• Celine Riddle
  • Celin Riddle
  • Zelin Riddle
  • Celina Dybdahl
  • Levi Smith
  • Henry Winsley
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 5, 94


UGENS LEKTIE
Uge 5
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Wren, Eliksir, (2. årgang)
Wren Courtenay absolut hadede at være syg, og det var af én særlig grund; det gjorde det absolut umuligt at studere. Når kraniet føltes tungt af snot og man måtte afbryde sin sejlende læsning for at hoste hvert tiende sekund, så var det rimelig svært at fokusere. Derfor lod hun ikke sygdom hærge længe, før hun søgte hospitalsfløjen for at efterspørge den kur hun vidste de sad inde med. Da hun ankom, indså hun dog hurtigt, at hun ikke var den eneste der led under forkølelsens greb. Nærmest hele hendes årgang lod til at have søgt ly i den store sal. Host og hak gav ekko med stenmurerne, da den lille løve fandt en ledig stol at slå sig ned ved. Hvordan havde sygdommen spredt sig så voldsomt? Var der bare en som havde rendt rundt og nyst på alle? De mørke dådyrøjne skannede sløvt de andres ansigter, et forsøg på at finde nogen hun kendte i mængden. Blikket endte ved Chaiya Paithoon der var i færd med at hoste i sit ærme næsten synkront med River Erwood der sad ved siden af ham. Et øjeblik overvejede hun at gå over til dem, men idéen forsvandt lige så hurtigt som den havde plantet sig, da Jake Davis' stemme lød.

"Du ser forfærdelig ud," Hovedet blev drejet mod højre i et utilfredst (og snottet) snøft for at observere grævlingen der sad ukarakteristisk hængende på stolen. Den lange bønnestage af en fyr så heller ikke for godt ud. Rødmen omkring næsen og øjnene, huden blegere end normalt. "Det gør du også," Kastede hun igen, om end med et lille mildnende vip i mundvigen. Han rystede på hovedet af hende. "Hvordan er du blevet smittet?" Han gnubbede sit øje, så på hende med blå øjne der sejlede af udmattelse. "Chaiya nyste på mig." Et nik i retningen af deres fælles ven, en anelse af irritation i udtrykket. "Dig?" Spurgte hun, overrasket over hvor civil deres samtale kunne være. Måske begge deres barrierer var lige svagelige af sygdommen. "Chaiya hostede mig i fjæset." Selvfølgelig. Hun lavede et ansigtstræk som udtrykte netop den tanke.

Inden samtalen kunne gå videre, fik de begge stukket et glas i hånden med en rød væske af en af healer-assistenterne der febrilsk rendte rundt og delte ud til alle. Kvik-op eliksir. Uden et sekunds tøven slugte den lille løve indholdet og mærkede varmen sprede sig helt ud til fingerspidserne sammen med omgående lindring af det tunge hoved. Et par af eleverne omkring dem havde damp ud af ørerne, hvilket fik latter til at overdøve lyden af lidende host i salen. Selv Wren måtte undertrykke et smil over hvor fjollet det så ud. Og dog lod hun det ikke more sig for længe, før hun rejste sig og gjorde klar til at genfinde sin plads på biblioteket, dog ikke uden at skyde en sidste afskedskommentar i Jakes retning; "Ses, stankelben."
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 5
Wren
14 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 20/04/2024 14:14 | Kategori: Generelt


Eve | 21/04/2024 21:39

Wren Wren gir' den gas!
https://media.tenor.com/Tlhv1PDIsrUAAAAM/brum-car.gif

Chaiya | 26/04/2024 22:56

I kunne da bare lade værd, med at stå i vejen altså..
Men godt klaret Wren ;)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!