Octavian: Årgang 90 er rundt om hjørnet skal du være med? (2023-06-01 19:33:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Maxwell Barinow
  • Madelin Maggie Maclain Maddox
  • Haylie Aileen Cotes Blackthorn
  • Rylee Quinn Ellison
  • Preston Cook
  • Khadra Idil Hussein
699 aktive brugere
8 online brugere

Lektie- og målsystemet


Lektier og mål for elever og studerende
Kære brugere på Hogwartsschool! Vi fra professorteamet har en stor nyhed at dele med jer:

*drumroll*
Nu er der lektioner klar til alle vores uddannelser!

Det er ved at være et års tid siden, at vi indførte det nye lektie- og målsystem, der gjorde uddannelsesledere og lærere til professorer, og gav de samme muligheder til studerende og elever.

I løbet af året har flere grebet muligheden for at komme i mål med sin uddannelse gennem lektier, eller som elev på Hogwarts at emne indenfor fagenes rammer for at samle flere points til kollegierne - og det er så skønt at se, at I gør brug af muligheden.
Elever

Lektier er ugentlige opgaver som kan skrives i 6 ud af vores 10 uger på HS. Dette er forudbestemte opgaver, som man har 7 dage til at løse, og som får en feedback og karakter fra en af vores LA’er. Disse lektier er personlige i den forstand, at det kun er ens egen bruger som får point, når opgaven er løst. Udover karakteren bliver lektien bedømt med 1 til 5 stjerner, og de brugere med flest stjerner bliver hyldet sammen med ugens bedste lektie én gang om ugen.
Lektier findes under klasselokalerne i sidens øverste bjælke.

Mål er en ingame opgave som udformes særligt til en, men oftest flere, elever i samarbejde mellem elever og/eller professor - der er med andre ord ikke den samme tidsgrænse på, som en lektie har. De er mere åbne end lektier i den forstand, at selvom opgaven er fastlagt, så er der fri leg i forhold til at løse opgaven og mere vigtigt, opgaven løses i fællesskab og kan derved bruges til at skabe relationer på tværs af årgangen/årgangene.
For at lave mål, skal man kontakte professoren i faget, og aftale videre med dem.

Studerende

Vores forskellige studieretninger er lavet til at alle karakterer har det samme udgangspunkt til at få de seje IG jobs. Når du har fundet ud af, hvilken uddannelse du vil udføre, så skriver du til fagets professor, og derfra aftaler I, hvordan uddannelsesforløbet skal se ud. Det kan gøres med lektier, med mål eller med begge dele.
Har man oprettet en ny karakter, der har en højere alder, er det også muligt at spille på, at man allerede har sit ønskede job, så udfører man blot mål og laver lektier, så det passer hertil.

Ligesom for eleverne så er lektier for de studerende en forudbestemt almen opgave, som har 7 dages tidsfrist, og som løses enkeltvis. I modsætning til eleverne så har de studerende kun én lektie til rådighed hver uge, fordi deres lektie er forbundet til deres uddannelsesforløb (aurorne kan kun lave lektier til aurorne, healerne for healerne osv). Lektierne for de studerende bliver også gennemgået, får en bedømmelse og er med i løbet om Ugens Lektie på lige fod med eleverne.

Meget lig målene hos elever, er et mål noget som kan løses i fællesskab for studerende. Dette kan være på tværs af uddannelserne - det er ofte set, at healere lapper både quidditchspillere og aurorer sammen - som igen er et middel til at skabe relationer med brugere, som man måske ellers ikke kunne finde en vinkel til at starte en relation med. Derudover er mål tilpasset den enkeltes uddannelsesforløb og er derfor mere fleksibelt end lektierne, som er generelle for alle studerende.
I målene har den studerende muligheden for at vinkle sin uddannelse, så den bedst fremhæver både styrker og svagheder, og derigennem styrker karakterens spil. Og skulle man have den slags lyster, så er det også en mulighed for studerende at skrive en ‘ekspert artikel’ inden for sit fag til avisen som et led i sin uddannelse. Alt dette aftales med professoren.

Det er muligt at få points for 6 mål pr. skoleår. Opfylder man selv et mål belønnes det med 16 points og hjælper man en med at opfylde et mål, så belønnes det med 4 points. Dette gælder for både elever og studerende.


Vi glæder os til at aftale sjov og ballade med jer!

- Professorteamet

Tilføjet af Morgan | Skrevet: 18/11/2022 17:58 | Kategori: Generelt


Marie | 19/11/2022 00:56

Spændende! Var ikke klar over 'mål' også var noget man kunne kaste sig over :)

Morgan | 19/11/2022 16:00

Specielt skud ud til Raven, Isaac og Áine, der hjalp med at gøre opslaget til virkelighed! Og hvis der er nogen spørgsmål til systemet så kom endelig med dem, vi forsøgte at komme hele vejen rundt, men vi kan have misset et spot 😊

Camille | 20/11/2022 10:03

Fedt!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!