Theo: Skal vi, lærer hinanden at kende til Raven besværglesesklub? ;) (2024-05-24 13:39:00)
Raven: Jeg har fået 2 tilmeldinger til elevernes udgave af besværgelsesklubben. Er der ikke flere der skal være med? Udgåede? Emnerne kommer op i morgen, jeg håber i vil lege med os! (2024-05-24 11:05:00)
Casimir: Hey folkens skoleåret er startet, skal i ikke lige være super kreative i en lektie, eller måske overveje om La er lige det Team der passer til jer💛 (2024-05-23 22:36:00)
Jude: Jude kunne godt trænge til nogle nye spændende relationer. Skriv for interesse! :D (2024-05-23 22:21:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Ronan Ward
  • Elwyn Tristan Bellis
  • Eris Odell
  • Erica Leonora Rosewood
  • Cherie Eden Perrie
  • Tenshi Hikaru Bushida
493 aktive brugere
1 online brugere

Hædring af teammedlemmer årgang 94


 
 
 
Hædring af teammedlemmer år 94
 
 

 

Kære brugere på Hogwartsschool.dkSå er det endnu engang tid til, at vi nu skal kåre de teammedlemmer, der gør en ekstra indsats på de forskellige teams.

Vi har en tradition med kåringer af den mest aktive og hjælpende på hvert team; LA-teamet, Biblioteket og Avisteamet. Det betyder, at hver teamleder kårer det medlem af deres respektive team, der har udmærket sig igennem sit arbejde de seneste to årgange. Traditionen er startet på årgang 59. Hvert andet år, på lige årgange, bliver der hædret tre teammedlemmer. Teammedlemmerne har altså to HS-år, eller 20 IRL-uger, til at udmærke sig til kåringen.

Arbejdet på de forskellige teams varierer, hvorfor det også varierer, hvad der kræver at blive kåret som periodens teammedlem. Præmien er som følger:
 
 
3 måneders VIW eller 50 kollegiepoint og 300 galleoner.

Tiltaget er ikke ment som en måde at skabe konkurrence på teamet, men derimod for at opfordre alle til at gøre en ekstra indsats, så vores skønne side bare er dét bedre for alle. Vores teams fungerer kun gennem samarbejde og på den måde er vi stærkt afhængige af hinanden. Derfor uddeler vi også denne hæder, så de, der gør det særligt godt, kan mærke, at deres hårde arbejde bærer frugt.

Til sidst skal det også pointeres, at den samme person ikke kan vinde på to teams på samme årgang. Når det er sagt, skal vi så ikke gå videre til hædringen?
 
Vinderne for årgang 94
 
JULIANA

EVE

EULALIAHvis du godt gad se dit smukke ansigt vist her på årgang 96, når den næste hædring sker, kan det kun anbefales at ansøge til et (eller flere!) af de tre teams!

 

AVISTEAMET
 
Vil du skrive om alt og intet? Vil du opsnuse, hvad andre har gang i, lege med dine skriveevner og ellers være medlem af sidens mest fantastiske team?

Vil du opstøve smuds fra dine venner og fjender og hjælpe med at gøre avisen til en aktiv del af det generelle spil på alle planer, så er det avisen, der er teamet lige for dig. Vi er uformelle, har det sjovt og samtid er vi afhængige af hinandens kompetencer for at få helheden til at fungere.

Vil du være med til at udvikle og implementere avisen, så send straks din hurtigste ugle til Jonathan.

 
LA-teamet
 
Kan du lide at læse og rette lektier? Er du god til at arbejde under tidspres (en gang imellem)? Og kan du lide at samarbejde med andre? Så skal du være en del af lærerassistentteamet! På lærerassistentteamet retter vi alle de lektier, som eleverne og de studerende på en uddannelse laver. Derudover snakker vi også om nye tiltag i ny og næ.

Er det noget for dig? Så skal du sende en ugle til Silas, som derefter vil fortælle, hvad du skal gøre!

 
BIBLIOTEKET
 
Har du altid elsket at samle samt formidle informationer? Har du et flair for at skrive fagtekster, der fanger læseren? Eller kender du måske HS’ historie, brugere eller bruger-opfundne ting bedre end nogen anden? Og vigtigst af alt; kan du godt lide at skrive? Hvis du kan nikke ja til en eller flere af disse ting, bør du ansøge til biblioteks-teamet! Biblioteket står for at samle HS’ IG-liv ét sted, så man nemt kan finde frem til det, man søger.

Ønsker du at skrive spændende kapitler, skal din ansøgning sendes til Drusilla


Vindernes valg af præmier vil blive offentliggjort i kommentarfeltet af de(n) respektive teamleder(e).
 

Vi håber, I alle får en god weekend. Måske er det næste gang dig, der bliver hædret som teammedlem?


- Jonathan, Silas, Drusilla og Morgan

 


Tilføjet af Trinity | Skrevet: 10/05/2024 21:26 | Kategori: Generelt


Casimir | 10/05/2024 21:39

Så sejt gjort alle sammen, fantastisk at se hvem de hædrede var i denne omgang, lad os få to rigtig gode ingame år igen fremover 😍

Isaac | 10/05/2024 22:58

I gør det så godt alle sammen 👏🏾

Jonathan | 12/05/2024 21:32

Juliana har valgt 3 mdrs viw. Tillykke!

Silas | 14/05/2024 13:37

Eve har valgt points og galleoner. Tillykke!

Trinity | 17/05/2024 20:46

Eulalia har valgt 3 mdrs. viw. Tilykke alle tre

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!