Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
15 online brugere

Event: 5. kategori


EMNEUGE-EVENT
FEMTE KATEGORI ER...
Hvem kan ikke godt lide lækker julemad? Det kan vi hvert fald godt! Og derfor er det på tide, at vi byder velkommen til femte kategori, som er:

Den vildeste julefrokost

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan ske til en julefrokost - og derfor skal I tænke kreativt, når årets julefrokost skal afholdes! Vi skal nemlig se jeres bud på, hvad den vildeste julefrokost er!

Kategoriens bedømmelseskriterier indebærer, at emnet indeholder en julefrokost, som er ud over det sædvanlige. Emnet skal desuden være afsluttet ordentligt inden deadline.


Hvad skal der ske nu?
Princippet er i bund og grund det samme, som vi kender det fra all nighteren, men fordi der denne gang er tale om en HEL emneuge, vil der komme nye kategorier ud hver dag. Disse kategorier bliver uploadet til forsiden omkring midnat hver dag i hele uge 3.

Det betyder, at I kan emne løs og give jeres bud på den vildeste julefrokost inden i dag fredag d. 10. december kl. 23.59. ALLE svar der er indleveret i emnet efter midnat tæller altså ikke med i bedømmelsen.


Kan jeg nominere et emne?
Svaret er JA! Du kan godt nominere et emne. Du har både mulighed for at nominere dit eget emne og andres emner til de forskellige kategorier.

Når eventet er ovre vil Blaine og Maeve bedømme emnerne og kåre vinderne for hver kategori i en første- , anden- og tredjeplads!


Hvordan nominerer jeg så et emne?
Send en ugle til Maeve, hvori du linker til det emne, som du gerne vil nominere. Du kan både nominere dine egne emner og andres. Du kan nominere indtil søndag d. 12. december kl. 23.59.

Husk, at det kun er åbne emner der kan nomineres, og at emnet SKAL være oprettet under eventet her for at kunne indgå i bedømmelsen.


Hvad kan jeg egentlig vinde?
I hver kategori kårer vi en første-, anden-, og tredjeplads der hver især vinder en lækker pointpræmie til deling. Førstepladsen vinder 15 points, andenpladsen vinder 10 points og tredjepladsen vinder 5 points.


MILEPÆLE
Udover de forskellige kategorier har I også mulighed for at opnå forskellige milepæle, der ligeledes kategorierne udløser en pointpræmie. Du vil nemlig få 10 points for hver af de milepæle, som du fuldfører under eventet. Milepælene er følgende:

Skriv ét indlæg i 2, 4, 6 eller 7 emner

Skriv 3, 5, 10, 15, 20, 30 eller 40 indlæg

Opret 2, 4, 6 eller 7 emner

Hav et emne med en udgået, hvis du er elev

Hav et emne med en elev, hvis du er udgået

Skriv 500, 1000 eller 1500 ord i et indlæg

Hav et emne med 2, 3, 4 eller 6 andre brugere samme emne

Afslut 3 emner, der er oprettet under eventet

Få en kæreste

Få en fjende

Giv en julegave til én du holder af

Giv en julegave til én du hader

Bliv gift i sneen

Opnå 4 milepæle



Milepæle-regler
Du modtager 10 point for hver af de opnåede milepæle. Vi opfordrer til, at du selv holder øje med, hvornår du opnår milepælene - vi forsøger at følge med, men vi kan ikke love, at vi kan følge med hele vejen rundt.

Send Blaine en ugle med de milepæle, som du har opnået og link til emnerne, hvori du har opnået milepælene. De skal sendes senest søndag d. 12. december kl. 23.59.

Vi pointerer lige, at hver milepæl kun kan opnåes én gang af hver bruger. Ved milepæle, hvor der er flere end én milepæl, kan du selvfølgelig opnå hver milepæl én gang.

OBS om milepæle
Da der har været tvivl om, hvordan milepælene fungerer, vil vi lige forklare følgende:

Man får selvfølgelig points for hver milepæl man opnår, men oneliner emnerne tæller ikke med i antal af indlæg. Det har det heller ikke gjort ved tidligere events med samme milepæl.

Ovenstående betyder altså, at for, at man opnår følgende milepæle Skriv ét indlæg i 2, 4, 6 eller 7 emner samt Skriv 3, 5, 10, 15, 20, 30 eller 40 indlæg SKAL du have skrevet et normalt indlæg på minimum 4 linjer.

Derudover vil vi også lige udpensle, at et emne med 6 andre ikke automatisk tæller for et emne med 2 andre. Her ser vi gerne, at du både har emnet med 2, 3, 4 eller 6 andre brugere i forskellige emner.


GOD FORNØJELSE,
vi glæder os til at læse alle jeres smækre og julede emner! :D

Tilføjet af Maeve | Skrevet: 09/12/2021 18:23 | Kategori: Generelt


Abel | 10/12/2021 16:05

Jeg er bare rigtig træt af, jeg har travlt, for hvor er der skæppeskønt og hvor er der mange muligheder! Håber I får emnet!

Maeve | 10/12/2021 16:27

Du må lade være med at have travlt, Abel. Problem solved!

Maeve | 10/12/2021 17:20

Husk at I kan nominere et emne indtil på søndag kl. 23.59, og derfor kan I sagtens vente med at nominere til ugleriet fungerer igen :)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!