Theo: Skal vi, lærer hinanden at kende til Raven besværglesesklub? ;) (2024-05-24 13:39:00)
Raven: Jeg har fået 2 tilmeldinger til elevernes udgave af besværgelsesklubben. Er der ikke flere der skal være med? Udgåede? Emnerne kommer op i morgen, jeg håber i vil lege med os! (2024-05-24 11:05:00)
Casimir: Hey folkens skoleåret er startet, skal i ikke lige være super kreative i en lektie, eller måske overveje om La er lige det Team der passer til jer💛 (2024-05-23 22:36:00)
Jude: Jude kunne godt trænge til nogle nye spændende relationer. Skriv for interesse! :D (2024-05-23 22:21:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Ronan Ward
  • Elwyn Tristan Bellis
  • Eris Odell
  • Erica Leonora Rosewood
  • Cherie Eden Perrie
  • Tenshi Hikaru Bushida
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 4, 94


UGENS LEKTIE
Uge 4
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Jake, Astronomi, (2. årgang)
Ordet hjem var noget Jake brugte sjældent. Oftest når folk spurgte, beskrev han der hvor han lagde hovedet eller huset i Mayfair, hvor hans far boede. Men hvis han skulle beskrive ordet hjem så var det et ord, der bød op til hygge. Et trygt sted, hvor han kunne være lige den han ville. Det var et sted eller en person, hvor lyset var varmt omkring dem. Et sted man kunne trække vejret frit.

Nu når Jake lod tankerne kredse om ordet hjem, var der flere steder der poppede op mens han tænkte. Et af stederne var Hogwarts' bibliotek. Her kunne han slappe af - det meste af tiden. De næsten idylliske øjeblikke, hvor han følte sig helt alene inde mellem bogreolerne, med et hyggeligt lys og en god, interessant bog kunne næsten føles som hjem. Men der manglede noget... Et andet sted der kunne være hjem, var for eksempel i eliksirlokalet, hvor han kunne boltre sig mellem ingredienser og brygning. Her kunne han udfolde sig, og det gjorde ham glad. Men ikke glad nok. Han skulle stadig spille en form for skuespil, for han kunne ikke være alene i lokalet... Et sted han godt kunne føle sig hjemme, var faktisk huset i Mayfair. Her havde han sine egne bogreoler, sine egne lokaler til at lave spas i og de lækreste sofaer til at slænge sig i med for eksempel en bog eller en avis. Men kun når han var alene. Hvis hans far eller andre var i nærheden føltes huset ikke nær så frit og hans...

Flere eksempler kom til ham: Søens vand, vand generelt faktisk. Af og til kom følelsen til ham, når han grinte sammen med sin ven Andreas eller den ene gang ved søen, hvor Chaiya, Wren og ham selv alle var røget i vandet. Jake havde grint for første gang i løvens nærvær og det havde føltes godt. Men fælles for alle eksemplerne var, at der kom et men. Enten var det en flygtig følelse, eller så var det slet ikke følelsen af hjem, men noget helt andet som han endnu ikke mestrerede at beskrive. Efter at have krøllet flere papirer sammen, fordi han ikke ville aflevere sådan noget pjat, slog en tanke ned i ham. Følelsen kom også. Han følte sig hjemme, når han besøgte sin mors familie i Skotland. Bare at komme til Skotland fik ham til at føle sig hjemme. Arkitekturen var indbydende, accenten som hans mors, hvilket indhyllede ham i et tæppe af en god følelse. Og ikke mindst den gård hans mors forældre boede på. Hver gang Jake kom dertil, var det en højtid hvor alle samledes. Alle hans fætre, kusiner, onkler og tanter. Der var overdådig buffet, magiske øjeblikke, hvor Jake virkelig følte sig hjemme. I han aflevering skrev han derfor om en jul, hvor der var faldet en form for madhammer-hygge-stemning over alle 20 deltagende. De mindre børn sov og hans kusiner og fætre sad sammen med ham og spillede et spil. Her var han hjemme, og det ville han altid være
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 4
Jake
21 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 11/04/2024 17:12 | Kategori: Generelt


Jake | 12/04/2024 00:46

Okay… nu føler jeg mig nørdet……

Wren | 12/04/2024 20:49

Det er fordi du er en nørd, Davis. <3

Jake | 13/04/2024 16:03

Så længe jeg kan få dig til at skulle gå rundt med en edderkop i en helt uge, så forbliver jeg gerne nørdet ;)

Wren | 14/04/2024 11:11

.. Det kunne du ikke finde på.

Jake | 15/04/2024 07:10

Selvfølgelig kunne jeg det! Jeg glæder mig sådan

Wren | 16/04/2024 19:57

Ahmpf. Jeg glæder mig til at farve din skoleuniform pink. Eller noget andet sjovt, når jeg vinder.

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!