• Alyciana Cheynie Miracles
  • Gweneth Sayer
  • Nicole Cromwell
  • Oscar BAUM
  • Lyra Lighter
  • Lynessa Chaylie Miracles
493 aktive brugere
10 online brugere

Pokaloverrækkelse år 89


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 89
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

 

Endnu et år er gået på hæld, og vi vil se tilbage på det med glade minder. Årgang 89 var et år, hvor lektierne er sendt ind i en lind strøm, hvilket vi kan se på det endelige overblik.

 

I år hylder vi Anita Thatcher med æren for årets Lektie, med en flot lektie omkring epilepsi og transferens. årets Stjerne kan vi overrække til Malus Amadeus Dawnee, som i løbet af årgang 89 samlede hele 87 flotte stjerner sammen.

 

Tusind tak for jeres talrige lektier, som vi har nydt at modtage året igennem. Vi ser frem til flere lektier fra jer på Årgang 90.

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 89 ER
HUFFLEPUFF

 

 

 

Så flyttede pokalen fra slangerne tilbage til grævlingerne. Vi vil sige stort tillykke til grævlingerne hvis hårde arbejde har båret frugt i år! Med 1058 point lægger de sig solidt i toppen og render med pokalen - stort tillykke. På en andenplads ligger Slytherin med 664 point. Lige i hælene på dem, på tredjepladsen ligger Ravenclaw med 605 point. Til sidst ligger Gryffindor med 277 point.

 

Stort tillykke til Hufflepuff for at vinde kollegiepokalen. Vi siger igen tusind tak for det kollektive engagement i lektieskrivningen i år.

 

 


 

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 89 ER
MALUS AMADEUS DAWNEE

 

Årgang 90 og elevpokalen blev i den hyggelige grævlingehule. Malus Amadeus Dawnee har sikret mange point til Hufflepuff. Han endte med at samle hele 534 flotte point igennem lektier, konkurrencer og hårdt arbejde. Det er vildt flot, og vi håber naturligvis han forsætter med at sende lektier og deltage i aktiviteter så Hufflepuff måske kan stå med pokalen næste år også.

 

 
 

Tillykke Malus det er fuldt fortjent!!

 

 

På vegne af hele Lærerstaben vil vi gerne sige tak for jeres engagement og bidrag til årets skolegang. Det har været et år med en masse gode lektier og mange dygtige stjerne modtagere. Stort tillykke til alle vindere på Årgang 89. Vi glæder os til et magisk Årgang 90 med jer!

 

 

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, og Overhoveder


Tilføjet af Raven | Skrevet: 14/06/2023 13:51 | Kategori: Lærerstaben


Ottavia | 14/06/2023 17:22

Flot indsats, alle! ^^

Lincoln | 15/06/2023 05:57

Flot klaret Malus :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!