• Celine Riddle
  • Celin Riddle
  • Zelin Riddle
  • Celina Dybdahl
  • Levi Smith
  • Henry Winsley
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 1, 95


UGENS LEKTIE
Uge 1
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Micky, FMMK, (1. årgang)
Det var en stor omvæltning at få at vide man var en troldmand, men endnu mere at skulle udfolde sig på Hogwarts. Han havde læst alle lærebøgerne inden studiestart og derfor vidste han da godt hvad Azkaban var for en størrelse, men det gik alligevel gennem marv og ben, at de allerede skulle have om dette som det allerførste. Måske det var for at fastholde interessen for dem der kom der? Han vidste det ikke helt, han ville jo rigtig gerne, han ville så gerne se det hele åbent og interessant, men han vidste ikke om han kunne. Hvad var det egentligt for en størrelse at skulle have om og så i allerførste hug?

Micky sukkede tungt, det var virkelig en smertefuld følelse, at skulle skrive om det her. Micky var kun lige blevet 11 år og så skulle han forholde sig til et fængsel, som han frygtede nogensinde at skulle sætte fødderne ved. Det lå ude på en ø, langt væk fra alting og det var her de værste hekse og troldmænd kom hen. Det var her alle dødsgardisterne havde siddet og dengang var det jo vogtet af dementorer, indtil efter den anden magiske krig hvor aurorne havde taget over. Det var dystert det hele. Tænk hvis han skulle sidde der og de satte en dementor tilbage på posten. Han havde ikke engang kysset med en pige endnu og så skulle han forholde sig til måske at få et dementor kys? Nej det var virkelig bestemt ikke hans kop te.

Med en dyb indånding kiggede han ned i bogen, han havde ikke åbnet den siden han havde gennemlæst den, mest af alt fordi den var dyster og ubehagelig. Det her fag kunne godt komme til at skræmme ham lidt, ikke at han var let at skræmme, men som han forstod det, så handlede det her fag om alle de ting man ikke havde lyst til at møde ude i verden. Det handlede om alt det man skulle forsvare sig imod og der var han bare ikke.

Det var lidt sjovt at tænke på, at øen i sin tid havde været et hjem for Ekrizdis, som praktiserede mørk magi på øen. Det var virkelig skræmmende at tænke på hvad det var for en ø, men så sikker var Azkaban ikke engang. Der havde både været en flugt for en ved navn Sirius Black, men senere også en hel flok dødsgardister, dem ville Micky alligevel gerne lære mere om. Det var måske også dystert, men der var noget spændende i at analysere hvorfor folk blev som de blev, hvad det var der gik igennem hovedet på dem. Han kunne ikke helt forklare hvordan han havde det, han ville bare så gerne lære mere om det her fængsels beboere, mere end han ville lære om det fængsel, der var bygget i det 15. århundrede.

Det var lidt sjovt, for selvom det var alment kendt at Azkaban lå i nordsøen, så var der ingen kort, hverken magiske eller ikke-magiske, som kunne vise vejen derud. Man skulle vide at det lå der. Det var en dyster fortælling, men Micky blev mere og mere fortabt i det, som han sad der og læste om det igen. Han kunne stadig ikke lide tanken, mest fordi han havde læst om de kutteklædte dementorer og tænkte på om de måske kunne finde tilbage, de levede trods alt af folks sjæle. Nej det var bare en forfærdelig fortælling.

Egentligt vidste Micky slet ikke hvad der skulle sende ham i Azkaban, men han var alligevel bange for at blive sendt dertil. Det kunne jo være han kom til at stjæle en bog, det var nok den største handling han kunne finde på, men tanken skræmte ham alligevel. Han var ikke så slem som Bellatrix Lestrange, Barty Ferm jr. og andre der var noteret i bogen, men alligevel så var tanken virkelig ulidelig. Nej, han ville ikke til Azkaban!

Frustreret og nervøs, skrev han teksten ned om hvad han kunne komme på, det var nogle værre kragetæer, han var virkelig ikke god med sin håndskrift endnu, men han øvede sig da. Han var nok bedre til at læse og fremlægge, men han måtte jo gøre det han havde fået besked på og afleverede inden timen var forbi en meget forfærdet tekst om hvorfor han ikke skulle ende i Azkaban, for det skulle han bare ikke!
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 1
Artemis, Casimir & Micky
5 stjerner
Andre & Theo
8 stjerner


Tilføjet af Silas | Skrevet: 31/05/2024 13:36 | Kategori: Generelt


Wren | 31/05/2024 16:47

Fede lektier, godt arbejde til jer alle!

Theo | 31/05/2024 16:54

Tillykke til jer andre! Og fedt at se, sig selv der.!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!