• Bernice Zariyah Darcey
  • Joel Jarvis
  • Seth Keaton
  • Mateo Granville Spindlewheel
  • Cyrena Fae Hook
  • Bonnie Whittle
653 aktive brugere
2 online brugere

Pokaloverrækkelse år 85


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 85
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

 

Årgang 85 er gået på hæld, og det er tid til at se tilbage på alle jeres bedrifter. I løbet af året har vi haft udskiftninger og en række nye ansættelser i staben. En ny teamleder for lærerassistenterne har betydet at ugens stjerne og lektie igen har kørt på fulde drøn. I årets løb har vi set både elever og studerende sende lektier ind, og hver enkelt er blevet læst med fornøjelse.

 

Ved Årets lektie kan vi hylde Elias Mason Cavanough King, der imponerede med sin lektie i Magiske spil og sportsgrene. Årets stjerne løber Briony Pine-Xin afsted med, som hun i løbet af året samlede intet mindre end 21 stjerner sammen.

Et stort tak skal lyde fra alle os, til alle jer som har sendt lektier ind i løbet af året. Vi ser frem til at modtage endnu flere fantastiske lektier fra jer, på årgang 86.

 

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 85 ER
HUFFLEPUFF

 

I år blev det grævlingerne som igen, igen løb med kollegiepokalen, til trods for at ørnene nappede dem i haserne hele året igennem! Super flot kæmpet af Hufflepuff som skrabede ikke mindre end 1579 point sammen! Så tæt i deres hæle, at de kunne lugte sejren flere gange ligger Ravenclaw med 1508, en solid andenplads som de kan være stolte af. På tredjepladsen ligger Slytherin med et hæderlige 1206 point. Sidst men absolut ikke mindst kommer Gryffindor i mål med 592 flotte point!

 

Sikke et spændende og tæt år, hvor der er blevet hentet mange point hjem på hvert kollegie. Et stort tak skal lyde for de fire kollegiers flotte indsats i år og lad os hylde jer med et stort bifald!

 

 


 

Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 85 ER
EULALIA MOCASA

 

På Årgang 85 går Elevpokalen for tredje år i træk fra én Hufflepuffer til en anden. I år går den skinnende pokal til til den dygtige unge heks - Eulalia Mocasa! Med sine flotte 321 point sikrer frk. Mocasa sig en meget overbevisende sejr og kan med stor glæde kalde sig vinderen af Elevpokalen Årgang 85! Frk. Mocasa har arbejdet flittigt for pointene ved at holde Lærerassistenterne travlt beskæftiget med sine stjerneværdige lektier uge efter uge. Udover at være en flittig skoleelev så har frk. Mocasa også udmærket sig ved at være en del af Biblioteksteamet, hvor hun arbejder som Skribent. Ydermere har frk. Mocasa ansvaret for Avisteamet på sit Kollegium, hvor hun årligt sørger for at skrive og udgive artikler. Fornyligt har frk. Mocasa også tilmeldt sig Hufflepuffs Quidditchhold, hvor hun på nuværende tidspunkt spiller Reserve. Der er ingen tvivl om, at vi forventer store ting fra denne unge spirende elev. Med stor glæde hylder vi derfor Eulalia Mocasa som er vinderen af Elevpokalen på Årgang 85!

 
 

Stort tillykke, Eulalia!

 

 

På vegne af hele Lærerstaben vil vi gerne sige tak for jeres engagement og bidrag til årets skolegang. Det har været et år med en masse gode lektier og mange dygtige stjerne modtagere. Stort tillykke til alle vindere på Årgang 85. Vi glæder os til et magisk Årgang 86 med jer!

 

 

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, og Overhoveder


Tilføjet af Saga | Skrevet: 01/09/2022 20:10 | Kategori: Generelt


Nari | 03/09/2022 17:13

Tillykke Hufflepuff - men i år snupper jeg den altså!

Salka | 03/09/2022 18:24

Stort tillykke til Eulalia for at vinde Elevpokalen!
- Og et stort tillykke til Elias for Årets Lektie og Briony for Årets Stjerne :D

Jeg er hammerstolt af jer, Grævlinger; vi beviser år efter år, at vi er det sejeste kollegium!

Isaac | 04/09/2022 22:00

Tillykke Hufflepuff og Eulaila. Samt Elias og Briony :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!