Octavian: Årgang 90 er rundt om hjørnet skal du være med? (2023-06-01 19:33:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Maxwell Barinow
  • Madelin Maggie Maclain Maddox
  • Haylie Aileen Cotes Blackthorn
  • Rylee Quinn Ellison
  • Preston Cook
  • Khadra Idil Hussein
699 aktive brugere
7 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 1.86


Ugens Stjerne og Lektie
M. Andrea Bianchi
Kære studerende på Hogwartsschool.dk!
Så fik vi da skudt året i gang med noget af en uge. Vi modtog en masse lækre lektier her i uge 1, som vi i den grad har nydt at rette. Vi håber gevaldigt på, at I vil forsyne os med ligeså mange gode lektier i den kommende uger!
Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer retteren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Er der ikke en finger at sætte på lektien, belønnes den med 5 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt Andrea.
Elliott
9 stjerner
Timmy
22 stjerner
Aslak
20 stjerner
Yderligere stjernemodtagere i uge 1:
- Marlowe, 5 stjerner
- Bernice, 1 stjerne
- Lila, 3 stjerner
Præmier for ugens stjerne:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie. Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved årets udgang.
Timmy
Flyvning
Aslak
Forvandling
Marlowe
Besværgelser
Aslak | 4. årgang | Forvandling
"Arcana og Bucur - Blanc og Millard," Fortelte professor Lewis de sidste, og Aslak så på Grace. De sad stort set altid sammen til timerne inden en professor synes, han eller hun skulle sætte dem i nye grupper. Imens alle de andre elever rejste sig, sad Aslak lidt paf, og det var Graces puf der fik ham tilbage til virkeligheden. "Eyes on the target," Mindede hun han om med et smil, inden hun daffede over til Bucur. Graces røde hår blev erstattet af en forsigtig blond pige, der stod med bøgerne i favnen og betragtede Aslak ligeså nervøst som han betragtede hende. "Hej," Indledte hun med en blid stemme, og Aslak peb sig igennem det første høj. Forbandede overgangstemme. Han rømmede sig, "Hej."

"Aslak," Introducerede han sig og fik kejtet givet hånden til Margot, der med et ganske roligt væsen introducerede sig selv. Tiden snød sig selv i stå, inden professor Cox tryllestav tappede bordet. "Hvad vil I forvandle?" Krævede han svar. 4. årgang var ikke en leg længere, og timerne var dyrebare. Aslak så sig forvirret omkring, forsøgte at finde et hurtigt og godt svar. Men det eneste han kunne se, var Cox' tryllestavs hånd. "Dit.... Armbåndsur," Margot smålo og Aslak var tæt på at tage sig til hovedet. Han håbede på Cox afslog, men desværre tog han det rutineret af, som var Aslak ikke den første til at spørge.
"Kom," Bad Cox, der med et smil var ved at miste tålmodigheden. Aslak rømmede sig, folk var begyndt at kigge, og at Margot og Cox var tilskuer var sådan set nok. "Draconifors," Viftede han sin stav mod uret, og ganske vidst kom der nogle orange gnister ud af staven, men ikke nok til nogen som helst effekt.
Så Aslak prøvede igen. For man gav nemlig ikke op.
Og igen.
Indtil Margot ved hans side rømmede sig, "Draconifors," Orange fyrværkeri, effektiv afvikling, og uret forvandlede sig elegant om til en lys-orange miniature-drage. "Flot," Anerkendte Cox og Aslak trak på skuldrene med ordene, "Tak," Et kækt smil, for alle vidste det ikke var hans succes, men han kunne da alligevel præstere at få klassen til at le. Det samme gjorde Margot, bare lidt, da dragen kravlede op på Aslaks hånd, og gav ham et chok, da den nyste og ild matchende en tændstik strejfede Aslaks håndryg.

Cox fik sit ur igen, efter dragen forsøgte at flyve sig retur til sin ejer. Heldigvis var han rutineret nok til at forvandle den og uret satte sig selv på igen.
Tilbage ved bordet: "Prøv lige," Bad Margot, da hun satte en lille plante foran Aslak. Opbakningen og roen var overraskende dejlig, og Aslak sendte Margot et taknemmeligt smil, før han løftede staven, "Draconifors," Jovist, der skete da lidt. Dragen var grøn som planten, og havde en manke efter de hvide blomster.
Aslak vendte sig mod Margot, "Jeg plejer altså, det plejer at gå bedre." I sit forsvar glemte han helt at forholde sig til, at han nu nok måtte sætte ord på hvorfor han havde været nervøs. Hendes lyse hår, var det flotteste han længe havde set.
Yderligere nominerede lektier i uge 1:
- Aslak, Astronomi
- Aslak, MDPoP
- Aslak, Besværgelser
- Aslak, FMMK
- Aslak, Mugglerstudier
- Bernice, Magiens Historie
- Timmy, Besværgelser
- Timmy, Botanik
- Timmy, Mugglerstudier
- Timmy, Eliksir
- Timmy, Magiens Historie
- Elliott, Flyvning
- Elliott, Mugglerstudier
- Elliott, FMMK
- Lila, Besværgelser

Vinderen af Årets Lektie modtager dette trofæ, som er tegnet af Maison.

Tilføjet af Andrea | Skrevet: 07/09/2022 23:27 | Kategori: Hogwarts


Elliott | 07/09/2022 23:30

Tillykke til jer! Og wow se alle de mange nominerede lektier, det er da ret vildt :D

Aslak | 09/09/2022 16:39

Wuhu - sikke en fest

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!