Blaise: Så løver, så er der 2. advent op til jer fra Pips og jeg. 🎄💚 (2023-12-10 08:03:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Jasper Bell
  • Chaiya Paithoon
  • TechWiz Developer
  • Noah Einar Johannesdottir
  • Clarissa Sprout
  • Klaramarie Thomsen
454 aktive brugere
0 online brugere

VALG ÅR 88 : Minister for magi


 

Er du uenig med den nuværende ministers håndtering af det magiske samfund? Og synes du, at du kan gøre det bedre selv? Så skal du endelig læse videre; for nu har DU nemlig chancen for at stille op til valget om at blive Storbritanniens næste minister for magi.

 

Vi skal have fundet en række kandidater, hvortil der kun er ét formelt krav til opstillerne:

- Karakteren skal være over 30 år in-game

 

Dernæst er det jer brugere der afgører, hvem der får æren af at træde i ministerens fodspor.

 

Er du interesseret i at stille op til valg?

Indsend din opstillingserklæring til Saga Blanc med et kortere skriv, der til inspiration kunne indeholde følgende:
- Dine ambitioner for det magiske samfund
- Hvad vil ændre sig, hvis du bliver valgt?
- Erfaring og baggrund for at stille op
- Andet, som du finder relevant

 

Hver opstillingserklæring godkendes, og alle bliver kandidater i de næste ugers valgkamp. Men vær grundig med din opstillingserklæring, da den vil blive postet i en specialudgave af avisen, og herefter er det dit eget ansvar at føre valgkamp.

 

Send din opstillingsærklæring til Saga senest lørdag i uge 7 (4. marts 2023).

 

Tidsplanen for valgkampen er som følger:

Uge 6 fredag, år 88: Rylan udskriver valg

Uge 7, lørdag, år 88: senest dato for indsendelse af opstillingserklæring

Uge 8, mandag, år 88: her er kandidaterne

Uge 8, mandag, år 88 - uge 10 lørdag år 88: valgkamp

Uge 1, søndag, år 89: stemmetid

Uge 2, søndag, år 89: afgørelse

 

Eventuelle spørgsmål skal sendes til Saga.

 

God kamp!

 


Tilføjet af Saga | Skrevet: 24/02/2023 21:59 | Kategori: Generelt


Eliza | 24/02/2023 22:07

Iiiiih hvor spændende! Glæder mig til at følge det! :D

Jude | 24/02/2023 22:57

Spændende! ;)

Jonathan | 24/02/2023 23:05

Jeg er helt enig i den nuværende ministers håndtering af vores samfund. Lad ham forblive på posten i yderligere 6 år!

Sophia | 25/02/2023 01:33

Kan ministeren måske uddybe, hvordan det at skabe mere distancering i vores samfund, skal kunne kurere den splittelse, som samfundet pt. oplever? Er det ikke mere oplagt at skabe et samfund med plads til alle, så vi kan være helt fri for at skulle skabe splittelse og distancering, og i stedet lærer at rumme hinanden og vores forskelligheder? ;)

Godt valgkamp! Glæder mig allerede! :D

Rylan | 25/02/2023 09:56

Sophia, i dit spørgsmål er en implicit negligering af den del af befolkningen, der har en reel bekymring for blandt andet halvvæsner, og det er ikke en ubegrundet bekymring. Vi har i senere tid set voldsomme angreb fra specielt vampyrer og varulve, og de skal ikke kunne sætte dagsordenen for, hvordan vi andre lever.

Jeg siger ikke, vampyrer og varulve ikke skal kunne bo og have et liv i f.eks. Diagonalstræde, men de bliver nødt til at indordne sig de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for ikke at udgøre en trussel mod samfundet omkring dem. At de indordner sig skal kunne bevises for myndighederne, så man som borger ikke behøver bekymre sig om dette.

// Glæder mig også mægtigt til valgkampen. God valgkamp! :)

Sophia | 25/02/2023 15:56

Som jeg ser det, så puster du lige nu til flammer, du selv har antændt. Borgerne i det magiske samfund er mere end kompetente til at tage imod nye forandringer, så i Magisk Fremgang går vi ind for, at vi skal turde være imødekommende over for dem, så måske ikke umiddelbart ligner hr. og fru Smith. Vi er alle forskellige, og nogen er det måske mere end andre, men det er ikke ensbetydende med, at de som ikke passer helt ind, enten skal udelukkes af samfundet, eller tvinges igennem en assimilationsproces, bare for at passe ind.

Rylan | 25/02/2023 16:31

Du undervurderer den del af befolkningen, der i sin tid stemte på mig, fordi de netop følte, der var et behov for Det Magiske Værns politik. Det behov har været der før mig. At være imødekommende overfor blandt andet halvvæsner bør ikke gøres på præmisser, hvor større befolkningsgrupper negligeres. Desuden bør det være i alles interesse - hr. og fru Smiths såvel som halvvæsners - at halvvæsner er i stand til at beherske de tendenser, der bringer andre i fare.

Hvordan foreslår du, at man løser den fare, som mange halvvæsner naturligt udgør for resten af befolkningen?

Trinity | 25/02/2023 18:43

Hvis nogle kandidater eller mulige kandidater vil have noget i avisen, så smid mig en ugle :D


GOD VALGKAMP GLÆDER MIG

Sophia | 25/02/2023 20:08

Glimtrende spørgsmål! Det vil jeg med glæde besvare:
Første skridt vil være at ændre måden vi taler om problemerne. Så længe, at vi møder halv- og kvartvæsner med fordomme, vil de have svært ved at ændre karakter. I stedet er vi nød til at være åbne overfor deres forskelligheder, og tilbyde dem den hjælp de hver især har brug for - om det så er gratis adgang til stormhatteeliksir, steder hvor varulve kan forvandle sig under sikre forhold eller rige muligheder for vampyrer at finde ikke-menneskeligt føde.
Den frygt, der i disse dage er overfor disse væsner, bunder i stor grad af uvidenhed. Vi skal turde møde varulve, og lade dem selv fortælle om, hvordan deres indre væsen påvirker dem. De skal ikke bare markeres som dyr og gemmes væk for offentligt skue.

Grace | 25/02/2023 21:07

Hvorfor er det loven der dikterer, hvornår man er 'menneske'?

Kyra | 25/02/2023 21:25

Uhhh spændende! Glæder mig til at de den nye minister 🙏 Det min drøm at blive det! Når jeg er blevet lidt ældre 😋

Ivy | 26/02/2023 15:05

Er der allerede gået så mange år? Kæft, jeg er gammel.

Saga | 26/02/2023 17:38

Jeg synes sådan set ikke idéerne fejler noget Sophia, men hvordan skal det lykkes i praksis? Vi ligger konstant vandret i aurorkorpset, og de tiltag du taler om kræver både økonomi ministeriet ikke har og aurorere, der allerede er mangel på. Hvem bliver ramt, når du vil forsøge at løfte halvvæsnerne?

Sophia | 26/02/2023 18:04

Det handler i bund og grund om, at gøre om på, hvordan vi bruger vores ressourser. Lige nu har vi specialafdelinger i ministeriet, der udelukkende arbejder med at håndtere varulve, vampyrer og andre væsner efter de restriktioner, som minister Thurlow har udstedt. Vi vil fjerne disse restriktioner, så væsnerne kan leve mere frit, og i samspil med os "normale" magikere. Det vil aflaste en del af aurorkorpset, som ikke længere vil skulle løbe omkring og tvinge stormhatteeliksir ned i halsen på alle varulve i Storbritannien.

Rylan | 27/02/2023 16:13

Grace, det er helt rigtigt, som du siger. Loven skal ikke definere, hvem der er mennesker, og hvem der ikke er. Hvad, loven skal, er at beskytte os alle. Den skal beskytte den almindelige borger fra at blive angrebet af f.eks. vilde vampyrer, og den skal beskytte vampyren fra at udfolde de uheldige farlige tendenser, der kommer med tilstanden som vampyr. Jeg tror ikke på, at de fleste vampyrer ønsker at skade andre, men nogle instinkter kan være svære at undertrykke.

Sophia, hvordan kan I garantere sikkerheden for den almindelige borger, hvis I sætter krav til varulven om at drikke stormhatteeliksir eller på anden forsvarlig vis uskadeliggøre sig selv under fuldmånen og samtidig sikrer, at disse krav overholdes?

Sophia | 27/02/2023 19:24

Rylan, ligesom du selv siger, så er jeg også helt sikker på, at ingen vampyr eller varulv ønsker at gøre skade på andre mennesker. Tværtimod er det borgere, som har en brændende lyst til at bidrage til vores samfund. Derfor skal vi tilbyde dem den håndsrækning, som de i årtier har efterspurgt, ved at tilbyde dem beskyttende midler, som gratis stormhatteeliksir eller transformationsanlæg. Og hvis der så skulle stå en lille gruppe halvvæsner, som ønsker at bruge deres evner til at skade mennesker, så skal der selvfølgelig være konsekvenser, men lad os ved gud ikke opbygge et had til alle væsner. Vi skal lave love for majoriteten, ikke det ene sorte får.

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!