Theo: Skal vi, lærer hinanden at kende til Raven besværglesesklub? ;) (2024-05-24 13:39:00)
Raven: Jeg har fået 2 tilmeldinger til elevernes udgave af besværgelsesklubben. Er der ikke flere der skal være med? Udgåede? Emnerne kommer op i morgen, jeg håber i vil lege med os! (2024-05-24 11:05:00)
Casimir: Hey folkens skoleåret er startet, skal i ikke lige være super kreative i en lektie, eller måske overveje om La er lige det Team der passer til jer💛 (2024-05-23 22:36:00)
Jude: Jude kunne godt trænge til nogle nye spændende relationer. Skriv for interesse! :D (2024-05-23 22:21:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Ronan Ward
  • Elwyn Tristan Bellis
  • Eris Odell
  • Erica Leonora Rosewood
  • Cherie Eden Perrie
  • Tenshi Hikaru Bushida
493 aktive brugere
1 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 8, 94


UGENS LEKTIE
Uge 8
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Saoirse, Astronomi, (1. årgang)
Det var ved at blive mere og mere almindeligt, at Saoirse kom for sent til timerne. Sommerferien nærmede sig, og hun kunne godt mærke skoletrætheden indsnige sig og dræne al sin motivation. Og nu befandt hun sig altså i en situation, hvor hun havde cirka tredive sekunder til at nå til time, som foregik helt oppe i astronomitårnet. Efter at være blevet heppet på af nogle af malerierne, mens hun skyndte sig alt hun kunne op ad trappen, trådte hun ind i klassen, hvor astronomiprofessoren Florence Måneskin allerede var gået i gang med at undervise. Månetegn skulle det vist handle om i dag, tolkede Saoirse ud fra professorens ord, mens hun diskret fandt sig en plads.

“Slå op på side 205 i Hvordan du løser stjernernes gåde og find jeres eget månetegn,” indstillede professoren eleverne til før snakken langsomt etablerede sig rundt i lokalet. Saoirse måtte kigge med i en anden elevs bog i dag, da hun havde glemt sin egen på sovesalen i al hastværket inden timen. “Den 20. november,” svarede Saoirse sin medstuderende, en kvik Gryffindor-pige som aflæste månetegnene i bogen, “i Irland, hvis det har nogen betydning.” Pigen aflæste tabellen i bogen, og svarede: “Dit månetegn er vist vandmanden.” Pfft, hvad skulle det betyde, stod månen nede i havet, da hun blev født eller hvad, tænkte Saoirse til sig selv. Pigen begyndte at læse højt fra bogen: “Mennesker med deres måne i vandmandens tegn udviser kreativitet, intellekt og en stærk følelse af individualisme.” “Hvor er det intetsigende,” svarede Saoirse med armene lagt over kors. “Det kunne man da sige om enhver.” Saoirse havde aldrig set det store i stjernetegn eller astrologi generelt. Det var da en latterlig idé, at man kunne sige noget om folks personlighed baseret på, hvor en stor sten befandt sig på et specifikt tidspunkt, belærede Saoirse Gryffindor-pigen om.

Resten af timen forløb alt for langsomt efter Saoirses mening, og da timen endelig var færdig, var Saoirse en af de første ude af lokalet. Hun vidste godt, at astronomi nok ikke var et af de fag, hun skulle forvente den højeste karakter i, når eksamenerne indtraf om en uge.
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 8
Casimir
5 stjerner
Saoirse
10 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 09/05/2024 21:14 | Kategori: Generelt


Casimir | 10/05/2024 22:32

Sejt gået Saoirse

Saoirse | 11/05/2024 01:46

I lige måde ;)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!