Irene: Irene søger Relationer :O Skriv til mig, så vi kan finde på noget! ;) (2024-03-29 11:37:00)
Archer: Archer er stadig frisk, på emner, og relationer, så send en ugle vis du vil, lære ham erkende. ^^ (2024-03-29 10:29:00)
Adrien: Jeg er klar på at få sparket lidt ekstra liv i Adrien igen her, så emner og relationer i alverdens retninger, skal være mere end velkomne! (2024-03-28 19:04:00)
Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
15 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 7.83 og 8.83


Kære studerende på Hogwarts og udgåede studerende!

Det har været to ret stille uger. Vi håber derfor I får mere lyst til at lave en masse lektier på næste årgang! Vi elsker trods alt at rette alle jeres skønne lektier! Husk også at få taget eksamenerne inden ugen her er omme, for at komme op på næste årgang!
 

2. plads

Kyprion

10 stjerner

1. plads

Claudia - Uge 7
Cynthia - Uge 8

25 stjerner
5 stjerner

3. plads

-

-

Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer læreren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Adrianna.

Præmierne for ugens stjerne er følgende:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie er følgende:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner

Stjernemodtagere i uge 7:
-

Stjernemodtagere i uge 8:
-

Nominerede i uge 7:
Kyprion, MDPoP

Nominerede i uge 8:
-



 

 

Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie.

Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved uge 8.

2. plads

Claudia - Uge 7
Claudia - Uge 7

Besværgelser
Astronomi

1. plads

Claudia - Uge 7
Cynthia - Uge 8

Mugglerstudier - Uge 7
Eliksir - Uge 8

3. plads

Kyprion - Uge 7

MH

Uddrag af ugens lektie | Ugens Lektie, årgang 83
Uge 7
I sidste lektion af mugglerstudier var Claudia selvfølgelig gået i gruppe med Patrik, Tom og Gary. De havde snakket om hvad de ville opleve på den tur de selv kunne bestemme. Patrik ville selvfølgelig til fodboldkamp, da han er kæmpe fodboldnørd, men det var kun Gary der var med på den ide. Tom ville til et svømmeevent, hvor man skulle svømme nogle km i Westhampnett Lake, problemet var bare at ingen af de andre var specielt gode til at svømme. Jo, Claudia kunne da godt, men hun skulle i hvert fald ikke svømme langt i en eller anden sø. Valget kom egentlig til at stå imellem klatring eller bowling. Claudia, som var den eneste der var mugglerfødt i gruppen, måtte forklare hvad det var og hvorfor, hvilket i sig selv var en opgave.

Uge 8
Cynthia lod den tunge fugtige luft fylde hendes lunger, da hun trådte ind i eliksirlokalet. Oppe ved katederet sad professor Baxter; en ældre kvinde, der siden sin ansættelse for lidt siden, var gået hen og blevet Cynthias yndlingslærer. Nok mest fordi hun besad stillingen i hendes yndlingsfag også.

”Gå nu ind” lød det fra Charles, før han gav hende et lille skub ind i lokalet. Sammen fandt de to pladser ved bor, i hjørnet fjernest fra døren. Overfor dem sad to elever fra gryffindor. Hun genkendte den ene af dem; Mackenzi Brown. De havde før arbejdet sammen i astronomi, og var sidenhen blevet veninder, trods de sjældent snakkede udenfor undervisningen. Den anden elev kunne hun ikke umiddelbart sætte navn på..
.


Ude i højre side kan I se det trofæ, vinderen af Årets Lektie vil modtage. Det er tegnet af Maison. —>

 

Tilføjet af Adrianna | Skrevet: 02/04/2022 21:59 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!