPoP, (6. årgang)
Casimir havde længe snakket om hendes opgave i magiske dyr pasning og pleje og havde brokket sig til Artemis om hvordan det var irreterne at hun ikke kunne bevidne en basilisk eller et sted der havde været en. Hvilket blot havde fået Artemis til at grine lidt og ledte hende hen til et toilet, “ Artemis hvad skal vi her? det hjælper mig ikke med min lektie” Sprugte Casimir opgivende. Men inden hun nåede at sige mere sagde Artemis et eller andet med hendes slangevisken som gjorder en hemmelig ingang åbenede sig, “ Kom med” Sagde Artemis inden hun forsvandt igennem indgangen.

Lidt modvilligt sprang Casimir med hende, kun fordi hun blev drevet i eventyret i hvad der mon gemte sig. Der var ikke gået længe før nogle brikker faldt på plads for Casimir som hun så det mørke rum med en masse murbrokker eller nærmere kæmpe sten som lå og flød sammen med en masse sten støv, “ Vent er det her ikke hemmelighederneskammer som jeg har læst så meget om?” Spurgte hun spændt Artemis som blot nikkede, “ Du ville gerne se et sted hvor der havde været en baselisk jo” svarede hun med et lille grin.

De gik længere ind i kammert, det var et ækelt sted som lignede en slags kloark eller sådan, Casimir havde ikke lyst til at røre ved noget men tog hele oplevelsen til sig, “ Aarh så det var her Harry stak øjerne ud på den, så den ikke kunne dræbe ham ved direkte syn, eller forstene ham ved spejbilledet af dens blik” kom det fra Casimir imens hun pegede hvor hun forstillede sig det var forgået. “ Ville du kunne kontrolere den baselisk der var her nede?” spurgte Casimir så Artemis om, som hurtigt rystede på hovedet, “ Nej voldemort, eller Romeo Detlev, havde gjort så den kun adlød ham ” forklarede Artemis med et træk på skulderne. Casimir fandt det yderst spændende, og sørgede for at huske så meget som muligt så hun kunne skrive det ned når de engang kom op igen.

Det var fansinerene for hende hvordan der havde kunne være gemt så stor en slange på skolen og hvordan de burde have regnet ud den var der og bevægede sig rundt da edderkopperne flygtede fordi det var deres ærkefjende. Da de endelig kom op igen havde Casimir skyndt sig at komme op til opholdsstuen så hun kunne skrive det hele ned til hendes stil, så hun forhåbligt ville kunne fortsætte med at få gode karekter i faget.
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 2
Artemis
10 stjerner
Theo
18 stjerner
Casimir
5 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 07/06/2024 07:25 | Kategori: Generelt


Andre | 07/06/2024 23:44

Flot gået alle 3!

Casimir | 10/06/2024 22:06

Hvor er i gode, er så nice at se alle de rede lektier der kommer uge for uge!

Katsitsienhawi | 10/06/2024 23:12

I er godt nok seje!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!