Emma: Slet ingen der ville spille Kaz? Heller ikke som NPC? :) (2024-04-16 18:48:00)
Nova: Det er farligt at kede sig så meget - min hjerne er jo overladt til sin egen kreativitet! Send hjælp! (2024-04-16 14:01:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
483 aktive brugere
14 online brugere

Event: 2. kategori


EMNEUGE-EVENT
ANDEN KATEGORI ER...
Mandag bliver nu til tirsdag og det betyder, at vi skal have gang i ANDEN konkurrence! Glæd jer, for vi kan næsten sprænges af spænding herovre!

ANDEN kategori lyder som følgende:

Bedste julerelaterede ONELINER-emne!

Nogle gange skal tingene bare gå lidt hurtigt - både IG og OOG. Måske denne kategori så passer perfekt på dig! Når vi taler Oneliner, så er det emneindlæg, der er maks. tre linjer lange (lidt misvisende navn, det ved vi). Og så gælder det ellers bare om at fatte fjerpennen og få skrevet et dejligt juleemne!

Kategoriens bedømmelseskriterier indebærer, at emnet har de karakteristiske korte indlæg, at der er en egentlig handling i emnet, at det omhandler jul på en eller anden måde og at emnet er AFSLUTTET ordentligt inden deadline.


Hvad skal der ske nu?
Princippet er i bund og grund det samme, som vi kender det fra all nighteren, men fordi der denne gang er tale om en HEL emneuge, vil der komme nye kategorier ud hver dag. Disse kategorier bliver uploadet til forsiden omkring midnat hver dag i hele uge 3.

Det betyder, at I kan emne løs og give jeres bud på det bedste julerelaterede ONELINE-emne i dag tirsdag d. 7. december kl. 23.59. ALLE svar der er indleveret i emnet efter midnat tæller altså ikke med i bedømmelsen.


Kan jeg nominere et emne?
Svaret er JA! Du kan godt nominere et emne. Du har både mulighed for at nominere dit eget emne og andres emner til de forskellige kategorier.

Når eventet er ovre vil Blaine og Maeve bedømme emnerne og kåre vinderne for hver kategori i en første- , anden- og tredjeplads!


Hvordan nominerer jeg så et emne?
Send en ugle til Maeve, hvori du linker til det emne, som du gerne vil nominere. Du kan både nominere dine egne emner og andres. Du kan nominere indtil søndag d. 12. december kl. 23.59.

Husk, at det kun er åbne emner der kan nomineres, og at emnet SKAL være oprettet under eventet her for at kunne indgå i bedømmelsen.


Hvad kan jeg egentlig vinde?
I hver kategori kårer vi en første-, anden-, og tredjeplads der hver især vinder en lækker pointpræmie til deling. Førstepladsen vinder 15 points, andenpladsen vinder 10 points og tredjepladsen vinder 5 points.


MILEPÆLE
Udover de forskellige kategorier har I også mulighed for at opnå forskellige milepæle, der ligeledes kategorierne udløser en pointpræmie. Du vil nemlig få 1 point for hver af de milepæle, som du fuldfører under eventet. Milepælene er følgende:

Skriv ét indlæg i 2, 4, 6 eller 7 emner

Skriv 3, 5, 10, 15, 20, 30 eller 40 indlæg

Opret 2, 4, 6 eller 7 emner

Hav et emne med en udgået, hvis du er elev

Hav et emne med en elev, hvis du er udgået

Skriv 500, 1000 eller 1500 ord i et indlæg

Hav et emne med 2, 3, 4 eller 6 andre brugere samme emne

Afslut 3 emner, der er oprettet under eventet

Få en kæreste

Få en fjende

Giv en julegave til én du holder af

Giv en julegave til én du hader

Bliv gift i sneen

Opnå 4 milepæle



Milepæle-regler
Du modtager 1 point for hver af de opnåede milepæle. Vi opfordrer til, at du selv holder øje med, hvornår du opnår milepælene - vi forsøger at følge med, men vi kan ikke love, at vi kan følge med hele vejen rundt.

Send Blaine en ugle med de milepæle, som du har opnået og link til emnerne, hvori du har opnået milepælene. De skal sendes senest søndag d. 12. december kl. 23.59.

Vi pointerer lige, at hver milepæl kun kan opnåes én gang af hver bruger. Ved milepæle, hvor der er flere end én milepæl, kan du selvfølgelig opnå hver milepæl én gang.


GOD FORNØJELSE,
vi glæder os til at læse alle jeres smækre og julede emner! :D

Tilføjet af Blaine | Skrevet: 06/12/2021 21:38 | Kategori: Generelt


Maeve | 07/12/2021 19:52

OBS: Hver opnået milepæl giver nu 10points i stedet for 1point. JUHUUU!

Liam | 07/12/2021 23:58

Det her er AMAZING! Tak for at have lagt rammerne for en fantastisk emneaften :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!