Salka: Hufflepuff: Grævlingegøgl 056 bliver lidt forsinket denne uge og kommer ud i morgen! (2022-11-30 21:05:00)
Saga: VIGTIGT - ANG STATUSANSØGNINGER OG SPØRGSMÅL, KONTAKT MIG FREMOVER - VIGTIGT (2022-11-29 21:19:00)
Elliott: Emner for svar senest denne uge (2022-11-29 13:40:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Aleksander Kirill Velvela
  • Frea Godfrey
  • Marcus Mikkelsen
  • Valentino Claudia Giovanni
  • GraceAnn Green
  • Kyler Black
639 aktive brugere
4 online brugere

Pokaloverrækkelse År 86


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 86
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

 

Et veloverstået årgang 86 er netop afsluttet. Et år, hvor lektie aktiviteten har været høj. Men også et år, hvor vi ikke kun er blevet beriget med lektier, men tilmed også nye ansættelser i staben. Derudover har vi været forsynet med et “allnigher” event, der løb afsted i efterårsferien.

 

I denne omgang hylder vi Corentine Dempsey med æren for Årets Lektie, med hendes flotte lektie i eliksir. Som Årets Stjerne lykønsker vi Aslak Blanc, der i løbet af år 86 samlede 165 stjerner sammen.

 

Tak for jeres mange flotte lektier, som vi har modtaget i årets gang. Vi glæder os til flere lektier fra jer på Årgang 87

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 86 ER
SLYTHERIN

 

Hvor har det været en fornøjelse at se den vilde konkurrence om årets kollegiepokal, som denne omgang gives videre til et nyt kollegie. I år er det nemlig ingen ringere end de snu slanger fra Slytherin, der løber afsted med kollegiepokalen! Med hele 2724 point er der ingen tvivl om, at de overlegent nupper pokalen - stort tillykke! På en flot andenplads bliver det de gæve grævlinge på Hufflepuff med 2251 point. Tredjepladsen går i år til de kloge ørne på Ravenclaw, der formåede at indtjene hele 1443 point. På en sidsteplads har vi de stolte løver fra Gryffindor, der i alt fik indtjent 1041 point!

 

Stort tillykke til Slytherin for at vinde kollegiepokalen. Vi siger også tusind tak for jeres engagement og drive med lektierne i år!

 

 


 

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 86 ER
ASLAK BLAKE BLANC

 

På årgang 86 skifter Elevpokalen kollegium. Den lander nemlig hos den ustoppelige Aslak Blanc, der denne årgang gjorde en bemærkelsesværdig indsats for Slytherin kollegiet. Han formåede at hive intet mindre end 1018 point i land, som han høstede stjerner, uge efter uge, gennem hele årgang 86. Samtidig er han også dén som render afsted med flest stjerner, idet han indtjente hele 165 styks. Foruden sin vedholdenhed i lektie skriveriet, er Aslak også anfører for sit kollegiums Quidditchhold, samt er han skribent for siden. En velfortjent sejr til en flittig knægt. Både Aslak og Slytherin kan være stolte over den imponerende indsats. Det bliver spændende at se, om Aslak fortsætter i samme tempo, eller om han tager sig et velfortjent hvil.

 
 

Tillykke, Aslak!

 

 

På vegne af hele Lærerstaben vil vi gerne sige tak for jeres engagement og bidrag til årets skolegang. Det har været et år med en masse gode lektier og mange dygtige stjerne modtagere. Stort tillykke til alle vindere på Årgang 86. Vi glæder os til et magisk Årgang 87 med jer!

 

 

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, og Overhoveder


Tilføjet af Nari | Skrevet: 08/11/2022 21:34 | Kategori: Lærerstaben


Aslak | 08/11/2022 21:35

HVOR ER DET VIGTIGT ÁINE!

Áine | 08/11/2022 21:54

FØRSTE ÅR SOM OH OG BOOOOOOOOM!!!

Man bliver sgu helt rørt - og det var dælme en holdindsats her til sidst, selvom du har været drivkraften Aslak! Jeg kipper hatten!


https://media.tenor.com/fRlOzsTeS60AAAAC/hats-off-reverence.gif

Peggy | 08/11/2022 22:23

Så kom pokalen tilbage på sin plads ;)

Corentine | 09/11/2022 17:01

VI GJORDE DET!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!