• Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
484 aktive brugere
0 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 5.86


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Vi siger tak for endnu en uge, fyldt med massevis af lækre lektier fra alle jer elever og studerende. Nå får I lige en lille pause fra lektieskrivninigen, og så ses vi igen i uge 7!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Elliott
13 stjerner
Marlowe
41 stjerner
Lysander
15 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 1:
- Sabbil, 8 stjerner
- Margot, 5 stjernr
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Lysander
Ministerie
Margot
FMMK
Marlowe
Forvandling
Margot | 4. årgang | Forsvar Mod Mørkets Kræfter
... "Jeg så et foto af ham som ung, og han var..." hviskede Beth til Margot, mens hun samlede sin tommel- og pegefinger og, med de resterende fingre strittende, placerede hun de samlede fingre på sine læber i et kys. Voila. Beth var meget hormonelt beruset for tiden; dvælende i et spor af vrede eller et andet spor af sjæleopløsende følelser. Og drenge. Der var mange drenge. Og tydeligvis også Du-Ved-Hvem. Hun havde ikke set et foto af ham, men hun ville synes han var fæl lige meget hvad. "Vidste du godt, at hans rigtige navn var Romeo Gåde Detlev Jr.?" spurgte Beth med stor entusiasme. Ja, den mest berygtede, mørke troldmand i hele det magiske rige? Jo, Margot havde sku nok hørt et eller andet, men på det punkt var Beth og Margot meget forskellige.

Beth kunne studere dødsgardister i timevis, hvor Margot hellere ønskede at lære om andre personligheder, hvilke ikke optrådte så hyppigt i historiebøgerne. Skurkene var for forudsigelige, selv på trods af, at intuitionen kom af viden og ikke af spekulation. Fordi hvis Margot skulle spekulere, så ville hun aldrig kunne se en god nok grund til at splitte sin sjæl op i 7 stykker; hun ville ikke kunne forstå, hvordan han kunne få hans følgere, dødsgardisterne, til at sværge sin loyalitet, når det senere blev tydeliggjort, at han blot indsamlede krigsskolde. Hun kunne ikke forstå, hvordan man lod sine ambitioner drives af blodet flydende fra ens allierede, og hun var helt ved siden af sig selv ved tanken om, hvordan verden ville se ud efter en mørk erobring.

Men det passede vel egentlig ret godt ind i den verden, som Margot kom fra. Opfostret til at hade alle, der ikke lignede hende selv, om det var spidse tænder eller en lidt anden blodstatus, så var dette had vel også hendes ambition, som hun lod sine allierede bløde under. Det var bare en anden, mindre kompleks ondskab. Og Margot var klar over det. Hun var i tvivl om, hvorvidt Beth var. "Har du skrevet ned?" spurgte Beth, og så forventningsfuldt på Margot. Hun havde skrevet meget mere end Margot havde; det var tydeligt, at engagementet mellem dem var meget flydende, men Beth lod sig ikke slå ud af Margots manglende fokus. "Han døde i 1981 efter alle 7 horcruxer blev destrueret; først hans dagbog, så Marvolo Gaunt's ring, derefter Salazar Slytherins amulet efterfulgt af Hufflepuff's bæger, Rowena Ravenclaw's diadem, nagini og til slut... Harry Potters krop" fortalte hun, mens hun skrev ned.

Sygt nok, tænkte Margot. På den måde var forudsigeligheden udkonkurreret af så vanvittige parametre, hun ikke engang kunne tænke sig til. Mørk magi var en forbrydelse, men de utilgivelige forbandelser var ... ja, utilgivelige. Med tanke på historien om dengang Du-Ved-Hvem mættede sig på en enhjørning blev hun ør; uvidende om, hvordan en så kompleks historie fandt fundament for at hænge sammen. Men det gjorde den.
Yderligere udvalgte lektier i uge 5:
- Elliott, Mugglerstudier
- Elliott, Magiens Historie
- Marlowe, Spådom
- Marlowe, Eliksir
- Marlowe, Botanik
- Marlowe, Astronomi
- Marlowe, Besværgelser

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 05/10/2022 23:57 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!