Blaise: Så løver, så er der 2. advent op til jer fra Pips og jeg. 🎄💚 (2023-12-10 08:03:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Jasper Bell
  • Chaiya Paithoon
  • TechWiz Developer
  • Noah Einar Johannesdottir
  • Clarissa Sprout
  • Klaramarie Thomsen
454 aktive brugere
0 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 2.88


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Det ser vist ud til, at mange elever allerede gik på juleferie i uge 2, for i lektiearkivet har vi ikke set andet end vindhekse og støv! Vi krydser fingre for, at I er lidt flittigere med jeres lektier resten af året - de kære lærerassistenter skulle jo nødigt kede sig!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Eulalia
1 stjerne
Nola / Raymond
5 stjerner
Cairstine / Wallace
3 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 2:
-
-
-
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Eulalia
MDPoP
Nola
Besværgelser
Cairstine
FMMK
Nola | 5. rgang | Besværgelser
”Hørte du det?” Rocky rejste sig op fra sengen og gik hen mod vinduet, men der var ikke en eneste skygge at se på gaden. Men det var også London; enten var der kun larm eller også var det blot den larmende tavshed, der overdøvede den reelle larm.
Idet Rocky skulle til at sætte sig ned på sengen igen og læse videre på kusinens bud på næste vers til en sang, lød lyden af noget tungt falde og ramme jorden udenfor. Kusinen foretrak ikke en mine. ”Er du døv, Solána?” spurgte Rocky, og tjekkede vinduet igen. I stedet pustede Solána bare irriteret og skubbede brillerne ned på næsetippen. ”Det’ ikke noget. Bare læs videre på det, jeg har skrevet,” sagde Solána og fjernede den ene rødbrune lock væk fra ansigtet og fjernede ikke en eneste gang fokusset fra kladdehæftet. Uden at sige noget gik Rocky ud af værelset og udenfor til haven. Haven var nok det tørreste område, hun havde set i London. Græsset var gult og groede ikke, og den store sprækkede murstensvæg lå malplaceret i haven. Endnu en dag hjemme hos kusinen i det magiske nabolag i London.
En høj mand med strakt arm holdt stramt om sin tryllestav rettet mod de massive store sten foran murstensvæggen. Uden en tøven hævede han stemmen, ” deh-FOH-dee-o”, og en rå vrede skød igennem en sten. Stenen brækkede i million stykker og faldt ned på det gule græs. Luca var forpustet af vrede og lod ikke mærke til sin kusine glo nysgerrigt på ham.
”Hvad er du sur over?” Rocky trådte et skridt frem uden at overskride hans ”ødelægge-sten-uden-grund”-zonen. Fætteren vendte sig om, så det tykke krøllede hår bevægede sig blødt i sommervinden.
Han trak blot på skuldrene og kastede et blik hen over stenstykkerne fordelt lidt over det hele i haven - han manglede kun at destruere sit eget hus med Defodio. ”Ik’ for noget.” Noget familien Kravitz havde tilfælles var at bruge så få ord som muligt, og det gjorde situationen bestemt ikke bedre. ”Det egentlig bare Destiny, siden du insisterer så meget, stump” fortalte han så. Noget andet familien Kravitz havde tilfælles var at overgive på nul komma to. ”Jeg er på Sols værelse, hvis du gerne vil fortælle mere - og please stop med at ødelægge flere sten. Vi kan ikke skrive videre på den næste vers, når det eneste vi hører, er BAM, BAM og mere BAM.”
Det virkede ikke til at Luca fattede det, da Rocky vendte tilbage til huset, for han fortsatte atter med sin aktivitet. Hans problem. ”Bare lad ham være. Han kan fortsætte med at falde længere i det, han selv har ødelagt,” kom det fra Solána, da Rocky var tilbage på hendes værelse. Og sådan håndterede Kravitz alle deres personlige problemer.
Yderligere udvalgte lektier i uge 2:
-
-
-

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 02/02/2023 00:10 | Kategori: Hogwarts


Trinity | 07/02/2023 17:40

WUhuuuu Stort tillykke Nola med ugens lektie :D Løvemor er stolt :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!