• Celine Riddle
  • Celin Riddle
  • Zelin Riddle
  • Celina Dybdahl
  • Levi Smith
  • Henry Winsley
493 aktive brugere
0 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 4.88


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Velkommen til et lidt forsinket opslag. Man skulle jo næsten tro, at I allerede har opgivet at tage pointkampen op imod grævlingerne! Vi er halvvejs gennem året, så det er ved at være tid, hvis man gerne vil slå igennem i kollegiekampen! ;)
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Elev
Antal stjerner
Theozilla
10 stjerner
Malus
8 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 4:
-
-
-
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Theozilla
Eliksir
Theozilla
Magiens Historie
Malus
Astronomi
Theozilla | 1. årgang | Magniens Historie
Det var dagen hvor Theozilla endelig kom til Hogwarts, alt var virkelig hyggeligt og hun havde mødt en masse nye bekendtskaber på toget. Det var så spændende det hele, og hun så virkelig frem til at lære en masse nye mennesker at kende. Vinden havde haft godt fast i hendes hår, da de havde skullet over søen, men alligevel var de magiske både ikke til at rokke og første årgang var kommet godt frem til Hogwarts. Der var allerede så mange indtryk, så mange spændende oplevelser, der var det hele, og Theoz kunne bare nyde godt af det.

Roligt og alligevel ganske spændt, fulgte hun efter skolens vicerektor, ind mellem de store langborde. Der kunne hun se utallige elever stirre spændt, et oplyst loft med flyvende stearinlys og en himmel under taget. Det var virkelig smukt, tænk hun skulle være på denne skole de næste syv år, tænk hun fik lov til at opleve det hele her og så uden hendes forældre, det her var det hele værd.

Der var nogle enkelte før hende, men da Theoz hed Theozilla Buckley, var hun alligevel en af de første, og da navnet blev råbt op, mærkede hun en klump sætte sig i både hals og mave. Åh nej, nu var det nu, hun skulle fordeles. Tænk hvis hendes forældre ikke var tilfredse med hende. Og så alligevel, de havde givet hende et navn hun virkelig hadede, så de burde vel også være ligeglad med om hun blev en rebel? Hun grinede for sig selv, som hun tog de sidste skridt op til… den lodne hat.

Hatten blev sat på hendes hoved og det var som om den blev vakt til live med magi, for ganske få minutter siden havde den siddet på stolen og sunget en sang og nu… nu snakkede den til hende inde i hendes hoved. Det var angstprovokerende og sidde og høre den sige; ”En stædig pige, nuvel, men også en der vil gøre det bedste for alle og holder sig tilbage for alle andre har det godt. En loyal pige, sød og imødekommende, men alligevel bitter. Den er lidt svær…” Theoz mærkede hvordan det hele spændte i kroppen, hvordan alle følelserne trak sig sammen, hvordan hun lyttede til hver eneste lille bid af det hele, det var virkelig skræmmende, at en hat kunne læse tanker, det var magisk, men skræmmende. Den funderede i noget tid, snakkede frem og tilbage, inden den til sidst råbte; ”HUFFLEPUFF!” En lettelse strømmede igennem hende, som hun hoppede op, tog hatten af og gav til vicerektoren og skyndte sig ned til det jublende bord med gult for i kapperne.

Hun krammede hver og en af sine kollegianer, mærkede lettelsen strømme igennem hende, mens hun smilede op til hatten der fortsatte med de næste, hvordan den helt præcist kom til live, det vidste hun ikke, men det var en spændende måde den gjorde det på, en livlig måde den præsenterede sig selv og dens opgaver var formidable. Men mon den kun havde opgaver ved et nyt skoleår, men mon den også snakkede med rektor, når de havde fri? Det var egentlig en spændende overvejelse. Theoz var i hvert fald glad for hun var landet hvor hun var.
Yderligere udvalgte lektier i uge 2:
- Malus, Forvandling
-
-

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 29/04/2023 23:42 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!