Theo: Skal vi, lærer hinanden at kende til Raven besværglesesklub? ;) (2024-05-24 13:39:00)
Raven: Jeg har fået 2 tilmeldinger til elevernes udgave af besværgelsesklubben. Er der ikke flere der skal være med? Udgåede? Emnerne kommer op i morgen, jeg håber i vil lege med os! (2024-05-24 11:05:00)
Casimir: Hey folkens skoleåret er startet, skal i ikke lige være super kreative i en lektie, eller måske overveje om La er lige det Team der passer til jer💛 (2024-05-23 22:36:00)
Jude: Jude kunne godt trænge til nogle nye spændende relationer. Skriv for interesse! :D (2024-05-23 22:21:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Ronan Ward
  • Elwyn Tristan Bellis
  • Eris Odell
  • Erica Leonora Rosewood
  • Cherie Eden Perrie
  • Tenshi Hikaru Bushida
493 aktive brugere
1 online brugere

Ugens lektie og ugens stjerne 1, 94


UGENS LEKTIE
Uge 1
1 PLADSEN
2 PLADSEN
3 PLADSEN
Henrietta, Botanik, (1. årgang)
Det første man bliver ramt af når man åbner døren til Hogwarts drivhuse er heden. Og efterfulgt af heden, er dunsten af gødning og den fugtige luft der sætter sig på huden de næste gaver sådanne drivhuse kan give. Henrietta var fulgt med resten af sin årgang ud ad hoveddøren og ned til skolens mange drivhuse og hendes entusiasme var ikke just helt oppe at ringe. At lære om ingredienser og planter var af stor interesse, men at stikke hænderne i dragemøg og hive ukrudt op var simpelthen arbejde for folk med langt mindre finesse end hende selv. Selvfølgelig forstod hun konceptet af hvorfor det var vigtigt at lære disse teknikker, specielt hvis man som hende havde en forkærlighed for eliksir, men det betød ikke at hun brød sig om idéen om mudder op ad albuerne og snavs under neglene. Henrietta var vokset op i Liverpool, en storby, der ganske vidst forsøgte at udvide deres grønne områder, men hun havde set mere beton end grantræer i sit liv. Hendes forældre var også mere altan end have mennesker og selv om hun havde forsøgt at holde live i adskillige planter, så var Henriettas tommelfingre ikke grønne.

Den tunge fugtighed klistrede sig til hende og hun kunne mærke at hendes hår allerede var begyndt at kruse, da hun satte sig ved et af de ledige borde i drivhuset. Hun lavede et mentalt notat om at det var vigtigt at huske at flette sit hår før hver fremtidige botanik time ellers ville hun går her fra og ligne hun havde fået stød. Og kruset hår og mudder var ikke ligefrem et look der ville hjælpe hendes fremtid. Professor Lawrence tog venligt imod dem alle og begyndte introduktionen af botanik. Henrietta var egentlig stor fan af Professor Lawrence, hun var nemlig også Hogwarts eliksir professor. Og eliksir var et fag Henrietta planlagde at være ekspert i. Og hvis professor Lawrence mente at botanik var et fag værd at investerer tid, så ville Henrietta give det sit bedste. Mudder og dragemøg og det hele. Professor Lawrence var i gang med en fremlæggelse af hvad de forskellige drivhuse indeholdt, samt hvad hendes forventninger til eleverne var. Henrietta fulgte godt med, imens hun tog notater til strukturen af drivhusene, eller hun forsøgte i hvert fald at holde interessen oppe, imens hun fulgte med. Men hun kunne mærke sveden begyndte at pible frem alle mulige ubehagelige steder og med et kort og hurtigt blik rundt på de andre elever, kunne hun se at hun var ikke den eneste der var påvirket af heden i drivhuset. Og med et lille grin noterede hun i bunden af sin notesbog; ”Fletning, deodorant, lommeletter i inderlommen.” før timen afsluttedes.
Guleroden ved at lave lektier | Hvis man kommer i top tre i ugens lektie og/eller ugens stjerne, vinder man en lille mængde points og galleoner. Jeg har kort ridset præmierne op her:

PRÆMIER FOR UGENS STJERNE
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner
PRÆMIER FOR UGENS LEKTIE
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
UGENS STJERNE
Uge 1
Andre
18 stjerner
Makayla & Henrietta
20 stjerner
Wren
15 stjerner
YDERLIGERE STJERNEMODTAGERE FRA UGE 1
4.
Jake
8 stjerner

Tilføjet af Silas | Skrevet: 23/03/2024 20:28 | Kategori: Generelt


Silas | 23/03/2024 20:29

Tillykke til alle!

Tip: Prøv at klikke på "2. pladsen" og "3. pladsen" - så får du mulighed for at læse lektierne :D
Tak til Piper for layout og det evigt gode lærerassistenthold for rettelse af lektier. Der er stadig plads til flere på holdet, så kom glad :)

Jake | 24/03/2024 00:09

……… godt gået til alle, undtagen Wren.

Eve | 24/03/2024 11:57

Juhu, tillykke! - tak for lektierne og læsningen :D

Wren | 24/03/2024 14:54

Davis, du er en dårlig taber, du er! Godt klaret alle sammen.

Florence | 24/03/2024 17:42

VILD med designet! Og tillykke til alle de dygtige elever, der har arbejdet sig til at blive nævnt i sådan et pænt opslag 🏆

Isaac | 24/03/2024 18:36

Hvor er det nice med muligheden for at læse 2. og 3. pladsen også!
Tillykke til vinderne :)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!