• Anthea Chatzi
  • Alyciana Cheynie Miracles
  • Gweneth Sayer
  • Nicole Cromwell
  • Oscar BAUM
  • Lyra Lighter
494 aktive brugere
9 online brugere

STEMMETID: Minister for magi (94)


MINISTERVALG ÅR 94
SÅ SKAL DER STEMMES!
Sæt dit kryds, og lad os i fællesskab finde ud af hvem der skal være Storbritanniens næste Minister for Magi.

Kandidaterne er:

Blaine Blackbird (Det Magiske Værn)

Madelyn Kinsley Haner (Magisk Alliance)

Sophia Moira Everligh (Magisk Fremgang)

Er du i tvivl om hvor du skal placere din stemme? Så kig b.la. mod avisen, som har udgivet et utal af artikler, interviews og valgdebatter. Derudover er kommentarsporet også ofte en fest..

Når du engang er afklaret, kan du gå direkte videre til at stemme ved at klikke på nedenstående link:

STEMMESEDDEL - MINISTERVALG år 94
Hver stemme tæller - men den tæller kun én gang uanset hvor mange brugere, du har! (Skriv alle dine brugere i brugernavns feltet)

Valget slutter søndag d. 19. maj 2024, kl 23.59.

Tilføjet af Saga | Skrevet: 13/05/2024 07:18 | Kategori: Generelt


Madelyn | 13/05/2024 10:03

Stem Magisk Alliance

Saga | 13/05/2024 14:48

HEJ ALLE! Så kan der stemmes på en minister! HUSK for Sagas skyld at skrive alle jeres karakterer når i submitter jeres stemme. Jeg tjekker dem alle, så det er mest fair, og hvis jeg er i tvivl så ryger i altså. So, vær ærlig og hjælp mig!

Blaine | 13/05/2024 22:44

Stem Det Magiske Værn, hvis I gerne vil have en sikker fremtid, hvor du og dine efterkommere vil have de bedste betingelser for at få en kvalitetsgrundskolegang og de bedste betingelser for tryg behandling i vores sundhedsvæsen, samt et værn for vores mest ideelle og relevante magiske værdier.
Stem Blaine Blackbird. <3

Sophia | 14/05/2024 20:56

Stem Magisk Fremgang, hvis I gerne have en sikker fremtid, hvor du og dine medmennesker ikke reduceres til monstre, blot for at være anderledes, hvor der er plads til alle i vores uddannelsessystem, hvor vi aktivt går ind i klimakampen og hvor vi får skabt reel ligestilling for alle parter.
Stem grønt og rødt. <3

Madelyn | 14/05/2024 21:08

Igen stem Magisk Alliance. Med os får i et parti der sikrer:

- Vores landbrugssamfund
- Gode og lige vilkår på arbejdsmarkedet
- Et trygt samfund: Kontrol over halv-, kvart- eller helvæsner

Sophia | 15/05/2024 00:27

Nøj hvor bliver jeg træt og gråhåret af at høre jeres evige snak om et tryggere samfund, når hele jeres politik går ud på at udskamme og diskriminere minoritetsborgere og strippe dem fra deres rettigheder. Det eneste der vil gøre vores samfund mere trygt er, at vi skaber plads til alle. Det er humant, bæredygtigt og allervigtigst gavner det alle, og ikke kun dem, der ligner os selv.

Madelyn | 15/05/2024 12:24

Jeg synes ikke det er mere humant at give dem der kan være til fare for andre frie tøjler.
Hvis de nu mister kontrollen og yder skade på en anden så har vi pludselig en sag måske flere som kunne være undgået ved blot at holde kontrol over dem.

Blaine | 15/05/2024 20:13

Helt ærligt, Sophia, så er det du siger jo ikke sandt. DMV går enormt meget op i at alle magikere uanset baggrund og slægt fortjener en fair og lige skolegang. Ingen bør decideret udskammes. Der skal være plads til alle, men ligesom jeg ikke må kaste skadelige forbandelser mod jer andre, så bør en varulv for eksempel også gøre sit for ikke at bringe sig selv i en situation hvor de kan uagtsomt eller agtsomt forvolde skade på en anden. Det er så simpelt.

Sophia | 15/05/2024 22:27

Madelyn: Hvis en almen magiker har lyst, kan denne skade utroligt mange mennesker. Det betyder ikke, at vi har forbudt tryllestave, eller krævet, at alle tryllestavsindehavere skal have deres navn i et offentligt register. Hvorfor skal man så gøre dette med mennesker med væsenstatus? At de er af en anden race gør dem ikke til monstre.

Blaine: Det er jo nemlig sandt, Blaine. Dit parti har med din forgænger i spidsen i det seneste årti sørget for at minoritetsgrupper har fået frataget flere og flere af deres helt basale rettigheder. Der et intet fair ved det. Måden I omtaler vores medborgere på er umenneskelig og komplet upassende for en, der ser sig selv værdig som leder af vores samfund.

Madelyn | 16/05/2024 18:01

Sophia. Jeg ved godt at en magiker også kan skade andre men der er forskel på at angribe med vilje og på at angribe ved at uheld fordi man mister kontrollen som bærer af væsenstatus.
Derfor mener jeg ikke det at forbyde tryllestave er det samme som at føre kontrol over magikere med væsenstatus.

Sophia | 16/05/2024 18:05

Men hvorfor skelnes der mellem magikere og mennesker med væsenstatus, når ingen af dem ønsker at gøre skade på andre mennesker. Det er sandt, at et menneske med væsenstatus ufrivilligt kan komme til at gøre skade på andre mennesker, men det samme kan en magiker med en tryllestav. Hvordan forhindrer vi så, at det sker? Ved at forebygge! Vi underviser magikere, før de må bruge magi i det offentlige rum. På samme måde skal vi forhindre væsenangreb, ved at forebygge - blandt andet ved at gøre stormhatteeliksireren mere tilgængelig og sikre, at vampyrer kan finde føde, som ikke er mennesker.

Madelyn | 16/05/2024 18:16

Det at gøre Stormhateliksir og føde til vampyrer mere tilgængeligt er et skridt på vejen men det er bare ikke nok. Som tidligere nævnt løber i en enorm risiko ved ikke at føre kontrol. Uden kontrol vil vi være uforedte hvis der nu sker noget hvilket vil sætte et muligt offer i større fare end de allerede er.

Sophia | 16/05/2024 20:02

Der er ingen der har sagt noget om, at der ikke skal være kontrol. Vi vil ikke afskaffe væsenregistret, så det er en stor stråmand at påstå, at vi ikke ønsker kontrol. Forskellen på jer og på os er, at vi tager hensyn til halv- og kvartvæsners ret til privatliv, og derfor ønsker vi at anonymisere væsenregistret, så det kun er fagligt kvalificerede der har adgang til at se, hvilke individer der har væsenstatus. Men fedt at høre, at du anerkender, at forebyggelse er en del af løsningen - så kunne man jo bare ønske sig, at dit parti rent faktisk gik ind for at forebygge, men det gør i jo ikke...

Madelyn | 16/05/2024 20:05

Fordi forebyggelse ikke er nok i sig selv og dermed langt fra er den bedste løsning

Sophia | 16/05/2024 20:11

Forebyggelse er ikke nok i sig selv, nej, men det er en del af løsningen. Du kan ikke bare feje noget af bordet, fordi det ikke løser alle problemer på én gang. Ting tager tid. Hvordan vil du som minister rykke på noget som helst, hvis du udelukkende vil lave tiltag, der redder hele verden på én gang?

Madelyn | 16/05/2024 20:16

Det er som om du tænker du er en eneste med gode intentioner. Jeg vil det samme som dig, forbedre vores del af samfundet. Vi er bare uenige om hvordan det skal gøres. Du bilder dig selv ind at alt kan løses ved at bare at sige alt alt er okay og sker naturligt. Uanset om det er godt eller dårligt. Så længe man bare forebygger skal alt nok gå. Magisk Fremgangs politik er naiv.

Sophia | 16/05/2024 20:21

Du bilder dig selv ind, at hvis bare man kontrollerer alt og alle, så bliver verden et bedre sted. Sådan er virkeligheden simpelthen bare ikke skruet sammen. Man er nødt til at forholde sig til alle faktorer, når man skal komme et problem til livs. Det gør vi Magisk Fremgang. Vi tager hensyn til virkeligheden - det er der intet naivt i. Det er tværtimod naivt at tro, at man blot kan spille bedrevidende igennem en hel valgkamp, og så skal man nok få den magt man så inderligt ønsker sig.

Rylan | 16/05/2024 22:10

Madelyn har fat i den varme ende her. Sophia, du er ikke den eneste med gode intentioner.

Sophia, du må lige forklare mig, hvad du helt præcist vil gøre anderledes.
- Du siger "Du bilder dig selv ind, at hvis bare man kontrollerer alt og alle, så bliver verden et bedre sted.", men du ønsker jo selv et væsenregister? (Vi har allerede et væsenregister, der kun er tilgængeligt for dem, der har brug for det vide det)
- Du vil sørge for, at alle varulve kan indtage stormhatteeliksir (selvfølglig, ellers er de for farlige. Derfor skal de selvfølgelig tage det).
- Du vil ændre retorikken om, at et menneske med væsenstatus ufrivilligt kan komme til at gøre skade på andre mennesker. Vi har i det magiske værn aldrig påstået, at væsner har et ønske om at gøre skade på os almindelige magikere; vi har tværtimod argumenteret for, at det ligger dem (ufrivilligt) naturligt. Gode mennesker kan være varulve, men de er bare ikke den samme person under fuldmåne uden stormhatteeliksir.

Hvad er det nye, du vil bidrage med?

Sophia | 16/05/2024 22:36

Det er jo simpelthen forkert, det du siger der, Rylan. Men lad mig da nu lige forklare dig, hvordan landet ligger:

1. Væsenregistret er offentligt tilgængeligt. Jeg mener ikke, at alle har brug for at vide, hvem der er af hvilken race. Det må være op til individet, om de ønsker, at deres medmennesker behøver kende til deres væsenstatus.
2. Jeg vil sørge for, at alle varulve KAN indtage stormhatteeliksir, fordi det er bedst for dem og deres medmennesker. Derfor skal stormhatteeliksiren gøres gratis, for det er ikke fair, at nogle skal have slået bunden ud af pengepungen for at være sikre på, at de ikke er til skade for andre.
3. Jeg vil ændre retorikken der udstiller vores medmennesker med væsenstatus som samfundstruende monstre. Der har været en tendens til en retorik, der har bidraget til en direkte udskamning af væsenminoriteter i vores samfund - en udskamning, der blandt andet har været drevet af et nyhedsmedie med tråde til dit parti, Rylan.

I Magisk Fremgang har vi massere at bidrage med, og det har vi aldrig lagt skjul på.

Rylan | 16/05/2024 23:07

(OOG: kan ærligt ikke huske, hvad der er faktum ift. punkt 1 - kun min intuition om, hvad Rylan ville mere. Er der en der med facts?)

2. Jeg tror, vi er enige om, at det var bedst for varulve og vores samfund, at varulvene indtager stormhatteeliksiren. Men du mener vel ikke, det skal være frivilligt at indtage eliksiren?
3. Det handler ikke om udskamning. Det handler om at indse realisteterne, og jeg tror ikke, man kan åbne nogen skolebog om magiske væsner uden at læse, hvordan varulve, kæmpeslægt - lad mig ikke gentage flere - kan være farlige. Vi snakker om biologi, vi snakker ikke om, at nogen af førnævnte er dårlige personer. Vi ændrer ikke biologi ved at snakke pænt om den.

Sophia | 17/05/2024 00:38

(OOG: Er faktisk heller ikke sikker - mener bare det har været det, vi hidtil har antaget, eftersom animagusregistrene er offentlige)

2. Jeg tror ikke det er løsningen, at man tvinger alle varulve til at indtage eliksireren. Derfor går vi ind for, at eliksireren skal gøres gratis, så den er tilgængelig for alle, og så skal der sættes transformationslokationer til rådighed til dem, der ikke ønsker at indtage eliksireren, men i stedet ønsker den naturlige forandring, under opsyn fra relevant healingspersonale.
3. Det er udskamning, når en minister går ud og siger, at en specifik person ikke skulle kunne besidde en post, som vedkomne er 100% kvalificeret til, udelukkende fordi denne person er varulv. Eller når en kvinde, der vælger at bære en del af den tunge byrde i vores sundhedspleje, skal skældes ud, fordi denne er vampyr. Mennesker med væsenstatus er ikke naturligt onde, tværtimod bliver de det, når det er den rolle vi som samfund beslutter de skal være i.

Marlowe | 17/05/2024 14:51

I snakker meget om halvvæsner. Snakker I også nogle gange med halvvæsner?

Sophia | 17/05/2024 23:13

I Magisk Fremgang udarbejder vi vores politik i tæt samarbejde med dem, politikken vedrører. Derfor har der naturligvis været halv- og kvartvæsner med til at udvikle vores væsenpolitiske udspil! Man når nemlig længst ved at lave et samfund efter, hvad borgerne ønsker, fremfor efter hvad magthaverne i ministeriet ønsker sig.

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!