• Bernice Zariyah Darcey
  • Joel Jarvis
  • Seth Keaton
  • Mateo Granville Spindlewheel
  • Cyrena Fae Hook
  • Bonnie Whittle
653 aktive brugere
2 online brugere

Fordelingsceremonien årgang 86


Fordelingsceremonien
HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
 
 
 
 
Kære nye elever,

Velkommen til årgang 86 (lidt for sent)! Det er mig, Saga, jeres aurorchef, som kommer til at stå for fordelingsceremonien, da vi lige nu søger en rektor for Hogwarts. 

På årgang 81 skete der en forandring omkring fordelingsceremonien fra Kyrt af. Den måde kører vi videre med. I vil derfor stadig have to muligheder for hvordan I kan deltage i fordelingsceremonien når I har første år på Hogwarts.

Uanset hvilken metode I vælger skal I dog vide, at I har hele årgangen til det. I vil have fra uge 1 til uge 10, hvor I skal indsende jeres bidrag til årets fordeling.
Mulighed 1: RPG-stil
Den første mulighed for fordelingsceremonien er og lave det som en stil, et RPG-indlæg hvor I kommer ind på alt det I ønsker og skulle have med, måske noget der er til og sætte direkte i en baggrundshistorie efter. Hvor meget før og efter ceremonien I vil have med er op til jer, det hele der sker er op til jer og det er kun jer der sætter grænsen for hvor meget eller hvor lidt I vil komme ind på. Det eneste jeg kræver for opgaven er udført er, at I har fordelingsceremonien inde over og I lægger den ind i fordelingsemnet, som er linket i bunden.
Mulighed 2: Emne med en anden
Den anden mulighed for fordelingsceremonien er, at I emner med hinanden. Her vil I skulle komme ind om fordelingsceremonien på den måde I gerne vil med de samme krav som i mulighed 1, og når I afleverer emnet i fordelingsemnet, som linket i bunden, vil I begge blive godkendt for det såfremt i fald I begge er 1. årgang. (Andre årgange er også velkommen til at deltage, men kun dem fra 1. årgang vil få en lille præmie)
En lille præmie
For at godskrive jeres tid for det I får lavet med fordelingen, som gerne skulle sætte gang i noget karakterudvikling, så vil I hver især modtage 16 point for jeres deltagelse i det, på 1. årgang. Det er en engangsting når man starter, for og sætte gang i udviklingen af karaktererne og de 16 point tæller for hvad I ville få som en lektie. Det eneste krav er den afleveres mellem mandag uge 1 og søndag uge 10.
 
Ligesom sidste år, så skal jeres deltagelse skal afleveres herinde: LINK
Dette opslag er tyv-stjålet og genpostet fra Adriannas gode arbejde, så giv hende et klap med på vejen, og deltag endelig or ELSE: 
Held og lykke
Saga

Tilføjet af Saga | Skrevet: 04/09/2022 22:29 | Kategori: Generelt


Saga | 04/09/2022 22:44

Muligheden forelå ikke for årgang 85, så hvis man sidder på 2. årgang og er mega ked af det, så skriv til mig. We fix.

Áine | 04/09/2022 22:52

👏👏👏👏 til Adrianna 💚

Grace | 04/09/2022 23:19

Hun er dygtig, hende Adrianna! Og også hende Saga. Hun er også okay. <3

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!