Theo: Skal vi, lærer hinanden at kende til Raven besværglesesklub? ;) (2024-05-24 13:39:00)
Raven: Jeg har fået 2 tilmeldinger til elevernes udgave af besværgelsesklubben. Er der ikke flere der skal være med? Udgåede? Emnerne kommer op i morgen, jeg håber i vil lege med os! (2024-05-24 11:05:00)
Casimir: Hey folkens skoleåret er startet, skal i ikke lige være super kreative i en lektie, eller måske overveje om La er lige det Team der passer til jer💛 (2024-05-23 22:36:00)
Jude: Jude kunne godt trænge til nogle nye spændende relationer. Skriv for interesse! :D (2024-05-23 22:21:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Ronan Ward
  • Elwyn Tristan Bellis
  • Eris Odell
  • Erica Leonora Rosewood
  • Cherie Eden Perrie
  • Tenshi Hikaru Bushida
493 aktive brugere
1 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 9.89


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Året er på hæld, eksaminationerne er godt I gang og sommerferien nærner sig. Vi siger tak for alle de kreative lektier, som vi har modtaget fra jer gennem året, og håber at I alle klarer jer tilstrækkeligt til eksamen!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Elev
Antal stjerner
Anita
5 stjerner
Elev
Antal stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 8:
-
-
-
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Elev
Fag
Anita
FMMK
Elev
Fag
Anita | 7. årgang | FMMK
Anita åbnede øjnene, og gjorde et forsøg på at orientere sig. Det gik op for hende at hun lå i en seng. På hospitaltsfløjen. Ved siden af sad Yosef, kammeraten fra Ravenclaw. “Hvor længe var jeg væk?” spurgte hun ham. “Et par timer” meddelte han og tøvede en anelse: "Du har været igennem en del på det seneste, det undre mig ikke at din krop stod af på den måde. Thatcher, med din tilstand og epilepsien… Sygeplejersken mener du bør holde dig fra denne transportmulighed. I hvert fald indtil at du er stabil igen.” Anita sukkede magtesløst. Frustreret over endnu engang at blive begrænset af sin diagnose. Betød det, at hun aldrig ville kunne transferere sig igen? Yosef kom igen på banen: “Jeg giver lige sygeplejersken besked om at du er vågen. Så må hun vurdere om du kan udskrives, eller om du skal blive til i morgen”. Anita fnøs straks “Come on, hvornår har jeg nogensinde overnattet her, bare fordi jeg havde et anfald?” mumlede hun irritabelt. Yosef sendte hende et alvorligt blik “Hvornår har du nogensinde været væk i flere timer efter?”. Anita overgav sig modvilligt, da hun ikke orkede at modsige hans pointe.

Et par timer tidligere:


Anita stod over for Professor Crawford der skulle til at guide hende igennem hendes første forsøg på Spektral Transferens. Crawford rømmede sig og guidede hende med en fast stemme: "Okay, Thatcher, forestil dig, hvordan du glider ud af din fysiske form og ind i den spektrale dimension. Lad energien lede dig gennem den lysende intethed, indtil du når dit ønskede sted. Vær ikke bange, men vær også opmærksom på dine grænser og lyt til din krop."
Anita nikkede og tog et par dybe indåndinger for at berolige sig selv og blive i stand til at fokusere sit sind og visualisere sin destination, som i dag var biblioteket.

Så lukkede hun øjnene og begyndte at udføre transferensen. Der opstod en urolig snurren i kroppen, mens hun trådte ind i den spektrale dimension og begyndte at bevæge sig mod biblioteket. Men undervejs begyndte kontrollen at glide væk fra hende, og det var et under at hun nåede at lande med kroppen intakt, inden bevidstheden forsvandt og hun kollapsede på bibliotekets hårde trægulv. Kramperne greb fat om hver eneste muskel i hendes krop. De varede et par minutter, men hun mærkede det knapt.
Yderligere udvalgte lektier i uge 8:
-
-
-

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 27/05/2023 23:56 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!