• Anthea Chatzi
  • Alyciana Cheynie Miracles
  • Gweneth Sayer
  • Nicole Cromwell
  • Oscar BAUM
  • Lyra Lighter
494 aktive brugere
8 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 2.89


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Det ser ud til, at I alle har fået slappet af i påskeugen, for der var nemlig kun én elev, som fik krøbet sig hen til skrivebordet, og fik skrevet en masse lektier. Vi håber på, at I får samlet noget energi til at få lavet lektierne resten af årgangen!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Elev
Antal stjerner
Malus
38 stjerner
Elev
antal stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 2:
-
-
-
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Malus
Astronomi
Malus
Botanik
Malus
Besværgelser
Malus | 1. årgang | Botanik
Malus ankom til timen i Botaknik, han havet sin hufflepuff uniform på, og bar sin taske, som han altid gjorde når han skulle til time.
Malus fandt hurtigt en plads, i lokalet, og ventede sammen med to af sine gode venner der hed Jimmy, og Kyle.

Da timen gik i gang fik de af vide, at de skulle observere en hoppende pære. Det havet nær fået Malus til at grine, da hans ven Jimmy en brunhåret dreng, havet lavet en grimasse mens professoren havet snakket, heldigvis var det ikke blevet set, så de fik ikke ballade, og da timen gik i gang, blev de bedt om at være i grupper af 3, hvilket passede godt, da Malus allerede havet en gruppe med sine venner i.

De blev bedt om at træde over i et hjørne hvor en hoppende pære var, også blev de bedt om at kigge på den, og tager notater, for at beskrive hvordan den ser ud.
Det var en opgave Malus ikke var så god til, da han ikke kunne tage det seriøst at denne pære lignende pære hoppede rundt ved dem, og det var heller ikke en nem opgave, da de hele tiden skulle rykke sig, da den hoppede rundt.
”Hey vær lige forsigtig professoren har sagt, at de kan angribe vis vi ikke passe på.” sagde Kyle, og kiggede imod Jimmy som havet sparket imod pæren, ” den kom for tæt på, og jeg gider ikke have den i hovedet ” sagde jimmy, og Malus, som havet taget en bog frem, og var begyndt at skrive om pæren, kiggede på dem, og sagde, ” Kyle det nytter ikke for Jimmy den i knolden er det hans egen skyld”, også begyndte drengen kort at grine, før de forsatte deres arbejdet.

Malus som havet stået, og skrevet om pæren, havet skrevet:
En hoppende pære, en en pære formet plante, som er lille, med grønne blade. De små er ok at havet med at gøre, men de store skal man passe på, da de kan gøre mere skade på en, vis de føler sig troet. Pæren bliver vist brugt i eliksir.
Også kiggede Malus op fra sin bog, og lukkede den, og tænkte om han kunne finde på mere, men det kunne han ikke.
Og da timen var slut, afleverede Malus sin opgave, og forlod lokalet.
Yderligere udvalgte lektier i uge 2:
- Malus, Forvandling
-
-

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 12/04/2023 23:51 | Kategori: Hogwarts


Salka | 13/04/2023 19:36

Grævlingemor er stolt. Malus; du gør det dælme godt!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!