• Tinsley Fowler
  • Amayah Mariano Losa
  • Chris Lawrence
  • Felix Scott Henderson
  • Naomi Lawrence
  • Wilbur Doyle
705 aktive brugere
6 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 1.82


Kære studerende på Hogwarts og udgåede studerende!

Som I kan se, og som jeg fortalte i Årets Stjerne & Lektie, så er et nyt system kommet op, nemlig at de udgåede studerende nu også er en del af Stjernesystemet og Ugens Lektie! Vi har allerede været så heldige, at én udgået studerende har lavet en lektie, og er en del af det hele! Jeg vil dog også lige fortælle om noget andet nyt. Som nogle af jer måske har oplevet allerede, så er der også kommet et nyt stjerne system. For både elever på Hogwarts, og de udgåede studerende kan man derfor få tre forskellige slags stjerner. For eleverne på Hogwarts kan de nu få:
5 stjerner for lektien man ikke kan sætte en finger på.

3 stjerner for lektien hvor man har været dybdegående eller detaljeret, men der mangler noget (f.eks følelser, noget der ikke er helt på plads)

1 stjerne hvor man har besvaret målet der var, men der mangler dybde, og der mangler detaljer.

For de studerende er det præcis samme begrundelse, men deres stjerner hedder bare 15, 10 og 5, da de kun kan lave én lektie pr. uge!

Og som I nok kan se, så skriver vi mål, og ikke krav længere. Det er nemlig også blevet besluttet at der ikke længere findes krav, men nærmere inspiration! Man behøver derfor ikke tage det som professoren har skrevet i inspiration med, man kan også sagtens selv finde på ting, så længe hovedemnet bliver besvaret!

En sidste ting, inden jeg slutter den lange smøre her, er at karakterudgivningen også er blevet ændret. Man får nu enten Trold, Acceptabelt og Fremragende. Trold er til opgaven som er tom eller det man afleverer, er der noget der totalt er kopieret fra en side. Acceptabelt Er til opgaven, hvor eleven eller den studerende har opfyldt noget, men ikke besvaret målet. F.eks. hvis opgaven lød på at man skulle bruge "OP" i Flyvning, men man bare tager den op med hænderne, så ville man få Acceptabelt. Og tilsidst fremragende er til opgaven, hvor målet er opfyldt.

Tilsidst vil jeg bare sige, at vi håber at se mange flere lektier fra jer på denne årgang! Lærerassistenterne og jeg elsker at rette jeres dejlige lektier!
 

2. plads

Aleesha

13 stjerner

1. plads

Wendy

15 stjerner

3. plads

Eve

3 stjerner

Ugens stjerne | Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer læreren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner. Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der findes fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Adrianna.

Præmierne for ugens stjerne er følgende:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie er følgende:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner

Stjernemodtagere i uge 1:
-

Nominerede i uge 1:
Aleesha, Botanik
Aleesha, Astronomi 

 

Ugens lektie | Hvert fag nominerer én lektie til ugens lektie, hvorefter lektieretterne stemmer om, hvem de synes bør være i top 3 af ugens lektie.

Vinderen af ugens lektie er samtidig automatisk med i udvælgelsen af årets lektie, der finder sted ved uge 8.

2. plads

Aleesha

Besværgelser

1. plads

Eve

Mugglerstudier

3. plads

Wendy

MSoS

Uddrag af ugens lektie | Ugens Lektie, årgang 82
Den milde blæst slyngede nænsomt Eves løse hår rundt, og indimellem sneg den sig endda op under kappen der blafrede let. På intet tidspunkt påvirkede det Eve synderligt meget. Hun var vant til blæst og kulde, og havde oplevet værre.

Hun og hendes årgang var landet i London, for at tage til koncert. Konceptet var komplet fremmed for Eve, men spændende havde det lydt. Hun havde aldrig været til den slags event før, og at tage ud og stå og lytte til live musik, dét lød spøjst. De havde været til koncert med Tom Odell: en britisk kunstner. Indie pop folk pop var hun blevet fortalt forinden.
.


Ude i højre side kan I se det trofæ, vinderen af Årets Lektie vil modtage. Det er tegnet af Maison. —>

 

Tilføjet af Daphne | Skrevet: 03/12/2021 19:36 | Kategori: Lærerstaben


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!