• Bernice Zariyah Darcey
  • Joel Jarvis
  • Seth Keaton
  • Mateo Granville Spindlewheel
  • Cyrena Fae Hook
  • Bonnie Whittle
653 aktive brugere
1 online brugere

Nyt fra aktivitetsteamet


NYT FRA AKTIVITETSTEAMET
Kære alle på HS!

Som mange af jer har bemærket, og ytret undren til, har vi på Aktivitetsteamet været ret skjulte og tilbagetrukne. Det er der en helt bestemt grund til:

Vi har nemlig brugt en stor rum tid på at overveje og planlægge, hvordan fremtiden for vores team skal være…

Ovenstående er bl.a sket på baggrund af, at vi selv har bemærket, at I brugere selv er dygtige til at komme op med plots og idéer, og det vil vi gerne have meget mere af!

Derfor er vi kommet frem til, at vi vil forsøge at køre teamet videre uden deciderede medlemmer.

MEN HOV, HVAD BETYDER DET SÅ FOR MIG OG SIDEN?

Det betyder, at vi fremover håber på, at I brugere vil hjælpe os med at skabe aktivitet og plots, som hele siden kan få gavn af.

Vi har derfor oprettet en åben idébank til plots og idéer, hvor I får muligheden for at byde ind med jeres forslag.

Når man har skrevet sin idé i den åbne idébank er det derfra meningen, at interesserede kan samle et team, som vil være med til at planlægge videre på plottet.

Ønsker du ikke selv at poste din idé i idébanken af personlige årsager, kan du sende en ugle til Maeve eller Blaine, hvori du beskriver din idé - så vil vi poste den i idébanken for dig.

Ønsker du derimod, at din idé skal være en surprice for siden; så skriv lige til os alligevel, så vi kan holde styr på aktiviteter og opdatere kalenderen i idébanken.

Vores formål med emnet er nemlig også at lave en form for kalender i idébanken, så I kan holde øje med, hvornår noget sker spændende på siden! Følg derfor endelig emnet!

HVAD KAN VI SÅ BRUGE BLAINE OG MAEVE TIL?

Vi vil stadig stå til rådighed i det omfang, som planlæggerne måtte have brug for hjælp til i henhold til den videre planlægning af plottet.

Derfor skal Aktivitetsteamet fremover betragtes som en enhed, som du kan bruge og tilkalde, hvis du har brug for hjælp til at få bragt et plot eller en aktivitet til live.

Vi kan fx stå for planlægning (sammen med dig), promovering via opslag og spam på de forskellige Slack-kanaler, og så vil vi også stå for alt andet, I synes jeres idéer kræver.

Men formålet med denne ændring er dog, at vi gerne vil se meget mere til planlægning af idéer og plots fra hele sidens brugere, fordi vi har set, at I godt kan :D.

I den åbne idébank, kan I altså både skrive jeres idéer til plots og event, men andre kan også være med til at forme videre på de idéer som kommer ind i et selvstændigt team.

Det betyder altså, at I som brugere også kan være med til at lave et team, der planlægger videre plot-idéen - selvfølgelig med hjælp fra os i det omfang, som I har brug for.

Man kunne jo fristes til at tro, at vi med denne ændring trækker os. DETTE ER IKKE MÅLET!

Vi vil nemlig selv fra tid til anden stå for et større eller mindre plot og derudover også stå for konkurrencer, aktiviteter og sjov således, at der altid vil være lidt liv i krogene, når vi især ser det mangler.

VI HÅBER DOG, AT I VIL TAGE GLÆDELIGT IMOD DE NYE TILTAG!

Og vi ved godt, at der med en så stor ændring helt sikkert vil komme spørgsmål. Hvis I brænder inde med noget, så spørg endelig løs - enten herunder i en kommentar, i en ugle eller på Slack!

God sommer fra,
Aktivitetsteamet, Maeve og Blaine

Tilføjet af Maeve | Skrevet: 31/07/2022 11:30 | Kategori: Generelt


Maeve | 31/07/2022 11:30

Her er linket til den åbne idébank: Åben idébank

Jude | 31/07/2022 18:04

Spændende initiativ! ^^
Jeg kan godt lide det

Maeve | 31/07/2022 21:10

Fedt, Jude!

Salka | 05/08/2022 16:40

Hvor lyder det fedt! :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!