Theo: Skal vi, lærer hinanden at kende til Raven besværglesesklub? ;) (2024-05-24 13:39:00)
Raven: Jeg har fået 2 tilmeldinger til elevernes udgave af besværgelsesklubben. Er der ikke flere der skal være med? Udgåede? Emnerne kommer op i morgen, jeg håber i vil lege med os! (2024-05-24 11:05:00)
Casimir: Hey folkens skoleåret er startet, skal i ikke lige være super kreative i en lektie, eller måske overveje om La er lige det Team der passer til jer💛 (2024-05-23 22:36:00)
Jude: Jude kunne godt trænge til nogle nye spændende relationer. Skriv for interesse! :D (2024-05-23 22:21:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Ronan Ward
  • Elwyn Tristan Bellis
  • Eris Odell
  • Erica Leonora Rosewood
  • Cherie Eden Perrie
  • Tenshi Hikaru Bushida
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 2, 94


UGENS LEKTIE
Uge 2
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Wren, MDPoP, (2. årgang)
Wren absolut hadede alt der kunne krible, kravle eller sno sig - og derfor forekom dagens time i magiske dyrs pasning og pleje helt og aldeles uoverkommelig. Og dét var ikke noget den lille løve tænkte om spor meget, tværtimod havde hun en til tendens til at flyve let og elegant de fleste faglige udfordringer. Men måden det grå slangelignende væsen snoede sig på, fik det til at løbe koldt ned af ryggen på hende. Mest af alt havde hun lyst til at overgive sig til frygten og blot flygte sin vej, men autoritetstroen og ønsket om at imponere sin moster holdt hende tilbage. Askevindelen gik på tur, fra den ene usikre favn til den næste, nærmerede sig hende med en foruroligende hast.

"Er du bange for slanger, bløddyr?" Lød en irriterende stemme ved sin af hende, en som hun kun anerkendte ved at rynke provokeret på næsen. Hun behøvede ikke at kigge i hans retning for at vide, at det var Jake Davis. "Vel er jeg ej," Hun prøvede at lyde overbevisende, men hånden var for længst gledet ned i lommen for at holde om billedet af mødrene, en dårlig vane som brød frem når hun var nervøs. En vane Jake formentlig så igennem, hvorfor han fortsatte med at presse på. "Den bider ikke, modsat dig." Ude af øjenkrogen, kunne hun fornemme hans rolige håndtering af slangebæstet. Hun rullede øjne af hans reference til dengang hun havde bidt ham i hånden, velfortjent selvfølgelig.

"Her," Sagde han og rakte reptilet hen imod hende, idet det hvislede irritabelt. Hun så kort op i de blå øjne, blev mødt af en anstrengende skadefryd. Usikkert og utilfredst holdt hun sitrende hænder frem for at modtage. Slangen viklede sig omkring hendes arm, imens løven forsøgte at holde sig i ro. Vejrtrækningen blev glemt, da væsnet stirrede direkte på hende med sine onde, røde øjne. Tungen stak ud, kildede ubehageligt mod hendes arm. Den virkede.. vred, syntes Wren. "Få den væk!" Peb hun pludseligt og forsøgte sig at ryste slangen over i den næste persons favn. "Nu!" Væsnet hvæsede pikeret over måden det blev behandlet på, en advarsel som blot gjorde Wren endnu mere panisk. "Rolig nu, Wren," Forsøgte Jake at afbryde hendes bevægelser, men før hun vidste af det blev hun bidt, hårdt, i hånden. "Av!" Udstødte hun og slangen fløj i et spjæt over til grævlingepigen ved hendes side. Den lille løve klemte hårdt om stedet hun var blevet bidt, så pinligt op på mosterens skuffede udtryk. Kinderne blev varme, da hun mærkede de andres blikke på hende. Særligt Jakes skæve smil ætsede sig fast. Dumme, dumme askevindel.
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 2
Wren
20 stjerner
Jake
22 stjerner
Makayla
9 stjerner
YDERLIGERE STJERNEMODTAGERE FRA UGE 2
4.
Andre
3 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 28/03/2024 10:38 | Kategori: Generelt


Eve | 28/03/2024 11:33

Wuhu! Godt gået alle sammen <3 Det er nice at følge jeres karakterudvikling. :D

Aberdeen | 28/03/2024 19:31

Tillykke til jer! Og gode lektier!

Wren | 29/03/2024 22:10

Første og tredjeplads i ugens lektie, tag den, Davis! (jeg lader som om jeg ikke ser, at du blev ugens stjerne, yikes)

Jake | 31/03/2024 01:08

Som sagt… tillykke til alle andre lektieentusiaster… undtagen dig Courtenay, må du knække en ubehagelig knogle, der forhindre dig i at lave lektier i fremtiden dette år….

Sigrid | 07/04/2024 21:07

Hvor er i gode! Tillykke med det :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!